Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ ακροατήριο, έχω μια μεγάλη απορία , έστω πως θέλουμε να φτιάξουμε ένα project όπως

openCart ,ποια είναι τα πρώτα βήματα? θέλω να πω, υπάρχει κάποια τεχνική ανάπτυξης σχεδίου δράσεως?Στο χαρτί το φτιάχνουμε η με κάποιο πρόγραμμα ανάπτυξης σχεδίων?Πως πρέπει να σκέφτεται ένας web developer για να αναπτύξει ένα καλό σχέδιο?

Δημοσ.

Βρες πρώτα σε τι γλώσσα θα το φτιάξεις και αν θα βασιστείς σε κάποια πλατφόρμα (πχ Cakephp για php).

Μετά σκέψουν τι θέλεις να κάνει και πώς ώστε να σχεδιάσεις αντίστοιχα τη βάση δεδομένων.

Και μετά happy coding:)

Το βασικό είναι να έχεις μια σωστή βάση...μετά όλα γίνονται σιγά σιγά :rolleyes:

Δημοσ.

Basicly , θεωρώ ότι τα 2 ποιο ισχυρά υπάρχουν από την άποψη υποστήριξης των ποιο δημοφιλής servers είναι το ASP.NET , PHP . Αλλά επειδή είχα κάνει πείραμα και είχα δοκιμασει να κανω σχεδιο στο χαρτη και μετα να το μεταφαιρω σε κωδικα , δεν μου βοηθησε και τοσο πολυ το σχεδιο γιατι 1)ειναι συγκενδρομενο ποιο πολυ σε αυτο οτι θελω να φτιαξω και ποιο μακριά από την υλοποίηση αυτού με κώδικα.

2) καθώς το υλοποίησα προσθεσα άλλα 1002 πράγματα που δεν σχεδίασα .

Ποιο είναι το λάθος ? ότι δεν δούλεψα αρκετά με σχέδιο η μήπως πρέπει να ακολουθήσω συγκεκριμένες τεχνικές(need some link)?

Δημοσ.

Έχεις κάποια σχέση με τους όρους Software Architecture, Data Μodelling και Object Orientation; Αν ναι, δεν θα είχες απορία πώς ξεκινάει ένα τέτοιο πρότζεκτ. Αν όχι, άρχισε το διάβασμα. Η απάντηση στην ερώτηση "ποια είναι τα πρώτα βήματα" για τέτοιου είδους project (θα έπρεπε να) είναι "με διαγράμματα UML".

Δημοσ.

Λες με το έναν mirosoft visio μια εταιρία θα μπορούσε να καλύψει της ανάγκες της στο σχεδιαστικό κομμάτι ?

Δημοσ.

Ρε Σουίνρ, πρέπει σιγά σιγά να καταλάβεις πως με ερωτήσεις γενικές και αόριστες, δουλειά δεν κάνεις. Πρέπει, επίσης, να αρχίσεις να διαβάζεις. Τόσα λινκς σου παραθέτουμε και με τις ερωτήσεις σου φαίνεται σα να τα αγνοείς τελείως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...