*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορώ να περιμένω! Θέλω κι άλλες δόσεις σφαξίματος με το κατάναααααα!Επίσης, η Andrea καλό ζώο. Μόνο το πήδημα σκέφτεται τστστς τα κεφάλια δεν τα είδες μαρή;;;!!! Και μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες: 1
NoisePollution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Today is the day !!!!! More like "tonight is the night"
gavros10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 More like "tonight is the night" δεν νομιζω να ειμαστε στο τοπικ του dexter, αστειευομαι αντε επιτελους, αλλα να δω πως θα μου το φερει ο θειος με 2mbps
Toxoman_UK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 πάλι άυπνος θα πάω δουλειά,αλλά χαλάλι.Άντε συντόμευε amc
NoisePollution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομιζω να ειμαστε στο τοπικ του dexter, αστειευομαι αντε επιτελους, αλλα να δω πως θα μου το φερει ο θειος με 2mbps λες να 'χουμε Dexter καταστάσεις απόψε...
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Θέλουμε και subs τώρα αντε πήγε μεσημέρι 1
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο το επεισόδιο αν και το περίμενα πιο δυνατό αλλα με έβαλε στο κλίμα στο τι θα γίνει στα επόμενα, απο οτι κατάλαβαίνω πάντως το ντου θα γίνει καπου κοντά στο finale της season
RottenLungs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εγω πάντως το έχω σταματήσει ήδη δύο φορές (για surfing) και μία για να κάνω ένα τηλεφώνημα (μίας ώρας). Και ακόμα είμια στην μέση. Δεν τελειώνει με την καμία παναγία, βασανιστήριο έχει καταντήσει αυτό το επεισόδιο.
Toxoman_UK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Που πας μωρή Άντρεα να πούμε ?Ζαβάδι εντελώς.Έλα ξεπαστρέψτε τη.Την έχουν καταστρέψει.Έλα,χθές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα