Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Λοιπον! Εχω ενα νετβοοκ εδω και κανα τριαρι χρονια και τωρα τελευταια καθε φορα που ζεσταινεται βγαζει μπλε οθονη χωρις να εχει γινει κατι με το λειτουργικο!

Εκανα που λετε ολα τα απαραιτητα τεστ που βρηκα στο φορουμ για τις μπλε οθονες και τιποτα!

Μυριζομαι προβλημα θερμοκρασιας και κατα 99.9999999999999999% αυτο παιζει!

Οταν βλεπω καμια ταινια η ειμαι στο χρομε και βλεπω φλας βιντεο το παθαινει πιο συχνα!

Θερμοκρασια επεξεργαστη: 60-70 βαθμους

Σκληρος:39-40 στην χειρηστη 42

Δεν το εχω καθαρισει ποτε απο σκονη εσωτερικα!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως θάπρεπε;..Λέω εγώ τώρα.:P

Λες ε; Κανα προγραμματακι για να αυξησουμε την ταζυτητα του ανεμιστηρα παιζει;

Δημοσ.

Τσου.

Για πρώτη δόση πάρε την ηλεκτρική σκούπα,βάλε την επέκταση για τους καναπέδες και ρούφα από κει σε όποια τρύπα βρεις εύκαιρη.

Αν το παίρνεις στο κρεββάτι,θα χρειαστεί να το ανοίξεις για εσωτερικό καθάρισμα,έχει πιάσει χνούδια η φτερωτή του ανεμυστήριου.

Αγόραστου και ένα padάκι να του φυσάει αέρα από κάτω,καλό κάνει.

Σε κάθε περίπτωση μην το αφήνεις έτσι τώρα το καλοκαίρι,θα επιδεινωθεί.

Δημοσ.

Τσου.

Για πρώτη δόση πάρε την ηλεκτρική σκούπα,βάλε την επέκταση για τους καναπέδες και ρούφα από κει σε όποια τρύπα βρεις εύκαιρη.

Αν το παίρνεις στο κρεββάτι(Βαζω ενα κομματι ξυλο και το ακουμπαω πανω),θα χρειαστεί να το ανοίξεις για εσωτερικό καθάρισμα,έχει πιάσει χνούδια η φτερωτή του ανεμυστήριου.

Αγόραστου και ένα padάκι να του φυσάει αέρα από κάτω,καλό κάνει.

Σε κάθε περίπτωση μην το αφήνεις έτσι τώρα το καλοκαίρι,θα επιδεινωθεί.

Δοκιμασα να το ανοιξω αλλα δεν γινεται!

Και δεν ειναι μονο η σκονη, εχει φαει και τις τουμπες του!

Δημοσ.

δεν το προτείνω αλλά δες...έχω πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες απο σένα και χτες έπαιζα ένα LOL(game) και η μητρική έφτεσε 98 οπότε όλο το βράδυ έστησα αυτό. Καλή τύχη!

laptopoy.jpg

σημείωση: έχει ένα μικρό πρόβλημα και η οθόνη μου ε? :P Δεν θα το έκανα χωρίς λόγο :)

Δημοσ.

Ωπα Ωπα. 70βαθμοι ειναι λιγοι για bsod. Κατι αλλο παιζει

δεν το προτείνω αλλά δες...έχω πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες απο σένα και χτες έπαιζα ένα LOL(game) και η μητρική έφτεσε 98 οπότε όλο το βράδυ έστησα αυτό. Καλή τύχη!

laptopoy.jpg

σημείωση: έχει ένα μικρό πρόβλημα και η οθόνη μου ε? :P Δεν θα το έκανα χωρίς λόγο :)

computer-fan-1.jpg

Δημοσ.

laptopoy.jpg

Πρεπει να αλλαξεις username το παυεντακιας θα σου ταιριαζει γαντι!!!

Ωπα Ωπα. 70βαθμοι ειναι λιγοι για bsod. Κατι αλλο παιζει

computer-fan-1.jpg

Αυτο λεω και γω γιατι εχει φτασει 100 και δεν εχει παθει τπτ στο παρελθον κατα την διαρκει call of duty 1!!!! Για πε καμια ιδεα;

? Αυτο το ειδα πριν 2 λεπτα κατα την αναπαραγωγη βίντεο

post-240663-0-47746100-1342193339_thumb.png

[ATTACH]145384[/ATTACH]

post-240663-0-70138600-1342193350_thumb.png

[ATTACH]145385[/ATTACH]

Δημοσ.
Αυτο λεω και γω γιατι εχει φτασει 100 και δεν εχει παθει τπτ στο παρελθον κατα την διαρκει call of duty 1!!!! Για πε καμια ιδεα;

? Αυτο το ειδα πριν 2 λεπτα κατα την αναπαραγωγη βίντεο

post-240663-0-47746100-1342193339_thumb.png

[ATTACH]145384[/ATTACH]

post-240663-0-70138600-1342193350_thumb.png

[ATTACH]145385[/ATTACH]

Μέχρι δώ μύρισε ρε,καίγεται η κάρτα γραφικών σου...
Δημοσ.

Βασικα δεν καιγεται ειναι ηδη καμενη και το νετμπουκακι παει για βρουβες αναγκαστικα!

Αλλα δεν εχει θεμα ο γιατρουδακος μας θα προσθεσει ενα ultrabook του διχιλιαρου στην υπογραφη και ολα θα ειναι οκ!

Δημοσ.

Βασικα δεν καιγεται ειναι ηδη καμενη και το νετμπουκακι παει για βρουβες αναγκαστικα! (Σταματησα απο τοτε να παιζω cod στο νετβοοκ και ολα οκ μεχρι να εμφανιστει αυτο!)

Οσο για το ultrabook αργοτερα βλεπουμε!

Δημοσ.

Οσο για το ultrabook αργοτερα βλεπουμε!

Και τη σχέση έχει που το σταματησες το cod ... ή καρτα τώρα θέλησε να χαλάσει και χαλασε...

Ελα και για να μην δυσκολεύεσαι πολυ στον γουγλη... πετα αυτο στην υπογραφη και καθάρισες..

http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35112

Ενα απλο copy paste ειναι οπως τα υπολοιπα της υπογραφής!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...