petrostr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Χαιρετώ, Έχω το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια ψύκτρα (είτε fan, είτε υδρόψυξη) το πολύ μέχρι τα 100€. Ο επεξεργαστής μέχρι τώρα φοράει τη δική του ψύκτρα της AMD, η οποία και κάνει θόρυβο όταν ανεβάζει στροφές (λόγω θερμοκρασίας). Σημ. Δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής overclocking στον επεξεργαστή, ούτε σκέφτομαι να κάνω. Έχω δεί τις παρακάτω ψύκτρες: CORSAIR HYDRO SERIES H60 THERMALTAKE CLP0554 SPINQ VT CoolerMaster V8 CPU Cooler Τι προτείνετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?from=autocomplete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εαν ειναι μονο το θεμα του θορυβου και της θερμοκρασιας χωρις overclock τοτε η hyper212 evo θα σε καλυψει απολυτα ενω σηκωνει και ενα καλο overclock στα 4.0ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μου έχουν προτείνει ως πολύ καλό fan την Noctua NH-D14 που είναι στα 75€ περίπου. Έχω δει και αυτή εδώ: CoolerMaster V8 CPU Cooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SR20DET Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ειναι υπερβολικες οι ψυκτρες που σου προτειναν εφοσον δεν θα κανεις overclocking. τσαμπα λεφτα! αν ντε και καλα θες να δωσεις τοσα λεφτα, βαλε καποιο ετοιμο συστημα υδροψυξης για να εκμηδενισεις τον θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εκτός οικονομικού, είναι και τεράστια ψύκτρα και φοβάμαι μήπως δεν μπάινει με τις corsair vengeance μνήμες που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ειχα την απλη την hyper 212+ στον τετραπυρηνο.πολυ καλη ψυχτρα και στο overclocking και στις θερμοκρασιες και στον θορυβο.δεν την ακουγες.την αλλαξα με την Noctua που λες (που ειναι αναμεσα στις 3 κορυφαιες αεροψυχτρες) και διαφορες μεγαλες δεν ειδα.και τα τερματα του overclocking ηταν ακριβως τα ιδια.οποτε ειναι ασκοπο να ξοδευτεις τοσο πολυ για την noctua. την v8 την εχω και αυτην αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη στον phenom.αλλα θα ειναι λιγο καλυτερη απο την hyper αλλα χειροτερη απο την noctua. προσωπικη μου γνωμη την hyper evo και θα κανει την δουλεια που ζητας με το παραπανω.με σε απασχολει αυτο. Με τις vengeance θα εχεις θεμα με την Noctua. Με την ετοιμη υδροψυξη οχι απλα δεν θα εκμηδενιστει ο θορυβος αλλα παιζει να ειναι και μεγαλυτερος σε συγκριση με την Hyper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Με την ετοιμη υδροψυξη οχι απλα δεν θα εκμηδενιστει ο θορυβος αλλα παιζει να ειναι και μεγαλυτερος σε συγκριση με την Hyper. Όχι παιζει αλλά ΘΑ ειναι μεγαλύτερος αν προσανατολιστεί προς τις έτοιμες λύσεις της corsair 50,60,70,80,100 με τα stock cooler που τις συνοδεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο στον 1100t έβαλα αυτή Δεν υποφέρετε ο θόρυβος της stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αυτή εδώ THERMALTAKE CLP0554 SPINQ VT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650885 δεν είναι καλή ιδέα για ψύκτρα; θα μπαίνει με τις μνήμες που έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αυτή εδώ THERMALTAKE CLP0554 SPINQ VT http://www.e-shop.gr...l?id=PER.650885 δεν είναι καλή ιδέα για ψύκτρα; θα μπαίνει με τις μνήμες που έχω; WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κακή λύση. Πάρε την Thermaright Truespirit αλλά την 140 έκδοση. Κι αν θες όντως κάτι κορυφαίο χωρίς να είναι εκείνα τα γαιδούρια που χωράνε και δύσκολα, πάνε εδώ: Thermalright Archon. Χάνει από 2-3 μόνο αερόψυκτρες, αυτές που είναι με τα διπλά fins/fans, και όχι για πολύ. Δεν την χρειάζεσαι όμως. Η 140 σε καλύπτει. Ή η Scythe Mugen 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πάνω από 30-40 ευρώ αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις oc.είναι πεταμένα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα