leeperik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλημέρα,έπεσε στα χέρια μου ενα Laptop lenovo 3000 n100 0768.Προσπαθώ να του εγκαταστήσω Linux για να το κάνω server ωστε να πειραματιστώ.Προσωρινά του πέρασα win vista 7 (μου το φέρανε με προβλήματα και μου το αφήσανε,είχε κλειδωμένο bios και δεν εκκινουσανε τα windows,xp απο την μάνα του) που βρήκα προχειρα, αφου ξεκλείδωσα το bios αφαιρώντας την μπαταρία,και είδα οτι δουλευει ρολοι.Ωραία λέω παμε για απεγκατάσταση των win και να βάλουμε linux κατεβάζω τα red hat σε iso,καιω στο dvd τα αρχεία,βαζω το dvd στο laptop κσι ρυθμίζω απο το bios εκκινηση απο το dvd-rom εκεί ειναι που μου πετάει "Operating system not found" ,μην τα πολυλογώ κατεβάζω άλλα red hat τα ίδια,κατεβάζω μονομάχο απο τα windows εγκαθίστανται κανονικά,παω για καθαρή εγκατάσταση πάλι τα ίδια,κατεβάζω suse απο τον ftp της εταιρείας ξανά τα ίδια.Τι διάολο δεν κάνω σωστα ρε γμτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μήπως o dvdburner, δεν είναι για κάψιμο .iso; Δοκίμασε με το imgburn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δοκιμασε και usb booting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leeperik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 To power iso χρησιμοποιώ εδω και πολύ καιρό για εξαγωγή και το nero γαι το κοπιαρισμα,κατέβασα και μονομάχο πάλι σε iso τρέχοντάς το μέσα απο windows κάνει κανονικά την εγκατάσταση αλλα θέλω καθαρή να κάνω χωρίς windows.Θα δοκιμάσω κα απο usb και βλέπουμε,ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μηπως αυτα που κατεβαζεις εχουν το εικονιδιο του winrar και τα αποσυμπιεζεις καπου και μετα τα γραφεις σε δισκακι? Αν ναι, εισαι σε λαθος δρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leeperik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Οχι,ειναι κανονικα αρχεία iso.Έχω εγκαταστήσει to power iso και τα ανοιγει αυτοματα με το προγραμμα,σαν εικονιδιο εxουν το cd που εμφανιζεται και στο power iso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 To power iso χρησιμοποιώ εδω και πολύ καιρό για εξαγωγή και το nero γαι το κοπιαρισμα,κατέβασα και μονομάχο πάλι σε iso τρέχοντάς το μέσα απο windows κάνει κανονικά την εγκατάσταση αλλα θέλω καθαρή να κάνω χωρίς windows.Θα δοκιμάσω κα απο usb και βλέπουμε,ευχαριστώ πάντως. Δεν κάνει να το εξάγεις με το poweriso είναι το ίδιο με αυτό που λέει ο jim_p. Πρέπει απευθείας να το γράψεις σαν cd μέσου του νέρου αν είναι. (copy cd/dvd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leeperik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Οκ,Θα το δοκιμασω και βλεπουμε,ευχαριστώ πολύ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 γενικά, όταν βρίσκεις ένα αρχείο Με κατάληξη .iso να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι ένα εικονικό δισκάκι. Αν προσπαθήσεις να "παρεις" αρχεί από αυτό χωρίς να το κάψεις ως έχει, θα χαθούν πληροφορίες (πχ δεν θα είναι πλέον bootable) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leeperik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τελικά αυτό ηταν το πρόβλημα,εκανα extract πρώτα και μετά το έκαιγα σε cd,μέχρι τώρα προχωράει καλά η εγκατάσταση,για να δουμε παρακάτω.Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα