polakis21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 16 επεισοδια. 8 τωρα και τα υπολοιπα απο Φλεβαρη... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ΠΟΛΥ καλο επεισοδιο, ετοιμαζεται για mid season μπομπα Σοβαρα?Εχουν ελπιδα στο Γουντμπερι? 3-4 αξιζουν και αλλοι 10 γιωταδες που δεν πετυχαινουν ουτε νεκρο ελεφαντα και απο την φυλακη σκασανε τα κομμαντα Και παμε στα σημαντικα Αντρα-ΚΩΛΑΡΑ Μισον-πιθανοτατα ΚΩΛΑΡΑ Μαγκι-ΚΟΡΜΑΡΑ Τι διαολο, γιατι δεν τα βρισκουν και να οργανωσουν τρελο gangbang στο Γουντμπερι? Ξανά ποστάρω την απάντηση στον DKNI με τροποποιημένο το επίμαχο σημείο για τη Μισόν (το οποίο κ μου ξέφυγε-σταυρώστε με δλδ) Σέλερς αν το σβήσεις αυτή τη φορά σου υπόσχομαι θα σε κάνω να κλαις 3 μέρες από το σπαμάρισμα μέσω πμ (σε λατρεύω φυσικά-έλα γλωσσόφιλο) Το καλύτερο gangbang και μάλιστα γκέι θα ήταν Ρικ,Γκλέν,Ντάριλ να παίρνουν τον Governor για κανά τρίωρο πίπα κόλο με φάση BDSM ξεφτυλίκια εκεί στο στάδιο που είχαν τα ζόμπια να παλεύουν και να βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι. Υποψιάζομαι ότι στη δύσκολη ο Governor μετα από τις πρώτες απώλειες θα το παίξει διπλωματικά κ θα ζητήσει διαπραγματεύσεις με Ρικ.Η Μισόν αρχίζει κ μου γίνεται πολύ συμπαθής ενώ η Άντρεα με ξενερουά πλέον εντελώς.Θέλω να δω αντιδράσεις όταν μάθει η Άντρεα την έλευση του γκρούπ. Επίσης μετά το τελευταίο επιβάλεται η Μάγκι να ξεκολιάσει άσχημα τον Governor.Nα τον στήσει στα 4 δεμένο κ να του χώσει κανά 2μετρο γκλόμπ στη κολάρα μέχρι να βγεί από τον αφαλό.Μετά θα ήθελα να του σκυλέψει το νεκρό ή ημίνεκρο του κουφάρι.Όχι κάτι σπέσιαλ.Να τον δέσει στο αμάξι κ όσο πάει με μικρή ταχύτητα να έχει τα ζόμπια να γευματίζουν. Όποιος είδε τα σπόιλερ του Talking Dead με τη Μισόν θα έχουμε γερές εξελίξεις στο επόμενο
kalidor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 H Mison τα σπαει!! Μονο για αυτην πρεπει να βγει σε VIDEo game..!!!! 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ειδα οτι τα κομικ τελιωσανε...? Που το διάβασες αυτό; Εγώ βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχει βγει μέχρι το 104 και είναι σχεδιασμένο να βγαίνουν μέχρι το 108, όπου και τελείωνει ο 18ος κύκλος. Δεν ξέρω όμως άμα θα έχουμε άλλους κύκλους.
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Που το διάβασες αυτό; Εγώ βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχει βγει μέχρι το 104 και είναι σχεδιασμένο να βγαίνουν μέχρι το 108, όπου και τελείωνει ο 18ος κύκλος. Δεν ξέρω όμως άμα θα έχουμε άλλους κύκλους. πετυχα τορρεντ The Walking Dead Complete Series 01-104 + Special Issue and Survival Guide
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέχρι το Μάρτιο του 13 θα έχουμε σίγουρα comics και λογικά θα συνεχίσουν και μετά να βγαίνουν.
Muchacho Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αμα πεθανει ο daryl,θα σταματησω να βλεπω την σειρα..
afentiko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Η Άντρεα αρχίζει να μου τη δίνει. Την είχα για πιο έξυπνη ή τουλάχιστον για λιγότερο χαζή. Μια πιο χαλαρή Μισόν τέσπα. Για πόσο ακόμα θα κάνει να ανοίξει τα μάτια της και να κοιμάται με τον παπάρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 υπομονή το Φλεβάρη τώρα...
leepap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Οντως αυτό με την Αντρεα είναι μεγάλη μ@λ@κία βλέπει τα κομμενα κεφάλια, το κοριτσακι ζομπι, και δε λεει να καταλάβει τι παρανοικος ειναι ο κυβερνητης ? Οσο για τα κόμικς, κάπου διάβαζα ότι έχει έτοιμο υλικό για καμιά διακοσαριά ακόμα !!! 1
ilias8513 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο το επεισοδειο , αναμονη μεχρι τον Φλεβαρη τωρα Εχω την εντυπωση χωρις να ξερω τπτ απο κομικ ή καπου αλλου οτι ο Μερλ θα θυσιαστει με καποιο τροπο για να σωθει ο Νταριλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα