Προς το περιεχόμενο

Handsfree με control για FM radio σε Galaxy S?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο handsfree για το SGS που να μου επιτρέπει να ελέγχω το FM radio (συγκεκριμένα αυτό μόνο με ενδιαφέρει για τις ανάγκες της ερώτησης) χωρίς να έχω το κινητό στο χέρι;

Το ιδανικό θα ήταν να έχει play/pause και next/prev στους σταθμούς που έχεις αποθηκεύσει σαν favorites στην stock εφαρμογή της Samsung, αλλά ίσως να είμαι ικανοποιημένος και με κάτι όχι τόσο εύχρηστο.

Δεν έχω καταφέρει να βρω συγκεκριμένα πληροφορίες για τον έλεγχο του radio (όλοι ασχολούνται με τον έλεγχο media players) οπότε βασίζομαι πάνω σας!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει να έχει το ίδιο το handsfree ενσωματωμένο ραδιόφωνο; Αν ναι μπορείς να δείς το Sony Ericsson MW600.

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά δυστυχώς απέχει αρκετά από αυτό που ψάχνω (BT = μειονέκτημα και κατά τα άλλα φαντάζομαι δε χρειάζεται καν κινητό για να παίξει σα ραδιόφωνο).

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις για τεχνικούς λόγους.

Από το mini jack δεν χωράει να περάσει άλλο σήμα.

Και να γινόταν αυτό, θα χρειαζόσουν ειδικό software στην συσκευή.

Η μόνη περίπτωση θα ήταν να βρεις hands free που θα χρησιμοποιεί την υποδοχή μUSB για τον έλεγχο.

Στην καλύτερη δηλαδή θα χρησιμοποιείς 2-1 καλώδιο και στην χειρότερη, 2 καλώδια.

Έψαχνα και εγώ πέρυσι δηλαδή αλλά τζίφος.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις για τεχνικούς λόγους.

Από το mini jack δεν χωράει να περάσει άλλο σήμα.

Και να γινόταν αυτό, θα χρειαζόσουν ειδικό software στην συσκευή.

Λογικό αυτό, από την άλλη όμως περνάει κάποιο σήμα γιατί μπορείς να απαντήσεις κλήση με πάτημα κουμπιού. Οπότε γιατί να μη μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο με τον ίδιο τρόπο.

Όχι ότι περιμένω να βρω ακριβώς αυτό που ψάχνω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...