Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες είμαι νέος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω το ποστάρω στο σωστό τόπικ!!

Το πρόβλημα έχει ως εξής:έχω ένα φορητό hp pavilion g6 1040ev.Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει την επιλογή της εναλλαγής γραφικών ανάμεσα στην ενσωματωμένη της intel και της radeon 6470m hd.Από την μέρα που τον αγόρασα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναπαραγώγη των βίντεο,είτε δουλέυει με intel είτε με radeon.Το ίδιο ισχύει και στις εισαγωγές των videogames!Για παράδειγμα,σε ενα παιχνίδι σαν το pro ενώ το game παίζει κανονικότατα οι εισαγωγές των βίντεο κολάνε λες και κάνουν ρομποτικές κινήσεις!!Το ίδιο συμβαίνει και με την αναπαραγωγή στο mediaplayer αλλά και με βίντεο στο web!!

Έχω κατεβάσει όλες τις αναβαθμίσεις υλικού από την hp αλλά δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται!

Κάθε βοήθεια θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα!!!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

σου πρωτεινω να δοκιμασεις λιγο να τεσταρεις την καρτουλα με το furmark το εχει στο google

για αρχη ενα ειναι αυτο που ειπα και το 3dmark

Δημοσ.

κάνε τον κόπο και βάλε αυτούς τους codecs, την full έκδοση:

http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

Μπορεί από εκεί να είναι το πρόβλημα σου. Αν είχε πρόβλημα η VGA, τότε θα είχες πρόβλημα και μέσα στο game, όχι μόνο στα Intro.

Δημοσ.

με τους codecs δεν ειδα αποτελεσμα!ειχα περασμενο και το win7 codecs το οποιο το εκανα unistall πριν περασω το k-lite!δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει!μηπως ειναι θεμα ηχου?

επισης αυτο που εχω παρατηρησει οταν γινεται η εναλλαγη ειναι οτι βγαζει ενα μνμ οτι ο συνδυασμος των χρωματων εχει αλλαξει σε windows 7 basic που απο τι καταλαβαινω εχει να κανει με τα aero αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα μετα την εναλλαγη!!δηλαδη επανερχεται σε windows aero!!

Δημοσ.

ρε παιδια κανεις καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει???

θα το πεταξω απ τον εκτο το ρημαδι μου χει σπασει τα νευρα!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...