alexis333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ψαχνω ενα καλο ανδροιδ κινητο αλλα οχι παντοφλα. Μεχρι διαστασεις s2 και πολυ ειναι. Τι προτεινετε ;
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Htc one s και ξερο ψωμι Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
orlox Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Htc one s και ξερο ψωμι Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App οχι οχι οχι Galaxy S2 και ξερο ψωμι ^^
alexis333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και κανενα επιχειρημα ισως ? Παιδια μη μου προτεινετε παντοφλες παρακαλω. Ακομα και του S2 το μεγεθος μου φαινεται παντοφλα. Κατι εως το πολυ εως S2 ...
hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και κανενα επιχειρημα ισως ? Παιδια μη μου προτεινετε παντοφλες παρακαλω. Ακομα και του S2 το μεγεθος μου φαινεται παντοφλα. Κατι εως το πολυ εως S2 ... Αν μπορούσα θα έβαζα και δεύτερη ψήφο στο ποστ του orlox Δε χρειάζεται κανένα επιχείρημα το S2. Είναι απλά το καλύτερο διπύρηνο που κυκλοφορεί.
Meraklis56 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Galaxy s2 η Galaxy Nexus.Το ένα υπερτερεί σε επιδόσεις το άλλο σε ταχύτητα αναβαθμίσεων.Ίδια τιμή έχουν.
lampisch Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 για εμενα one S το ειχα το εδωσα και το μετανιωσα!! Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εγω ειμαι της γνωμης οτι οταν παιρνεις κινητο, δεν αγοραζεις συσκευη ενος χρονου πισω εκτος αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για καινουριο. Το htc one s αυτη τη στιγμη ειναι μεσα στα 3 καλυτερα κινητα που κυκλοφορουν, μαζι με το htc one s & το galaxy s3. Ειναι ταχυτητο, ομορφο, πολυ καλη καμερα... Μπες στο myphone να δεις γνωμες. Εγω παρακολουθω καθημερινα τα θρεντς
Hopi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν μπορούσα θα έβαζα και δεύτερη ψήφο στο ποστ του orlox Δε χρειάζεται κανένα επιχείρημα το S2. Είναι απλά το καλύτερο διπύρηνο που κυκλοφορεί. Μακράν καλύτερο το One S. Φίλε alexis333 τα επιχειρήματα είναι τα παρακάτω: - Μέταλλο στην κατασκευή για το One S - απείρως καλύτερη ποιότητα - Πολύ καλύτερες επιδόσεις - μακράν το πιο γρήγορο διπύρηνο που κυκλοφορεί, ρίχνει ακόμη και σε τετραπύρηνα (ψάξε παντού για benchmarks) - Σαφώς ανώτερο design - αν και είναι υποκειμενικό το θέμα - Το Sense UI απλά είναι κλάσης ανώτερο από το TouchWiz - πήγαινε σε ένα οποιαδήποτε κατάστημα κινητής και κάνε τις συγκρίσεις μόνος σου - Πολύ ανώτερη κάμερα από το S II και μια από τις καλύτερες στην "πιάτσα" των smartphones
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ειναι μεγαλο φιλε. Δυσκολα να επιλεξω τετοιο κινητο. Εχω βρει σε πολυ καλη τιμη ενα P990 αριστο μεταχειρο με εγγυηση 1,5 χρονο ... Διπυρινο , γρηγορο και στα μετρα μου. Τι λετε ? Ειναι καλο κινητο ?
Hopi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ειναι μεγαλο φιλε. Δυσκολα να επιλεξω τετοιο κινητο. Εχω βρει σε πολυ καλη τιμη ενα P990 αριστο μεταχειρο με εγγυηση 1,5 χρονο ... Διπυρινο , γρηγορο και στα μετρα μου. Τι λετε ? Ειναι καλο κινητο ? Αν μπορείς να μεταφέρεις μια γεννήτρια μαζί σου, ναι, είναι εκπληκτικό τηλέφωνο. Εκτός και αν το rootάρεις.
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ενοειται πως θα το root-αρω και θα περασω cooked rom. Δεν εχει καλη αυτονομια μπαταριας ? Τοσο πολυ ?
Hopi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ενοειται πως θα το root-αρω και θα περασω cooked rom. Δεν εχει καλη αυτονομια μπαταριας ? Τοσο πολυ ? Βγάζει περίπου μισή ημέρα χρήσης. Φαντάσου το κάτι σαν το πάλαι ποτέ Desire HD.
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ποιο ειναι μεγάλο? το one s? δεν εχει καμιά σημαντική διαφορα απο το s2 στο μεγεθος. και σαφώς ειναι ανωτερο κινητό απο το lg. ασυζητητί.
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Βγάζει περίπου μισή ημέρα χρήσης. Φαντάσου το κάτι σαν το πάλαι ποτέ Desire HD. Δε ξερω το Desire HD ποσο εβγαζε. Τεσπα εγω 4s ειχα και το πουλησα να δω λιγο και την αλλη πλευρα. Θα εχει διαφορα μεγαλη στη μπαταρια σε σχεση με το 4s ? Με χρηση internet,games,mails κτλ κτλ τοσο περιπου μου εβγαζε δλδ κι εμενα το 4S. Τη δευτερη μερα το φορτιζα σχεδον παντα. Μαργαριτα το One S εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και εμφανισιακα ειναι πολυ καλο αλλα ειδα απο gsmarena το μεγεθος του και ειναι μεγαλυτερο απο το S2. Και το ειχα το s2 για καμια βδομαδα και μου φαινοταν μεγαλο. Αυτο θα μου φαινεται ακομα μεγαλυτερο πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα