Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Θέλω να φτιάξω ένα site με αγγελίες ποδηλάτων οπού ο καθένας θα μπορεί αφού κάνει λογαριασμό να δημιουργεί αγγελίες.Έχω σκεφτεί διάφορες επιλογές όπως cms με custom template ή να το κάνω μόνος μου όλο για να μου μείνει και πιο πολύ γνώση αλλά και κώδικας έτοιμος για μελλοντικά project.Οι γνώσεις μου είναι μέτριες-καλές σε html css javascript-jQuery αλλά σε αρχάριο επίπεδο σε php ,mysql.Ο σκοπός του site είναι να μάθω κάποια πράγματα αλλά και για χρηστικούς λόγους και ίσως στο μέλλον και οικονομικούς άμα κάτσει.Είμαι φοιτητής στην Ολλανδία σε μικρή σχετικά πόλη που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα αγγλικά παρά μόνο site με αγγελίες τύπου χρυσή ευκαιρία στα ολλανδικά.Επειδή έρχονται όλο και πιο πολλοί international φοιτητές και όλοι χρησιμοποιούν ποδήλατο σκέφτηκα ότι ίσως είναι καλή ιδέα.Άνοιξα αυτό το topic κυρίως για να πάρω ιδέες για το site και για να με συμβουλέψετε σχετικά με το πως να το υλοποιήσω.

Ακούω κριτικές και συμβουλές.

Δημοσ.

Το τι θα κάνεις εξαρτάται απ το χρόνο που θέλεις να διαθέσεις σ αυτό το project και πόσο σύντομα θέλεις να το έχεις online.

Για παράδειγμα αγορά WordPress template τύπου Pinterest, domain name, hosting plan και ελαφρύ customization, μπορείς να είσαι up and running αύριο το πρωί.

Η δημιουργία απ το 0 προφανώς θα πάρει περισσότερο χρόνο. Δεν έχεις design, ξέρεις από design; Θεωρείς ότι μπορείς να σχεδιάσεις κάτι όμορφο και εύχρηστο; Είσαι ανοιχτός στο να τα σκάσεις σε web designer; Το τι θα δει ο υποψήφιος πελάτης σου μόλις ανοίξει τη σελίδα σου, ξέρεις, ότι είναι το πιο σημαντικό, κακοτεχνίες και μετριότητες δε βολεύουν ιδιαίτερα.

Επίσης, είσαι αρχάριος στο back end, βέβαια αν πας σε cms δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα, αν απλά θέλεις ένα board για να ποστάρει ο κόσμος αγγελίες, το implementation του WordPress μπορείς να το κάνεις σε δύο βδομάδες.

Η γνώμη μου είναι υπέρ του cms με custom template. Τα περί απόκτησης γνώσεων κάν τα στον ελεύθερο χρόνο σου, π.χ. στήσε την ιδέα σου και μετά κοιτώντας το ξεκίνα να το σχεδιάζεις στο photoshop, κόψ' το και στήσ' το σε WordPress, κάτσε λιώσε μέχρι να γίνει ίδιο ή και καλύτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με κάλυψες.

Κοίταξε όσο αφορά το χρόνο δεν υπάρχει όριο.Στον ελεύθερο χρόνο μου θα το κάνω.Απλά αυτό που χαλάει στα cms είναι ότι σπαταλάω πολύ χρόνο για να καταλάβω κώδικα άλλου και μου είναι δύσκολο να το φέρω στα μέτρα μου.Αυτή τη στιγμή δουλεύω με custom template σε joomla.Έχεις να προτείνεις κάνα δοκιμασμένο module για αγγελίες δωρεάν ή μη?

Δημοσ.

Από ότι βλέπω έχει και δωρεάν έκδοση.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ για το support guys. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...