Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Μία φίλη μου μου έδωσε το λάπτοπ της, ενα HP Pavilion, για να της το κάνω φορμάτ. Το θέμα είναι οτι καθώς γινόταν η εγκατάσταση των windows 7 ο υπολογιστής έκλεισε ξαφνικά, πρόβλημα που, απ' ό,τι μου είπε, αντιμετώπιζε και παλαιότερα. Πιστεύω οτι είναι λόγω υπερθέρμανσής του. Δοκίμασα να βάλω μια διανομή Linux (Xubuntu), μήπως το πρόβλημα δεν ήταν αυτό, αλλά και πάλι κλείνει σε τυχαίες στιγμές (αν ξαναδοκιμάσω άμεσα κλείνει μεσα σε 2-4 λεπτά, διαφορετικά σε 5-7). Δε θέλω να το ανοίξω απο κάτω μιας και δεν είναι δικό μου, αλλά συγχρόνως θέλω να έχω εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες και μετά να της πω να απευθυνθεί σε τεχνικό. Αν καταφέρω να εγκαταστήσω κάποιο λειτουργικό, θα 'ταν μια χαρά.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ανοίγεις το Pc κατεβάζεις το hwmonitor(free) βλέπεις τις θερμοκρασίες και βλέπεις πόσο είναι μόλις κλείνει. Τις ποστάρεις εδώ και βλέπουμε τι φταίει :)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι, καθώς διεκόπη η εγκατάσταση των windows, πλέον έχει γίνει format ο σκληρός, χωρίς όμως να υπάρχει λειτουργικό.

Δημοσ.

Καιει υπερβολικά απο κάτω? Άνοιξέ το λίγο. Μην το κάνεις βίδες βγάλε 4-5 βίδες μόνο να δείς HDD RAM Motherboard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...