lagman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Για PS4 λένε ότι θα βγει στις αγορές από 2016... Αυτή η νέα έκδοση κάτι μου λέει ότι απλά θα έχει άλλα κλειδώματα προστασίας ώστε να μην μπορούν να την σπάσουν... Γιατι τις άλλες τις έχουν σπάσει ; Ακόμη στην 3.55 δεν έχουν μείνει ; Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ποια παιχνιδια του PS2; Δεν λετε παλι καλα που παιζουν σε τηλεορασεις που δεν ειναι Sony!
tritikale Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σαν την ψωμοθήκη της γιαγιάς μου μοιάζει. Ελπίζω όταν το πάρω να μην το μπερδέψει καμμιά μέρα! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2012 από tritikale
21century Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μάλλον θα το φτιάχνουν στα τοπικά εργοστάσια οπότε εξηγείται...
TheXtremeGamer90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το καλυτερο PS3 ηταν το 60αρι το πρωτο συστημα και απο τα σλιμ το 2500. Ολα τα αλλα οπως 3000 και το 4000 ειναι και θα ειναι φτηνα και σκαρτα απο πλευρα κατασκευης. Αν και ειμαι χβοχ 360 fan το μονο ps3 που μου αρεσε ηταν το 60αρι!
nfsmw_gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το καλυτερο PS3 ηταν το 60αρι το πρωτο συστημα και απο τα σλιμ το 2500. Ολα τα αλλα οπως 3000 και το 4000 ειναι και θα ειναι φτηνα και σκαρτα απο πλευρα κατασκευης. Αν και ειμαι χβοχ 360 fan το μονο ps3 που μου αρεσε ηταν το 60αρι! Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο φιλε μου!Ευγε!
George! Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το καλυτερο PS3 ηταν το 60αρι το πρωτο συστημα και απο τα σλιμ το 2500. Ολα τα αλλα οπως 3000 και το 4000 ειναι και θα ειναι φτηνα και σκαρτα απο πλευρα κατασκευης. Αν και ειμαι χβοχ 360 fan το μονο ps3 που μου αρεσε ηταν το 60αρι! Πιστεύω ότι από το 3000 ξεκίνησαν τις περικοπές στην ποιότητα για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος από τις κονσόλες και αυτό φαίνεται και από τις τσιγκουνιές στα λαμπάκια που στην 3000 + το σχεδόν μισό κιλό που έχασε! Πάντως σαν επιλογή εγώ βάζω πρώτο το slim και συγκεκριμένα τα 2100 και 2500 γιατί καταναλώνουν λιγότερο από το μισό ρεύμα σε σχέση με το 60άρι και είναι πιο αξιόπιστα. Στο παρακάτω λινκ φαίνονται οι καταναλώσεις και οι διαφορές: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware
MetalGearFan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Σόρρυ δηλαδή αλλά για φατ και σλιμ λέτε βλακείες ! Κατέβηκαν δραματικά σε νανόμετρα, watt και θερμοκρασία και εσείς μιλάτε για λαμπάκια ?
dungeon master Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Σόρρυ δηλαδή αλλά για φατ και σλιμ λέτε βλακείες ! Κατέβηκαν δραματικά σε νανόμετρα, watt και θερμοκρασία και εσείς μιλάτε για λαμπάκια ? έριξαν όμως την ποιότητα των υλικών στην χαράδρα,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις απ'αυτό? Άσε που έκοψαν usb, memory cards, συμβατότητα με το ps2 (όσοι είχαν ps2 και τους χάλασε κάποια στιγμή, βρήκαν ευκαιρία να πάρουν το 3). Μόνο το ylod γλιτώσαμε με τα λιγότερα νανόμετρα, ούτε τέτοιο θα'xαμε αν είχε το μηχάνημα ψύξη της προκοπής. Τα νανόμετρα κατέβηκαν για να γλιτώσει φράγκα η sony, περισσότερα τσιπάκια ανά wafer, στα @@ της το ylod. Άσε που βρήκαν ευκαιρία να ξεμπαζώσουν την σαβούρα τους στην κονσόλα. Πες σε κάποιον που σκαμπάζει (γιατί εσύ δεν) και έχει δει ανοικτές φατ και σλιμ και θα σου εξηγήσει τι "ποιότητα" slim πήρες με τα ευρώ σου..
FedonasP Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εγώ θυμάμαι ακόμη την ημερα που ο αδερφός (Έπειτα από ειδική προπαραγγελία) έφερε ένα από τα πρώτα PS2 στην ελλάδα... για το οποιο σκάσαμε γερά λεφτά... ήταν σαν να είχε μπει σπίτι υπερυπολογιστής και όλα full ποιοτικό αμπαλάρισμα μαζί με extra κτλ... Τα τηλεχειριστηρια είχαν ένα συμπαγές περλέ πλαστικό ηταν αρκετά βαριά για να καταλαβαίνεις πως έχεις κάτι που αξίζει στα χερια σου και αρκετά ελαφριά για να μην σε κουράζει να τα κρατάς... και το καλώδιο ήταν βελούδινο (Δεν ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο πλαστικό) και όλη η ποιότητα των μοχλών ήταν απλά No1... έλεγες χαλάλι... και το ίδιο το PS2 είχε μέχρι και σίτα αλουμινένια στις οπές που περνάει ο αέρας (τα μεταγενέστερα δεν είχαν ήταν σκέτες οι οπές)... 3 USB kai κατι που εμοιαζε με mini usb port, το καπάκι για τον σκληρό από μέσα είχε αλουμίνιο και γενικά ήταν πολύ ποιοτική κατασκευή.. το σήμα του PS γυρνούσε ... τα κουμπιά ο ήχος γενικά όλα σε εξιτάρανε... όταν πήρα το PS3 slim... απογοητευτικά από την ΦΤΗΝΙΑ... οι μοχλοί πανάλαφροι με πλαστικό που λίγο να το πιέσεις αρχίζει να τρίζει... τα κουμπάκια σαν κάτι κινεζικες DualTsok εκδόσεις... οι ανάλογικοι μοχλοί βγαίνουν πανεύκολα ένα click προς τα έξω και γενικά πολύ φτήνια στην αίσθηση... το επιπλέον τηλεχειριστήριο που αγορασα δεν θυμάμαι ποσο.. αλλα κάπου 35-50 (και που είχε τα ίδια χαλια) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ USB ΚΑΛΩΔΙΟ.... η κονσόλα full πλαστικιλα και το σήμα του PS δεν γυρνούσε καν... (λες και ποσο θα κόστιζε αν γυρνούσε) γενικά φτήνια και εκεί που δεν γλιτώνανε και τίποτα ουσιαστικό πάλι φτήνια... επίσης απογοητευτικά και με τα γραφικά που ήταν ναι μεν καλύτερα από το PS2 αλλα όχι και για να τα πεις next gen.... όλα 720p με μηδενικά effe... και το GT με απογοήτευσε οικτρά!!!!! 1080p δήθεν αλλα σιγά τα γραφικά οι σκιές ήταν τόσο τετραγωνισμένες σαν να έπαιζες παιχνίδι του 98... άσε αν πατούσες φρένο και έβγαινε ομίχλη όλο το αυτοκίνητο ένα τετράγωνο γινόταν... το μενού πολύ αργό.. 10 ώρες εγκατάσταση... και το όλο gameplay όχι αναβαθμισμένο εγώ θα πω ισα ισα το λες ίσο.. για να μην πω υποβαθμισμένο ελάχιστα σε σύγκριση με το GT3... γενικά απογοήτευση σκέτος κουβας! εγώ πιστεύω κλαίνε ακόμη τα λεφτά τους αυτοί που δώσανε 1000 euro για τα πρώτα κομμάτια... το tekken 6..... ΚΛΑΜΑ χαλια μαύρα για 15χρονά και τα γραφικά πάλι χαλια το gameplay καμια σχέση με tekken ... ούτε καν πλησιάζει το tekken tag του PS2... για να δούμε το tekken tag 2 (πολύ αμφιβάλλω ότι θα είναι καλύτερο) Εγώ που έδωσα 400.000 δραχμές για το PS2 δεν τα έκλαψα καθόλου πάντως....
Jargon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δίκιο έχεις, το 60αρι γενικά ήταν σαφώς καλύτερη κατασκευή. Είχε περισσότερα USΒ, Card Reader, PS2 Chip και παίζει και SACD (για όποιον τον ενδιαφέρει). Το έχω κι αν και δεν παίζω παιχνίδια θα το κρατήσω γιατί μου αρέσει σαν μηχάνημα. Ε εντάξει τα Uncharted μπορεί να τα τελειώσω κάποτε.
papageorge007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παιδια ξερει κανεις εαν οταν βγει αφτο το νεο μοντελο αποσυρθει το σλιμ απο την αγορα....δεν θελω να μου πειτε με σιγουρια απλα τι πιστευετε......???????????
username-taken Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άσχημο :S. Πήγαν να παντρέψουν το PS2 με το PS3; Πάντως ακόμη νομίζω ότι το πιο όμορφο σε όψη είναι το PS1 και μετά το PS2 slim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα