Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν λες για αποθήκευση, οτιδήποτε εκτός από jpeg ή άλλο απωλεστικό format.

Βάλε tiff ή tga

Αν λες για το rendering, υψηλό antialising, full trace και anisotropic, reflections και refractions.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος renderer για το c4d όπως το mental ray για τα προγράμματα της autodesk (maya, 3ds). Αν έχει βάλτο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κανένα προγραμματακι που να κάνει εξωτερικό render στα αρχεία .c4d? έχω φταίξει ένα project (σε άλλο PC) και τώρα είναι πολύ βαρύ και δεν μπορώ να κάνω render.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gon23x σε ευχαριστώ πολύ... Τώρα να ρωτήσω κάτι, όπως θα δείτε και στην εικόνα θέλω να μικρύνω ΜΟΝΟ κατά μήκος τα επιλεγμένα polygon όπως και στην εικόνα post-175011-0-57756100-1353238654_thumb.png

Δημοσ.

δεξί κλικ επιλογή polygon διαλέγεις το κομμάτι που θες να μικρύνεις η να "μεγενθινις" το πας όσο το θες μετά διαλέγεις extrude "παλιμε" δεξί κλικ k είτε τραβάς προς τα έξω ήτο σπρώχνεις προς τα μέσα το κομμάτι που διαλέγεις...

Δημοσ.

Θέλω να το κάνω όπως και το Extrude Inner αλλά να μην μικρύνει όλες τις πλευρές μόνο κατά μήκος.

** και μην γράφεις με greeklish για να μην σε μπανάρουν και να μην κλειδώσουν το θέμα.

Δημοσ.

δε ξέρω αν σε κατάλαβα καλά αλλα αν θες να μικρής μονο καταμήκος διάλεξε στα αριστερά σου στη παλέτα εκεί που δείχνει τι γραμμή όχι το κίβο k τι μεταφέρεις όπου θες

η μπορείς να κανεις το άλλο να δημιουργήσεις μονος σου αλη γραμμή διαλέγοντας με δεξί κλικ το knife k πατάς εκεί που θες να βάλεις πρόσθετη γραμμή

Δημοσ.

Κατέβασα ένα project από το TurboSquid αλλά κάτι σημαντικά κομμάτια τα έχει κάνει hide και όταν πατάω να τα εμφανίσω απλά δεν τα εμφανίζει τα ξανακάνει αυτόματα hide πως μπορώ να τα εμφανίσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...