micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν λες για αποθήκευση, οτιδήποτε εκτός από jpeg ή άλλο απωλεστικό format. Βάλε tiff ή tga Αν λες για το rendering, υψηλό antialising, full trace και anisotropic, reflections και refractions. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος renderer για το c4d όπως το mental ray για τα προγράμματα της autodesk (maya, 3ds). Αν έχει βάλτο.
evoracing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πως ακριβώς λειτουργεί το Path Selection?
evoracing Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει κανένα προγραμματακι που να κάνει εξωτερικό render στα αρχεία .c4d? έχω φταίξει ένα project (σε άλλο PC) και τώρα είναι πολύ βαρύ και δεν μπορώ να κάνω render.
gon23x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.turbosquid.com/ edo 8a breis 3d models gia c4d free Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από gon23x
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ξαναδώσε μια το link γιατί δεν ανοίγει...
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 gon23x σε ευχαριστώ πολύ... Τώρα να ρωτήσω κάτι, όπως θα δείτε και στην εικόνα θέλω να μικρύνω ΜΟΝΟ κατά μήκος τα επιλεγμένα polygon όπως και στην εικόνα
gon23x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 δεξί κλικ επιλογή polygon διαλέγεις το κομμάτι που θες να μικρύνεις η να "μεγενθινις" το πας όσο το θες μετά διαλέγεις extrude "παλιμε" δεξί κλικ k είτε τραβάς προς τα έξω ήτο σπρώχνεις προς τα μέσα το κομμάτι που διαλέγεις...
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να το κάνω όπως και το Extrude Inner αλλά να μην μικρύνει όλες τις πλευρές μόνο κατά μήκος. ** και μην γράφεις με greeklish για να μην σε μπανάρουν και να μην κλειδώσουν το θέμα.
gon23x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 δε ξέρω αν σε κατάλαβα καλά αλλα αν θες να μικρής μονο καταμήκος διάλεξε στα αριστερά σου στη παλέτα εκεί που δείχνει τι γραμμή όχι το κίβο k τι μεταφέρεις όπου θες η μπορείς να κανεις το άλλο να δημιουργήσεις μονος σου αλη γραμμή διαλέγοντας με δεξί κλικ το knife k πατάς εκεί που θες να βάλεις πρόσθετη γραμμή
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασα ένα project από το TurboSquid αλλά κάτι σημαντικά κομμάτια τα έχει κάνει hide και όταν πατάω να τα εμφανίσω απλά δεν τα εμφανίζει τα ξανακάνει αυτόματα hide πως μπορώ να τα εμφανίσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα