Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αν το s2 σου φαινεται μεγαλο, τοτε πρεπει να πας αλλου..αλλα επειδη ειπες μεχρι σαν του s2 γι αυτο προτεινα το htc.

σε μεγεθος η διαφορα τους ειναι πολυ μικρη. Το htc ειναι ελαχιστα πιο μακρυ και το s2 πιο πλατυ. Αν μπεις εδω http://www.phonearena.com/phones/HTC-TyTN_id1636/size θα μπορεσεις να συγκρινεις το μεγεθος και των 2 αυτων, και του lg κι οποιου αλλου θες.

Απλα μαθημενος απο iphone θεωρω οτι το lg θα σου φανει λιγο. οπως και οποιοδηποτε αλλο πλην των htc και του s3.

Δημοσ.

εχω Ideos x5 Pro και ειμαι υπερ ευχαριστημενος

επισης θα προτεινα το SE neo V

Το ειχα κι αυτο αλλα του εβαλα ICS cooked και λάγκαρε.

Δε τραβαγε, πηγαινε αργα.

Γι αυτο παω σε διπυρηνο...

κοιτα αν το s2 σου φαινεται μεγαλο, τοτε πρεπει να πας αλλου..αλλα επειδη ειπες μεχρι σαν του s2 γι αυτο προτεινα το htc.

σε μεγεθος η διαφορα τους ειναι πολυ μικρη. Το htc ειναι ελαχιστα πιο μακρυ και το s2 πιο πλατυ. Αν μπεις εδω http://www.phonearen...yTN_id1636/size θα μπορεσεις να συγκρινεις το μεγεθος και των 2 αυτων, και του lg κι οποιου αλλου θες.

Απλα μαθημενος απο iphone θεωρω οτι το lg θα σου φανει λιγο. οπως και οποιοδηποτε αλλο πλην των htc και του s3.

Προφανως και οποιοδηποτε android και να παρω θα μου φανει λιγο μπροστα στο 4S ..lipssealed.png

tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Αλλα για τα λεφτα που θα δωσω για το Optimus 2X θα ειναι σουπερ πιστευω.

Το βρηκα στα 160Ε αριστο και με εγγυηση 1.5χρονο ακομα.

Αν με βολεψει θα το κρατησω μεχρι να βγει το iphone 5.

Δημοσ.

Στη περιπτωση σου,πεταμενα λεφτα,οτι και να παρεις!

Απλα περιμενε να βγει το iphone5 και δε χρειαζεται να δεις τι παιζει στην αντιπερα οχθη!Ετσι κι αλλιως πανω κατω,ξερεις τι παιζει και ποιες ειναι οι διαφορες των δυο λογισμικων!

Δημοσ.

Στη περιπτωση σου,πεταμενα λεφτα,οτι και να παρεις!

Απλα περιμενε να βγει το iphone5 και δε χρειαζεται να δεις τι παιζει στην αντιπερα οχθη!Ετσι κι αλλιως πανω κατω,ξερεις τι παιζει και ποιες ειναι οι διαφορες των δυο λογισμικων!

Οχι υπαρχουν μερικα πραγματα που το iphone δε τα εχει.

Ας πουμε για παραδειγμα η οθονη.

Η ρετινα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ αλλα μονο 3.5" ...

Επαιζα λιγο σε μια 4" ενος φιλου και μ αρεσε πολυ.

Πιο ευκολο browsing ..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα από το 2χ.

είναι πολύ γρήγορο και με πολύ καλή ανεπίσημη υποστήριξη τουλάχιστον σε 2.3. Νομίζω εχει από τις καλύτερες υλοποιήσεις cyanogen.

Επίσης ισως μπορεί να βρεις και ατριξ σε αυτά τα χρήματα.

Λίγο πιο μαζεμένο σε μέγεθος στις ίδιες ίντσες οθόνη, 1γίγα ραμ, καλύτερη ανάλυση, χειρότερη οθόνη, χειρότερη κάμερα και χωρίς ραδιόφωνο.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος optimus 2X. Είμαι πολύ ευχαριστημμένος απο τη συσκευή, έτρεξα cyanogenmod για αρκετούς μήνες, αλλά τελευταία γύρισα σε root-stock γιατί βαρέθηκα τα -μικρά μεν- bugs.

Επίσης, η LG αργεί πολύ σε αναβαθμίσεις, τις οποίες ο android user συνήθως αναζητά.

Βέβαια, με τα 245 ευρώ που κοστίζει σήμερα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...