kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Κύριοι, φίλος ψάχνει να σετάρουμε ένα νέο πλήρες πισάκι. Πλήρες σημαίνει με οθόνη, ηχεία και πάει λέγοντας. Ασχολείται κυρίως με παιχνίδια, και παραγωγή μουσικής (αλλα σίγουρα οι ενσωματωμένη κάρτα ήχουν τον υπερκαλύπτει). Ταβάνι μας είναι τα 1000ε, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγα, έβαλα κάνα 200ρι ακόμη. Επίσης ειναι τύπος που το πισί πρέπει να του "παει" 3-4 χρόνια, και να μην μπλέξει με αναβαθμίσεις κάθε καλοκαίρι. Επειδή έχω ψιλομείνει πίσω στις εξελίξεις, δε ξέρω τι παίζει με τις καρτες γραφικών πλέον κτλ. Ορίστε κατι που ετοιίμασα, αλλά χωρίς κάρτα γραφικών: Για βοηθήστε,αλλάξτε,προτείνετε,αιτιολογήστε... Υ.Γ. τονίζω,πως θα αγοραστεί απο ένα κατάστημα μόνο. Η οθόνη και τα ηχεία, μπορούν να αγοραστούν και απο αλλού, δε μας πειράζει.
deesnider Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για όλα τα βασικά, όλοι σχεδόν είναι πιο κατάλληλοι από 'μένα για να σε οδηγήσουν. Το μόνο που θα έλεγα εγώ, είναι να κοιτάξεις για καλύτερα ηχεία, δεδομένου ότι μεταξύ άλλων μιλάς και για παραγωγή μουσικής. Ακόμα και μόνο για ακροάσεις - πόσο μάλλον για απαιτητική και εξειδικευμένη χρήση - η logitech, κατά τη γνώμη μου, δεν αποτελεί καλή επιλογή.
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αυτο απο εμενα. Με αυτην την οθονη http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?from=autocomplete και τα αλλα ας τα πει καποιος αλλος
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αυτά απο εμένα.. +αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined και με ότι περισεύει ηχεια της επιλογής σας
thanospr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εγω προτεινω αυτα.Γενικα ολες οι προτασεις εχουν μικρες αλλαγες αλλα πανω κατω ειναι τα ιδια. +Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB Την οθονη αμα την παρεις απο αλλου γλητωνεις 10-15 ευρω για να παρεις πιο καλα ηχεια.
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παίδες η 7850 είναι καρτα αξιώσεων; δηλαδή θα αντέχει αναλύσεις 1920Χ1080 για 2 χρόνια τουλάχιστον; Ψαχνουμε κατι με value for money. Οπως πχ η 5870 μου, που ακόμη μια χαρά τα πάει. Δεν υπάρχει θέμα επιλογής και nvidia, αν υπάρχει κατι αξιόλογο. Για την αξιοπιστία της asrock τίθεται θέμα; Μια ζωή gigabyte επαιρνα και ετυχε μια φορά asus. Επίσης πάμε 100% για τον νέο Ι5 σωστά; εκτός αν παμε στον 2500Κ και σε "παλιά" μητρική,αλλά δε βλέπω το λόγο.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παίδες η 7850 είναι καρτα αξιώσεων; δηλαδή θα αντέχει αναλύσεις 1920Χ1080 για 2 χρόνια τουλάχιστον; Ψαχνουμε κατι με value for money. Οπως πχ η 5870 μου, που ακόμη μια χαρά τα πάει. Δεν υπάρχει θέμα επιλογής και nvidia, αν υπάρχει κατι αξιόλογο. Μια χαρά είναι η 7850. Κι από επιδόσεις κάπου μεταξύ των 6950/6970. Δυστυχώς παίζει μόνη της στην κατηγορία αφού η NVidia δεν έχει κάτι αντίστοιχα αξιόλογο (GTX 570 από την προηγούμενη γενιά αλλά με πολύ αυξημένη κατανάλωση) με αποτέλεσμα να είναι πολύ ακριβή ακόμα. Για την αξιοπιστία της asrock τίθεται θέμα; Μια ζωή gigabyte επαιρνα και ετυχε μια φορά asus. Κανένα. Θυγατρική της ASUS είναι. Βγάζει πολύ καλά προϊόντα. Μην σου πω πως ο μάθητής ξεπέρασε την δάσκαλο σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα αν εσύ νοιώθεις καλύτερα με την GB πάνε εκεί δεν θα χάσεις. Εγώ πχ αν υπήρχε ακόμα η ABIT, o θεός ο ίδιος να κατέβαινε για να μου αλλάξει γνώμη, εγώ ABIT θα έπαιρνα. Επίσης πάμε 100% για τον νέο Ι5 σωστά; εκτός αν πάμε στον 2500Κ και σε "παλιά" μητρική,αλλά δε βλέπω το λόγο. Όπως το είπες. Δεν υπάρχει λόγος, αφού η εξέλιξη/υποστήριξη εκεί θα είναι
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 EDIT: Το ταβάνι ανέβηκε στα 1500ε για όλα μαζί. Θα ποστάρω μια σύνθεση εντός ολίγου. Α, και αναγκαστικά θα αγοραστεί απο πλαίσιο (χωρίς σχόλια!) (εκτός απο οθόνη που την βολεύουμε απο αλλού). Oρίστε: και μια οθόνη με ΙPS είτε LG με 165ε ή η Dell με 185 και κουτί το Haf 932 με 120ε απο μουλτιράμα (πάμφηνο) ή όποιο άλλο εχετε να προτείνετε.
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Απεφυγε τον green σληρό... ως gaming pc φανταζομαι είναι πιθανο να εχει πολλα παιχνιδια εγκατεστημενα τα οποια καλο θα είναι να μην μπαινουν στον ssd αλλα στον δευτερο και με τον green θα βαστημίσετε την ώρα και την στιγμη.
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Γιατί να μην είναι στον SSD; απο θέμα χώρου λες ή για μη χρήση του δίσκου αυτού για gaming; Υ.Γ. εγω προσωπικά,όλα στον SSD τα εχω εγκατεστημένα,αλλά δε με λές και gamer...
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σου είπα αν μιλαμε για μεχρι 2 - 3 παιχνιδια εγκατεστημενα παραλληλα τότε οκ στον ssd αλλα για παραπανω θα φουλάρει χώρις λόγο και αιτιά... Τελος παντως εγώ ακομη και μονο αποθηκη να ήταν ο δεύτερος δεν θα πήγαινα σε green ποτε δε ξερεις αν θα χρειαστέι να εγκαταστήσεις κατι και σε εκεινον!
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εχεις δίκιο μάλλον, διότι ακουω τελευταία πως κατι παιχνίδια πιάνουν 20-30 γκίγκα...Οπότε 3 τέτοια, αντίο ζωή. Σαν σύστημα, θελει κάτι διόρθωση,είναι κατι υπερβολικό ή λάθος επιλογή κατά την άποψη σου; Υ.Γ. το θέμα της διαθεσιμότητας προϊόντων,εχει καταντήσει μια αηδία πάντως σε ολα μα ολα τα καταστήματα. Αν είναι δυνατόν.
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Το τροφοδοτικό είναι too much αλλα δεν ξέρω και τι παιζει απο τροφοδοτικά στο Πλαισιο... Το αλλο θεματακι είναι οι τιμες του πλαισιου αλλα μαλλον αυτό δεν αποφεύγεται αποτι καταλαβα σε προηγούμενο ποστ σου!! EDIT: ειδα ότι ε΄χουν και το 650 αλλα με τοσο μικρή διαφορα στην τιμή δεν αξίζει!!
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κοίταξε, αν εξαιρέσεις την τιμή της κάρτας γραφικών, τα υπόλοιπα ίδια στο visionstudio (με την προϋπόθεση πως όλα θα αγοραστούν απο το ίδιο κατάστημα) οι διαφορές είναι ελάχιστες. Επίσης, κάποια πράγματα στο σκρουτζ ειναι φθηνότερα μεν, με άγνωστες διαθεσιμότητες δε. Το οποίο είναι απλώς ένα κόλπο...για να νομίζουμε πως ειναι φθηνότερα, και να το παίρνουμε τον επόμενο μήνα απ'τη παραγγελία. Ετσι την ειχα "πατήσει" με τον SSD μου, απο visionstudio. (οχι πως με χαλασε, σχεδόν 60ε φθηνοτερα τον ειχα παρει).
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κοίταξε, αν εξαιρέσεις την τιμή της κάρτας γραφικών, τα υπόλοιπα ίδια στο visionstudio (με την προϋπόθεση πως όλα θα αγοραστούν απο το ίδιο κατάστημα) οι διαφορές είναι ελάχιστες. Επίσης, κάποια πράγματα στο σκρουτζ ειναι φθηνότερα μεν, με άγνωστες διαθεσιμότητες δε. Το οποίο είναι απλώς ένα κόλπο...για να νομίζουμε πως ειναι φθηνότερα, και να το παίρνουμε τον επόμενο μήνα απ'τη παραγγελία. Ετσι την ειχα "πατήσει" με τον SSD μου, απο visionstudio. (οχι πως με χαλασε, σχεδόν 60ε φθηνοτερα τον ειχα παρει). Then go for it ... ειναι πολυ καλή η σύνθεση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα