Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έχω τον ίδιο επεξεργαστή μπορώ να πώ ότι δεν είχα ποτέ τόσο ψηλά νούμερα το περισσότερο που ανεβάζει είναι 42 άντε το πολύ 44 χωρίς το κλιματιστικό μέσα στο δωμάτιο και όταν ανάψω το κλιματιστικό κατεβαίνει μέχρι και στους 35-36.

Έχω αντικαταστήσει και την ψύκτρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Συγνώμη που απαντώ τόσο αργά αλλά ήμουν στο εξωτερικό και εχθές γύρισα. Τελικά, όπως είχε πει και ένας φίλος, ήταν τα pin του ανεμηστήρα, δεν είχε κάνει lock η μια γωνία και προφανώς δεν έκανε επαφή! Έριξα και ένα καθάρισμα με ένα πινελάκι στον ανεμιστήρα γιατί είχε πιάσει μάκα και από τα 100C έπεσε στα 65C , και 85 σε full load (αυτό με ένα ανεμιστηράκι του πύργου και ένα του CPU) αλλά και με πάστα ούτε ο θεός ξέρει από πότε. Οπότε πιστεύω με λίγη πάστα καινούργια και 2 ανεμιστηράκια ακόμη θα το ρίξω αρκετά πιο κάτω!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Συγνώμη που απαντώ τόσο αργά αλλά ήμουν στο εξωτερικό και εχθές γύρισα. Τελικά, όπως είχε πει και ένας φίλος, ήταν τα pin του ανεμηστήρα, δεν είχε κάνει lock η μια γωνία και προφανώς δεν έκανε επαφή! Έριξα και ένα καθάρισμα με ένα πινελάκι στον ανεμιστήρα γιατί είχε πιάσει μάκα και από τα 100C έπεσε στα 65C , και 85 σε full load (αυτό με ένα ανεμιστηράκι του πύργου και ένα του CPU) αλλά και με πάστα ούτε ο θεός ξέρει από πότε. Οπότε πιστεύω με λίγη πάστα καινούργια και 2 ανεμιστηράκια ακόμη θα το ρίξω αρκετά πιο κάτω!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Ο stm00192 το ειχε πει που ειναι εμπειρος και γνωστης.

Επισης θα σου ελεγα να αλλαξεις και κουτι.Μικρο κουτι δεν ταιριαζει με τετραπυρηνο και δυνατη καρτα γραφικων.Και να εχει τουλαχιστον 4 θεσεις για 12αρηδες,μπρος,πισω,στο πλαι και μια στην ραχη του κουτιου. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...