iakinthos8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα πριν λίγες μέρες πήγα να κοιτάξω τα mail μου στο hotmail και όταν μπήκα μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε ότι αποκλείστηκε ο λογαριασμός μου μάλλον επειδή κάποιος έστελνε spam mails από αυτόν, μου έχει την επιλογή να λάβω έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορώ να μπω στο account μου, το πρόβλημα μου είναι ότι θα το στείλει μέσω ενός e-mail που είναι συνδεδεμένο με το δικό μου, αυτό το e-mail δεν είναι δικό μου είναι ενός παλιού φίλου και το έβαλε όταν μου έφτιαξε ο ίδιος το e-mail πριν χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να τον βρω αυτόν οπότε δεν μπορώ να λάβω και τον κωδικό.Στο λογαριασμό μου έχω σημαντικά e-mails, αν μπορείτε να με βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα σας είμαι υπόχρεος Παραθέτω και το κείμενο που μου εμφάνισε Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί Γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα; Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πολλών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ή για άλλη ενέργεια που παραβιάζει τους Όρους χρήσης του Windows Live). Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας. Τι πρέπει να κάνετε; Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα της διαδικασίας επαλήθευσης ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού και, στη συνέχεια, θα σας ζητήσουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά και, έπειτα, ο αποκλεισμός του λογαριασμού σας θα καταργηθεί. Διαγράψαμε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Συχνά οι πελάτες επισκέπτονται αυτήν την τοποθεσία επειδή κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό τους και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία τους για την αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για να προστατέψουμε εσάς και τις επαφές σας, καταργήσαμε τις αυτόματες απαντήσεις ή τους συνδεδεμένους λογαριασμούς του Hotmail που ενδέχεται να είχατε ορίσει.
newtech Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα πριν λίγες μέρες πήγα να κοιτάξω τα mail μου στο hotmail και όταν μπήκα μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε ότι αποκλείστηκε ο λογαριασμός μου μάλλον επειδή κάποιος έστελνε spam mails από αυτόν, μου έχει την επιλογή να λάβω έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορώ να μπω στο account μου, το πρόβλημα μου είναι ότι θα το στείλει μέσω ενός e-mail που είναι συνδεδεμένο με το δικό μου, αυτό το e-mail δεν είναι δικό μου είναι ενός παλιού φίλου και το έβαλε όταν μου έφτιαξε ο ίδιος το e-mail πριν χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να τον βρω αυτόν οπότε δεν μπορώ να λάβω και τον κωδικό.Στο λογαριασμό μου έχω σημαντικά e-mails, αν μπορείτε να με βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα σας είμαι υπόχρεος Παραθέτω και το κείμενο που μου εμφάνισε Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί Γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα; Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πολλών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ή για άλλη ενέργεια που παραβιάζει τους Όρους χρήσης του Windows Live). Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας. Τι πρέπει να κάνετε; Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα της διαδικασίας επαλήθευσης ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού και, στη συνέχεια, θα σας ζητήσουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά και, έπειτα, ο αποκλεισμός του λογαριασμού σας θα καταργηθεί. Διαγράψαμε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Συχνά οι πελάτες επισκέπτονται αυτήν την τοποθεσία επειδή κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό τους και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία τους για την αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για να προστατέψουμε εσάς και τις επαφές σας, καταργήσαμε τις αυτόματες απαντήσεις ή τους συνδεδεμένους λογαριασμούς του Hotmail που ενδέχεται να είχατε ορίσει. Σορρυ που θα απαντήσω ετσι.. αλλα δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα αν δεν εχεις το alternative mail εστω
xp-user Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν δεν εχεις alternative mail,η εναλακτικα να θυμασε την ερωτηση ασφαλειας ,ξεχασε το μαιλ. Και αλλη φορα το κωδικο του μαιλ σου να μην το χρησιμοποιης ΠΟΥΘΕΝΑ....
PETROS13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 και σε μένα μου το έκανε σε ένα λογαριασμό και επειδή είχα κάτι σημαντικό έδωσα και τον αριθμό μου και μου έστειλαν κωδικό, οπότε το ξεμπλόκαρα.
iakinthos8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, κατάφερα να πάρω τον λογαριασμό στα χέρια μου ευτυχώς. Φίλε xp-user τον κωδικό του mail δεν τον χρησιμοποιώ πουθενα, πως σου ήρθε να το πείς αυτο χωρίς να ξέρεις;
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μάλλον εννοεί μήπως είχες τον ίδιο κωδικό και αλλού. πχ σε άλλο λογαριασμό e-mail, στο paypal κλπ
xp-user Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μάλλον εννοεί μήπως είχες τον ίδιο κωδικό και αλλού. πχ σε άλλο λογαριασμό e-mail, στο paypal κλπ Αυτο ενοω.... Αυτο ειναι το πιο συνηθισμενο λαθος που κανουν οι περισοτεροι,και μετα ψαχνουν τον χακερ που τους χακαρε το πισι
washcloud Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, κατάφερα να πάρω τον λογαριασμό στα χέρια μου ευτυχώς. ...ο τρόπος; Μπας και είναι κάτι που θα βοηθήσει και άλλους με το ίδιο ζόρι...
iakinthos8 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αρχικά πρεπει να συμπληρώσεις μια φόρμα που πιστοποιείς με βάση τα στοιχεία που τους δίνεις οτι είσαι ο κάτοχος του λογαριασμού, μετα σου στέλνουν ενα mail με ένα λινκ για να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου, στο στέλνουν στο mail που βάζεις αφού συμπληρώσεις την φόρμα Για να συμπληρώσεις τη φόρμα και να μπορεσεις να επαναφερεις τον κωδικο εισοδου του λογαριασμου σου , ακολούθησε τα παρακάτω: 1. Πίεσε τον ακολουθο συνδεσμο, στη σελίδα που θα εμφανιστεί πίεσε Σελίδα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. 2. Θα εμφανιστεί μία σελίδα με επιλογές. Επίλεξε 'Πιστεύω ότι κάποιο άλλο άτομο χρησιμοποιεί το Windows Live ID μου' και στη συνέχεια 'Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης'. 3. Πληκτρολόγησε το Windows Live ID με το οποίο αντιμετωπίζεις το πρόβλημα και στη συνέχεια τους χαρακτήρες που εμφανίζονται και πίεσε Επόμενο. 4.Πίεσε Υποστήριξη Πελατών και συμπλήρωσε τη διεύθυνση επικοινωνίας και πίεσε Συνέχεια. Θα μεταφερθείς στη φόρμα. Συμπλήρωσε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και πίεσε Υποβολή. Αφού κάνεις είσοδο και πάλι στο λογαριασμό, παρακαλώ άλλαξε την εναλλακτική διεύθυνση που έχεις αποθηκευμένη ακολουθώντας τα βήματα του συνδέσμου αυτού. οι ερωτήσεις που έχει η φόρμα ειναι εδώ: Πληροφορίες λογαριασμού Όνομα: Επώνυμο: Ημερομηνία γέννησης: Χώρα/Περιοχή: Ταχυδρομικός κώδικας: Η μυστική απάντηση στην ερώτησή σας: Ποιους κωδικούς πρόσβασης έχετε χρησιμοποιήσει για αυτόν το λογαριασμό; (Καταχωρήστε έναν κωδικό πρόσβασης ανά πλαίσιο κειμένου.): (εχει μεχρι 4 πλαίσια να συμπληρωσεις) Τι αναγραφόταν στη γραμμή θέματος ορισμένων από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε πρόσφατα; (Καταχωρήστε μία γραμμή θέματος ανά πλαίσιο κειμένου.): (4πλαισια επίσης) Καταχωρήστε το όνομα ορισμένων από τους φακέλους που δημιουργήσατε. Μην χρησιμοποιείτε ονόματα προεπιλεγμένων φακέλων, όπως Ανεπιθύμητη αλληλογραφία, Πρόχειρα και Απεσταλμένα. (Καταχωρήστε ένα όνομα φακέλου ανά πλαίσιο κειμένου.): Ποιες είναι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ορισμένων επαφών στις οποίες στείλατε πρόσφατα αλληλογραφία; (Καταχωρήστε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πλαίσιο κειμένου.): Πληροφορίες χρέωσης Πέντε τελευταία ψηφία του αριθμού της προπληρωμένης κάρτας για το Xbox LIVE ή το Zune: Όνομα όπως εμφανίζεται στην πιστωτική κάρτα: Τέσσερα τελευταία ψηφία του αριθμού της πιστωτικής κάρτας: Ημερομηνία λήξης πιστωτικής κάρτας: ---------------------------------------------------- Συμπληρώνεις όσα περισσότερα πλαίσια μπορείς εγώ δεν τα συμπλήρωσα όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα