Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια νέα παραλλαγή του PlayStation 3 είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η Sony κρίνοντας από τις παρακάτω εικόνες που έκαναν την εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα της Anatel, του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας.

Τα μοντέλα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες διαθέτουν σημαντικές διαφορές στον σχεδιασμό, έχουν κωδικούς CECH-4011A, CECH-4011B, CECH-4011C και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tecnoblog αφορούν μοντέλα των 16, 250 και 500GB αντίστοιχα. Το τελευταίο μοντέλο PlayStation 3 που κυκλοφορεί στην αγορά είναι το Slim και το οποίο ανήκει στη σειρά CECH-30XX ενώ πρόσφατα ανακαλύφθηκαν διαγράμματα ενός νέου μοντέλου PlayStation 3 στην ιστοσελίδα της FCC, της Αμερικανικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών. Η Sony αρνήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες πληροφορίες.

ps3-novo-anatel-hero.jpg

post-39041-0-04747400-1342223005_thumb.jpgpost-39041-0-05401700-1342223006_thumb.jpgpost-39041-0-93506900-1342223006_thumb.jpgpost-39041-0-79721200-1342223007_thumb.jpg

Link.png Site: joystiq.com

Δημοσ.

Δε νομίζω να ισχύει.

Η ιστορία μας έχει δείξει άλλα. Αυτό το σαγρέ μου κάνει σαν απομίμηση Playstation που πουλάνε στα πανηγύρια.

Δημοσ.

την προηγούμενη case πότε την έβγαλε και τώρα βγάζουν αυτή;Οο ,γιατί αλλάζουν σασιά τόσο γρήγορα;

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι το κλασσικο το 60αρι με τα νικελ δε λεει. Ολα τα αλλα ειναι γυφτιες για μενα.

αν δεν βγάζει ylod δε λέει... ολα τα άλλα είναι περιτά..

Δημοσ.

Άμα τώρα βγάζουν νέα έκδοση του ps3 πότε θα βγει το ps4 αναρωτιέται κανείς?

Για PS4 λένε ότι θα βγει στις αγορές από 2016... Αυτή η νέα έκδοση κάτι μου λέει ότι απλά θα έχει άλλα κλειδώματα προστασίας ώστε να μην μπορούν να την σπάσουν...

Δημοσ.

Ρε δεν βγάζουν καλύτερα Next gen PS4 και ας αφήσουν το ps3 ήσυχο! Όχι τίποτε άλλο μένουν τα γραφικά πίσω στα PC μας λόγο του ps360.... :mad:

Δημοσ.

Εγω πιστευω και 40 φορες πιο ωραιο ps3 να βγαλει αν δεν παιζει τα games του ps2 οπως τα πρωτα μοντελα δεν αξιζει για μενα...

Δημοσ.

Εγω πιστευω και 40 φορες πιο ωραιο ps3 να βγαλει αν δεν παιζει τα games του ps2 οπως τα πρωτα μοντελα δεν αξιζει για μενα...

Σωστός, κι'εγω αυτό περιμένω, άμα είναι να βγάλουν νέο PS3, τουλάχιστον πέρα από τα games του PSone ας το κάνουν να παίζει και του PS2, τότε μάλιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...