SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βαρετουτσικο,η μιση ταινια ηταν τα κλαματα του ασιατη και της μουναρας της μαγκι,Αυτα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2013 από SOCRATIS1000 3
NoisePollution Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ επιβράδυνση το επεισόδιο...
polakis21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου άρεσε! Δώστε κι άλλο walking dead στον λαο!!!
3c0r1z Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ στραβάδι είναι η Andrea στην σειρά. Όποιος δεν έχει διαβάσει τα κόμικ καλύτερα να μην διαβάσει το σποιλερ Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχω διαβάσει το comic. Εκεί ο Daryl δεν υπάρχει. Υποψιάζομαι ότι η Andrea στην σειρά έχει "διακοσμητικό" ρόλο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Στο κόμικ την είχε κοπανήσει από την φυλακή με τον γέρο και το ζευγαράκι αν θυμάμαι καλά. Αργότερα επέστρεψε για να βοηθήσει τους υπόλοιπους ενάντια στον κυβερνήτη. Πολύ πιθανό είναι να δούμε και κάτι αντίστοιχο με τον Daryl στην σειρά.
DKNI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 After Math και Set-up επεισοδιο. Δεν θα με χαλαγε αν δεν ηταν return επεισοδιο απο mid-season finale. Περιμενα κατι πιο δυνατο τωρα και κατι σαν αυτο που ειδαμε χθες, στο επομενο
Kostas_xolargos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ρε αλανια στο τελος του επεισοδιου που τρελαθηκε ο ρικ,και ειχε παραισθησεις καιι εβλεπε μια στον οροφο και καλα ποια ηταν καταλαβε κανεις?
patrickdrd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) η λορι λογικα ρε, ποια αλλη μπορει να ηταν δλδ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2013 από patrickdrd 1
DKNI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Βαλτε ρε κανα σποιλερ για οσους δεν το εχουν δει Η Λορι ηταν
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 delusional party leaders FTW ξεκιναει να πιανει πατο η σειρουλα
polakis21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 delusional party leaders FTW ξεκιναει να πιανει πατο η σειρουλα Γιατι ρε φιλος πιανει πατο; Μια χαρα σουπερ παει. Κι εχει ακομα υλικο απο τα κομιξ πολυ πραμα...
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγώ άρχισα να χάνω ενδιαφέρον.Ένα μεγάλο κίνητρο να τη βλέπω είναι η δυναμική που φέρνει η Άντρεα στο γκρουπ η οποία πλέον είναι για τα μπάζα αν τη συνεχίσουν έτσι.
ultrobyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 τωρα το ειδα και εγω,μου φανηκε σαν αναγνωριστικο επεισοδιο για την συνεχεια,καπως ετσι... οντως ξενερα για την αντρεα και επισης περιμενα απο νταριλ οτι δεν θα αφηνε την ομαδα! οσο τους βλεπω να λιγοστευουν ξενερωνω!Ελπιζω να μην την πουλεψει και η Μισον που θελουν να την διωξουν! 1
Muchacho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τι συμπαθητικος χαρακτηρας που ειναι ο Μερλ
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως προσωπικά γουστάρω πιο πολύ της survival φάση που ειχε στην αρχή, δηλαδή περιπλανιόμαστε ψάχνουμε κτλπ Ελπίζω κάποιος στιγμή να ξεκουμπιστούν απο την φυλακή γιατι πολυ βολεύτηκαν εκει 1
3c0r1z Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως προσωπικά γουστάρω πιο πολύ της survival φάση που ειχε στην αρχή, δηλαδή περιπλανιόμαστε ψάχνουμε κτλπ Ελπίζω κάποιος στιγμή να ξεκουμπιστούν απο την φυλακή γιατι πολυ βολεύτηκαν εκει Patience, young padawan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα