Προς το περιεχόμενο

Kingston DataTraveler DTIG3 16GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως την βλέπετε την προσφορά αυτή;

http://www.msystems.gr/index.php?category=2050&product=14510

Σκέφτομαι να το αγοράσω...

Καλό φαίνεται.Αλλά αν δεν το παραλάβεις απο το κατάστημα η τιμή του ανεβαίνει πάρα πολύ με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Απλώς καλη τιμή.Δε το λες και προσφορα (και βρισκεσαι στο μερος των προσφορων εδω).

Κατα τα αλλα οκ,απλο φλασακι, τιποτα το ιδιαιτερο.Αν δε θες μεγαλες ταχυτητες μια χαρα ειναι

Δημοσ.

8 ευρώ για 22 giga στην ουσία δεν είναι προσφορά; Για αυτό το έβαλα...

Ο ανταγωνισμος(cosmodata,you.gr) το εχει 0,10-0,50 ακριβοτερα,και μαλιστα έχουν περισσοτερα σημεια διάθεσης.Αρα οχι δεν ειναι προσφορα.

Απλώς καλή τιμη.

16 γιγα ειναι το φλασακι.

Δημοσ.

το "τσίμπησα" χθες το συγκεκριμένο -υπάρχει ήδη αναφορά εδώ- απλά διευκρινηση:

το usb ειναι στα 16Gb, τα 6 παραπανω που αναφέρονται -και προσθέτεις λάθος- αφορουν online backup μεσω προγραμματος (udrive εαν θυμαμαι καλα).Αυτό σημαίνει ότι κάνεις εγκ/ση το προγραμμα και εχεις προσβαση να αποθηκευσεις μέσω net μεχρι και 6Gb δεδομενων

Υ.Γ.

βλέπω να το κλειδωνουν οπως το αλλο που αναφερα

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι το ξέρω οτι είναι cloud κατάσταση τα 6. Και στο dropbox 6 έχω ασπουμε. Αλλά για να φτάσω τα 6 έκανα invite άτομα ενω τώρα τα 6 τα έχω κατευθείαν απο αυτή την άποψη... Βέβαια θα μου πείς για να έχεις to cloud θα πρέπει να έχεις internet συνέχεια εκει που θα το βάζεις για να γίνεται συγχρονισμός.Σωστό αυτό.

Δημοσ.

Οπως και να εχει δεν ειναι κατι το τρομερο στα 8 ευρω..Αν ηταν 6-6.5 ευρω θα το ελεγες καλη προσφορα..

Τωρα μπορεις να το παρεις απο you.gr με μισο ευρω παραπανω και δωρεαν παραλαβη από εκατονταδες σημεια παραλαβης που ολο και καποιο θα ειναι κοντά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...