The-Doctor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα! Λοιπον! Εχω ενα νετβοοκ εδω και κανα τριαρι χρονια και τωρα τελευταια καθε φορα που ζεσταινεται βγαζει μπλε οθονη χωρις να εχει γινει κατι με το λειτουργικο! Εκανα που λετε ολα τα απαραιτητα τεστ που βρηκα στο φορουμ για τις μπλε οθονες και τιποτα! Μυριζομαι προβλημα θερμοκρασιας και κατα 99.9999999999999999% αυτο παιζει! Οταν βλεπω καμια ταινια η ειμαι στο χρομε και βλεπω φλας βιντεο το παθαινει πιο συχνα! Θερμοκρασια επεξεργαστη: 60-70 βαθμους Σκληρος:39-40 στην χειρηστη 42 Δεν το εχω καθαρισει ποτε απο σκονη εσωτερικα!
laptop_man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν το εχω καθαρισει ποτε απο σκονη εσωτερικα!Μήπως θάπρεπε;..Λέω εγώ τώρα.
The-Doctor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μήπως θάπρεπε;..Λέω εγώ τώρα. Λες ε; Κανα προγραμματακι για να αυξησουμε την ταζυτητα του ανεμιστηρα παιζει;
laptop_man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Τσου. Για πρώτη δόση πάρε την ηλεκτρική σκούπα,βάλε την επέκταση για τους καναπέδες και ρούφα από κει σε όποια τρύπα βρεις εύκαιρη. Αν το παίρνεις στο κρεββάτι,θα χρειαστεί να το ανοίξεις για εσωτερικό καθάρισμα,έχει πιάσει χνούδια η φτερωτή του ανεμυστήριου. Αγόραστου και ένα padάκι να του φυσάει αέρα από κάτω,καλό κάνει. Σε κάθε περίπτωση μην το αφήνεις έτσι τώρα το καλοκαίρι,θα επιδεινωθεί.
The-Doctor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Τσου. Για πρώτη δόση πάρε την ηλεκτρική σκούπα,βάλε την επέκταση για τους καναπέδες και ρούφα από κει σε όποια τρύπα βρεις εύκαιρη. Αν το παίρνεις στο κρεββάτι(Βαζω ενα κομματι ξυλο και το ακουμπαω πανω),θα χρειαστεί να το ανοίξεις για εσωτερικό καθάρισμα,έχει πιάσει χνούδια η φτερωτή του ανεμυστήριου. Αγόραστου και ένα padάκι να του φυσάει αέρα από κάτω,καλό κάνει. Σε κάθε περίπτωση μην το αφήνεις έτσι τώρα το καλοκαίρι,θα επιδεινωθεί. Δοκιμασα να το ανοιξω αλλα δεν γινεται! Και δεν ειναι μονο η σκονη, εχει φαει και τις τουμπες του!
poscore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν το προτείνω αλλά δες...έχω πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες απο σένα και χτες έπαιζα ένα LOL(game) και η μητρική έφτεσε 98 οπότε όλο το βράδυ έστησα αυτό. Καλή τύχη! σημείωση: έχει ένα μικρό πρόβλημα και η οθόνη μου ε? Δεν θα το έκανα χωρίς λόγο
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ωπα Ωπα. 70βαθμοι ειναι λιγοι για bsod. Κατι αλλο παιζει δεν το προτείνω αλλά δες...έχω πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες απο σένα και χτες έπαιζα ένα LOL(game) και η μητρική έφτεσε 98 οπότε όλο το βράδυ έστησα αυτό. Καλή τύχη! σημείωση: έχει ένα μικρό πρόβλημα και η οθόνη μου ε? Δεν θα το έκανα χωρίς λόγο
poscore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και γαμώ τις πατέντες ε? Η θερμοκρασία μητρικής τώρα σε standby είναι ~40
The-Doctor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν το προτείνω αλλά δες...έχω πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες απο σένα και χτες έπαιζα ένα LOL(game) και η μητρική έφτεσε 98 οπότε όλο το βράδυ έστησα αυτό. Καλή τύχη! σημείωση: έχει ένα μικρό πρόβλημα και η οθόνη μου ε? Δεν θα το έκανα χωρίς λόγο Πρεπει να αλλαξεις username το παυεντακιας θα σου ταιριαζει γαντι!!! Ωπα Ωπα. 70βαθμοι ειναι λιγοι για bsod. Κατι αλλο παιζει Αυτο λεω και γω γιατι εχει φτασει 100 και δεν εχει παθει τπτ στο παρελθον κατα την διαρκει call of duty 1!!!! Για πε καμια ιδεα; ? Αυτο το ειδα πριν 2 λεπτα κατα την αναπαραγωγη βίντεο [ATTACH]145384[/ATTACH] [ATTACH]145385[/ATTACH]
laptop_man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αυτο λεω και γω γιατι εχει φτασει 100 και δεν εχει παθει τπτ στο παρελθον κατα την διαρκει call of duty 1!!!! Για πε καμια ιδεα; ? Αυτο το ειδα πριν 2 λεπτα κατα την αναπαραγωγη βίντεο [ATTACH]145384[/ATTACH] [ATTACH]145385[/ATTACH] Μέχρι δώ μύρισε ρε,καίγεται η κάρτα γραφικών σου...
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Βασικα δεν καιγεται ειναι ηδη καμενη και το νετμπουκακι παει για βρουβες αναγκαστικα! Αλλα δεν εχει θεμα ο γιατρουδακος μας θα προσθεσει ενα ultrabook του διχιλιαρου στην υπογραφη και ολα θα ειναι οκ!
The-Doctor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Βασικα δεν καιγεται ειναι ηδη καμενη και το νετμπουκακι παει για βρουβες αναγκαστικα! (Σταματησα απο τοτε να παιζω cod στο νετβοοκ και ολα οκ μεχρι να εμφανιστει αυτο!) Οσο για το ultrabook αργοτερα βλεπουμε!
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Οσο για το ultrabook αργοτερα βλεπουμε! Και τη σχέση έχει που το σταματησες το cod ... ή καρτα τώρα θέλησε να χαλάσει και χαλασε... Ελα και για να μην δυσκολεύεσαι πολυ στον γουγλη... πετα αυτο στην υπογραφη και καθάρισες.. http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35112 Ενα απλο copy paste ειναι οπως τα υπολοιπα της υπογραφής!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα