Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας θελω να μου προτεινεται καποιο πληκτρολογιο με φωτειζωμενα πληκτρα μου να εχει την αισθηση των λαπτοπ ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτά που ζητάει ναι, αλλά αν δεν ήθελε laptop keys τότε υπάρχουν και καλύτερα και ακριβότερα :-)

Δημοσ.

για αυτά που ζητάει ναι, αλλά αν δεν ήθελε laptop keys τότε υπάρχουν και καλύτερα και ακριβότερα :-)

υπαρχει κατι φθηνοτερο χωρις laptop keys?
Δημοσ.

Ρίξε καμιά πρόταση ρε φίλε, για κάτι καλύτερο απ' αυτό. Το έχω εδώ και δυο χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, από την ποιότητά του αν μη τι άλλο. Ο μόνος μπελάς που είχα, ήταν ακριβώς το να συνηθίσω την αίσθηση των laptop keys. Τη συνήθισα γρήγορα βέβαια, αλλά ομολογουμένως τα κλασικά πλήκτρα με βολεύουν πιο πολύ στην πληκτρολόγηση και ψάχνομαι για ένα πολύ καλό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με κλασικά πλήκτρα. Τα gaming χαρακτηριστικά δε με απασχολούν, αλλά με απασχολεί ιδιαιτέρως η καλή ποιότητα και η ...αντοχή, αφού έχω την κακή συνήθεια να χτυπάω τα πλήκτρα με σχετικό ...μίσος!

• Super Moderators
Δημοσ.

υπαρχει κατι φθηνοτερο χωρις laptop keys?

tbh δεν έχω ψάξει για να σου προτείνω κάτι καλό...

Ρίξε καμιά πρόταση ρε φίλε, για κάτι καλύτερο απ' αυτό. Το έχω εδώ και δυο χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, από την ποιότητά του αν μη τι άλλο. Ο μόνος μπελάς που είχα, ήταν ακριβώς το να συνηθίσω την αίσθηση των laptop keys. Τη συνήθισα γρήγορα βέβαια, αλλά ομολογουμένως τα κλασικά πλήκτρα με βολεύουν πιο πολύ στην πληκτρολόγηση και ψάχνομαι για ένα πολύ καλό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με κλασικά πλήκτρα. Τα gaming χαρακτηριστικά δε με απασχολούν, αλλά με απασχολεί ιδιαιτέρως η καλή ποιότητα και η ...αντοχή, αφού έχω την κακή συνήθεια να χτυπάω τα πλήκτρα με σχετικό ...μίσος!

χωρίς laptop keys πας για mechanical keyboard με led backlight, πανάκριβα όμως...

Δημοσ.

tbh δεν έχω ψάξει για να σου προτείνω κάτι καλό...

χωρίς laptop keys πας για mechanical keyboard με led backlight, πανάκριβα όμως...

επειδη βλεπω πολυ για τα μηχανικα μπορεις ρε συ thresh να μου εξηγησεις τα προτερήματα τους? σε τι δηλαδη υπερεχουν?ξερω οτι καθε πληκρο εχει εναν ξεχωριστο μηχανισμο

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς είναι πιο "robust" και αν μάθεις να δίνεις τη σωστή πίεση στα πλήκτρα, η πληκτρολόγηση γίνετα αρκετά ξεκούραστη και λιγότερο επίπονη για τα χέρια σου (με την προϋπόθεση ότι έχεις επιλέξει κάποιον από τους μαλακούς μηχανισμούς)

κατά τα άλλα υπάρχουν guides για mechanical keyboards πχ http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

Δημοσ.

καταρχάς είναι πιο "robust" και αν μάθεις να δίνεις τη σωστή πίεση στα πλήκτρα, η πληκτρολόγηση γίνετα αρκετά ξεκούραστη και λιγότερο επίπονη για τα χέρια σου (με την προϋπόθεση ότι έχεις επιλέξει κάποιον από τους μαλακούς μηχανισμούς)

κατά τα άλλα υπάρχουν guides για mechanical keyboards πχ http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

ναι τον εχω διαβασει τον οδηγο απο το ocn ;)

αρα αξιζει σαν επενδυση ενα καλο keyboard?ψαχνομαι για να στησω νεο συστηματακι οποτε μπορεις να μου προτεινεις καποια καλα mech που προοριζονται για gaming?(οχι αποκλειστηκα για gaming απλα ειναι ενας μεγαλος παραγοντας και αυτο)

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως τα χρήματα που είσαι διατεθιμένος να δώσεις, αν δεν θες ή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα τότε δεν αξίζει αλλά αν την έχεις και σκοπεύεις να δώσεις τόσα χρήματα για μένα είναι καλύτερη επιλογή το mechanical keyboard...

προσωπικά μου έκατσε αχρησιμοποίητο αυτό με 50-60 euro από αγγελία http://www.techpowerup.com/reviews/Rosewill/RK-9000/

δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή και πλέον τα πληκτρολόγια μεμβράνης μου κακοφαίνονται :P

το κακό είναι ότι δεν έχουμε ποικιλία στην Ελλάδα, ελάχιστα μοντέλα τα οποία είτε δεν αξίζουν είτε είναι αρκετά ακριβά...

Δημοσ.

αναλόγως τα χρήματα που είσαι διατεθιμένος να δώσεις, αν δεν θες ή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα τότε δεν αξίζει αλλά αν την έχεις και σκοπεύεις να δώσεις τόσα χρήματα για μένα είναι καλύτερη επιλογή το mechanical keyboard...

προσωπικά μου έκατσε αχρησιμοποίητο αυτό με 50-60 euro από αγγελία http://www.techpowerup.com/reviews/Rosewill/RK-9000/

δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή και πλέον τα πληκτρολόγια μεμβράνης μου κακοφαίνονται :P

το κακό είναι ότι δεν έχουμε ποικιλία στην Ελλάδα, ελάχιστα μοντέλα τα οποία είτε δεν αξίζουν είτε είναι αρκετά ακριβά...

κοιτα χρηματικα δεν ξερω ποσο πανε,με ταβανι τα 150 αντε λιγο παραπανω υπαρχει κατι αξιολογο που θα κανει την διαφορα σε σχεση με τα hi-end πληκτρολογια μεμβρανης?

btw πολυ ωραιο το rosewill

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

ρίξε μια ματιά εδώ, έχει κάποιες προτάσεις αν θυμάμαι καλά...

έχω στο μυαλό μου κάποια καλα μηχανικά (εμφανισιακά τπτ σπουδαίο έτσι) αλλά ξεφεύγουν γμτ αρκετά...

πχ τα Das Keyboard και το Filco Ninja Majestouch 2

Δημοσ.

Filco Ninja Majestouch 2

φοβερο το απο πανω ;) αλλα παει πολυ το μαλλι

μαλλον στο razer θα παω η στο corsair k90,πιστευω συνδιαζουν λιγο απο ολα που ψαχνω...

με ενδιαφερει ενα καλο πληκτρολογιο γιατι υπαρχουν φορες μου χρειαζεται να γραψω καποιες εργασιες αλλα μιλαμε για πολυ γραψιμο και επειδη περισυ τα ειχαν ψιλοπαιξει τα δακτυλα μου θελω να γραφω σωστα,μην παθω καμια ζημια..

• Super Moderators
Δημοσ.

μην πας στα razer, δεν έχω ακούσει καλά λόγια...

και ψάξε από εξωτερικό πρώτα για φτηνότερο ή από ebay, μην δώσεις τόσα λεφτά σε ελληνικό ή ξένο μαγαζί ενώ μπορείς να το βρεις φτηνότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...