Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρετουτσικο,η μιση ταινια ηταν τα κλαματα του ασιατη και της μουναρας της μαγκι,Αυτα.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 3
  • Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ στραβάδι είναι η Andrea στην σειρά. Όποιος δεν έχει διαβάσει τα κόμικ καλύτερα να μην διαβάσει το σποιλερ

Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχω διαβάσει το comic. Εκεί ο Daryl δεν υπάρχει. Υποψιάζομαι ότι η Andrea στην σειρά έχει "διακοσμητικό" ρόλο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Στο κόμικ την είχε κοπανήσει από την φυλακή με τον γέρο και το ζευγαράκι αν θυμάμαι καλά. Αργότερα επέστρεψε για να βοηθήσει τους υπόλοιπους ενάντια στον κυβερνήτη. Πολύ πιθανό είναι να δούμε και κάτι αντίστοιχο με τον Daryl στην σειρά.

Δημοσ.

After Math και Set-up επεισοδιο. Δεν θα με χαλαγε αν δεν ηταν return επεισοδιο απο mid-season finale. Περιμενα κατι πιο δυνατο τωρα και κατι σαν αυτο που ειδαμε χθες, στο επομενο

Δημοσ.

delusional party leaders FTW

ξεκιναει να πιανει πατο η σειρουλα

Γιατι ρε φιλος πιανει πατο; Μια χαρα σουπερ παει. Κι εχει ακομα υλικο απο τα κομιξ πολυ πραμα...

Δημοσ.

Πάντως εγώ άρχισα να χάνω ενδιαφέρον.Ένα μεγάλο κίνητρο να τη βλέπω είναι η δυναμική που φέρνει η Άντρεα στο γκρουπ η οποία πλέον είναι για τα μπάζα αν τη συνεχίσουν έτσι.

Δημοσ.

τωρα το ειδα και εγω,μου φανηκε σαν αναγνωριστικο επεισοδιο για την συνεχεια,καπως ετσι...

οντως ξενερα για την αντρεα και επισης περιμενα απο νταριλ οτι δεν θα αφηνε την ομαδα! οσο τους βλεπω να λιγοστευουν ξενερωνω!

Ελπιζω να μην την πουλεψει και η Μισον που θελουν να την διωξουν!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως προσωπικά γουστάρω πιο πολύ της survival φάση που ειχε στην αρχή, δηλαδή περιπλανιόμαστε ψάχνουμε κτλπ

Ελπίζω κάποιος στιγμή να ξεκουμπιστούν απο την φυλακή γιατι πολυ βολεύτηκαν εκει :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως προσωπικά γουστάρω πιο πολύ της survival φάση που ειχε στην αρχή, δηλαδή περιπλανιόμαστε ψάχνουμε κτλπ

Ελπίζω κάποιος στιγμή να ξεκουμπιστούν απο την φυλακή γιατι πολυ βολεύτηκαν εκει :P

Patience, young padawan :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...