overpower Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 αυριο θα καθαρισω το κουτι, και επι ευκερια θα το συμμαζεψω. ποια σειρα θα ακολουθισω στην τοποθετηση των καλωδιων? επεισης αν τοθσ σκληρους δεν τους βαλω παλι στις ιδιες θυρες σατα, θα δημιουργησει προβλημα ή απλα θα χρειαστει να τους βαλω γραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 συνηθως στο BIOS εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις με ποια σειρα θα βλεπει τους δισκους (ασχετα σε ποια sata τους εχεις συνδεσει - εκτος αν τους βαλεις σε sata που ελεγχει εξτρα ελεγκτης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ας μου απαντησει καποιος γιατι θα το κανω σε καναν 20 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 οκ αυτο το πραγμα θα το ξανακαθαρισω οταν θα ειναι για πουλημα. εφαγα 3,5 ωρες μονο στο καθαρισμα. νευριασα και τα καλωδια δεν τα εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτά τα πράγματα θελουν υπομονή φίλε μου.... Κακώς δεν τα εφτιαξες... Και αν το ξανακαθαρίσεις όταν θα τον πουλήσεις μεχρι τοτε θα αρχίσουν να βγαίνουν μεχρι και χελωνίτσες απο εκει μέσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτά τα πράγματα θελουν υπομονή φίλε μου.... Κακώς δεν τα εφτιαξες... Και αν το ξανακαθαρίσεις όταν θα τον πουλήσεις μεχρι τοτε θα αρχίσουν να βγαίνουν μεχρι και χελωνίτσες απο εκει μέσα!! ρε ειναι σπαστικο κουτι...μονο για τους σκληρους μπροστα μου πηρε 1 ωρα, ισως και παραπανω, θελει ποσες βιδες να βγαλεις...καποια στιγμη θα ακνω τα καλωδια γιατι με δυσκολια κλεινει το αριστερο side panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα