Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη παιδιά..μετά από κάποια προγράμματα που εγκατέστησα(κατεβασμένα) άρχισε να κολλάει ο υπολογιστής γενικώς και να αργεί και είπα να κάνω επαναφορά συστήματος μπας και λυθεί. Με όποιο τρόπο ξέρω δεν μπορώ να ανοίξω την επαναφορά συστήματος..μου βγάζει ένα άσπρο παράθυρο και τίποτα άλλο. Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπορώ να αναζητήσω αρχεία μέσα στο pc γιατί ενώ πατάω αναζήτηση έχουν εξαφανιστεί τα πεδία και εμφανίζεται μόνο το σκυλάκι κάτω κάτω (WINDOWS XP). Για να σας δώσω μια εικόνα πάτησα να ανοίξω τον Firefox και άνοιξε μετά από ένα τέταρτο! Τι μπορεί να είναι; ιός;

Δημοσ.

η επαναφορά είναι ότι πιο fail υπάρχει, άμα πάθεις το παραμικρό δεν σε σώζει, απλά ακόμη μια fail ενέργεια της Microsoft που από μλκ΄@@ς έχει κάνει όσες θες.

φτιάξε ένα είδωλο συστήματος.

Δημοσ.

η επαναφορά είναι ότι πιο fail υπάρχει, άμα πάθεις το παραμικρό δεν σε σώζει, απλά ακόμη μια fail ενέργεια της Microsoft που από μλκ΄@@ς έχει κάνει όσες θες.

φτιάξε ένα είδωλο συστήματος.

Καλά, κούλαρε λίγο - δεν είναι και τόσο άχρηστη όσο λες. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά έχει σώσει αρκετό κόσμο.

@LeoPao13: Κατέβασε το hard disk sentinel, εγκατέστησέ το και ανέβασε screenshot της εικόνας που θα σου δείξει για να δούμε αν έχεις θέμα με το δίσκο σου.

Δημοσ.

Καλά, κούλαρε λίγο - δεν είναι και τόσο άχρηστη όσο λες. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά έχει σώσει αρκετό κόσμο.

@LeoPao13: Κατέβασε το hard disk sentinel, εγκατέστησέ το και ανέβασε screenshot της εικόνας που θα σου δείξει για να δούμε αν έχεις θέμα με το δίσκο σου.

από τι σε έχει σώσει; μπορει πχ να έχεις κάνει διαγραφή ένα txt σημαντικό και να στο επαναφέρει ΑΛΛΑ δεν λειτουργεί και τόσο καλά, αν πχ κάνεις διαγραφή κάποιο παιχνίδι και κάνεις επαναφορά πολλές φορές δεν κάνει επαναφορά τα αρχεία ...

το είδωλο είναι η λύση και ας είναι σπαστικό, κάθε μήνα πιστεύω ή αν δεν βαριέστε κάθε εβδομάδα.

εμένα προσωπικά η επαναφορά δεν με έχει σώσει ποτέ από ιο ή κατεστραμμένα αρχεία των Windows με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των windows)

Δημοσ.

από τι σε έχει σώσει; μπορει πχ να έχεις κάνει διαγραφή ένα txt σημαντικό και να στο επαναφέρει ΑΛΛΑ δεν λειτουργεί και τόσο καλά, αν πχ κάνεις διαγραφή κάποιο παιχνίδι και κάνεις επαναφορά πολλές φορές δεν κάνει επαναφορά τα αρχεία ...

το είδωλο είναι η λύση και ας είναι σπαστικό, κάθε μήνα πιστεύω ή αν δεν βαριέστε κάθε εβδομάδα.

εμένα προσωπικά η επαναφορά δεν με έχει σώσει ποτέ από ιο ή κατεστραμμένα αρχεία των Windows με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των windows)

Κατ' αρχήν το system restore δε σου επαναφέρει αρχεία χρηστών - ποτέ κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι μπορεί να επαναφέρει τα αρχεία του. Ο κύριος λόγος ύπαρξης είναι η επιδιόρθωση του συστήματος μετά από αποτυχημένη εγκατάσταση drivers/updates και να γλιτώνει το χρήστη κυρίως από λάθη σε configuration, όχι να του αφαιρεί ιούς, malware κλπ. αν και αρκετές φορές το κάνει κι αυτό (αν τα κακόβουλα προγράμματα δεν είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ). Σαφώς δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το backup (άλλωστε τα win έχουν ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό) ούτε και το imaging.

Δημοσ.

κάνε ένα scan με malwarebytes σε safe mode

έκανα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι

Για δες..

έκανα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι

Για δες..

Και μια εικόνα του προοβλήματος

post-222322-0-76358000-1342191827_thumb.jpg

post-222322-0-98468000-1342191923_thumb.jpg

post-222322-0-47167500-1342191969_thumb.jpg

post-222322-0-52525300-1342192287_thumb.jpg

Δημοσ.

ψηλές θερμοκρασίες έχεις. Γενικά ψήνεται το μηχάνημα? τσέκαρε και μια τις θερμοκρασίες cpu, gpu (PC wizard )

Φίλε το ξέρω, ψήνεται αρκετά όταν παίζω κανα παιχνίδι. Άσε που το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή κάνει πολύ θόρυβο και δεν έχω βγάλει άκρη για το αν πρέπει να αγοράσω καινούριο ή μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει αυτός ο θόρυβος.

post-222322-0-13242400-1342192669_thumb.jpg

Δημοσ.

Γενικά ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή? τρέξε μία το πρόγραμμα που σου έγραψα ποιο πάνω, των καθαρίζεις καθόλου? καμιά αλλαγή πάστας στην ψύχρα της cpu έχεις κάνει?

Δημοσ.

Γενικά ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή? τρέξε μία το πρόγραμμα που σου έγραψα ποιο πάνω, των καθαρίζεις καθόλου? καμιά αλλαγή πάστας στην ψύχρα της cpu έχεις κάνει?

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω του παλιός είναι γι αυτό δεν χαλάω χρήματα για να τον φτιάξω, προτιμώ να πάρω καινούριο αλλά όχι ακόμα.

post-222322-0-80157400-1342194395_thumb.jpg

post-222322-0-25413000-1342194400_thumb.jpg

Δημοσ.

καθάρισε των καλά εσωτερικά φύσηξε των να φύγουν οι σκόνες βγάλε και καθάρισε την ψήκτρα της Cpu άλλαξε της και παστούλα, βγάλε και τα ξερά υπολείμματα της παλιάς πάστας πάνω από των επεξεργαστή μπας και πάρει λίγο ανάσα γιατί βλέπω αγκομαχούν κai τα ανεμιστηράκια :P

Δημοσ.

καθάρισε των καλά εσωτερικά φύσηξε των να φύγουν οι σκόνες βγάλε και καθάρισε την ψήκτρα της Cpu άλλαξε της και παστούλα, βγάλε και τα ξερά υπολείμματα της παλιάς πάστας πάνω από των επεξεργαστή μπας και πάρει λίγο ανάσα γιατί βλέπω αγκομαχούν κai τα ανεμιστηράκια :P

Οκ αλλά επαναφορά που θέλω να κάνω πως θα γίνει??

Δημοσ.

Οκ αλλά επαναφορά που θέλω να κάνω πως θα γίνει??

Από τα screenshots που ποσταρες φαίνεται ότι η εφαρμογη του system restore κολλαει. Δεν ξέρω πόση ώρα την άφησες σε λευκή οθόνη - αν θες μπορείς να την αφήσεις να τρέχει, ίσως να θέλει πολύ ώρα μέχρι να διαβάσει από το δίσκο τις πληροφορίες που θέλει.

Όσο βλέπεις αυτό το άσπρο παράθυρο, ο δίσκος δουλεύει ή όχι?

Δημοσ.

Από τα screenshots που ποσταρες φαίνεται ότι η εφαρμογη του system restore κολλαει. Δεν ξέρω πόση ώρα την άφησες σε λευκή οθόνη - αν θες μπορείς να την αφήσεις να τρέχει, ίσως να θέλει πολύ ώρα μέχρι να διαβάσει από το δίσκο τις πληροφορίες που θέλει.

Όσο βλέπεις αυτό το άσπρο παράθυρο, ο δίσκος δουλεύει ή όχι?

Δεν το άφησα πολλή ώρα θα το δοκιμάσω κι αυτό. Αν δεν απατώμαι μια χαρά δουλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...