nikolakisgk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα Έχω τον γιο μου ο οποίος θέλει να του μάθω να οδηγάει,όσο και να αντιστέκομε η γυναίκα μου επιμένη λέγοντας οτι δεν ασχολούμε μαζί του... Πήγαμε σε μια αλάνα 5 φορες,αλλα κάθε λεπτό σβήνει τ αμάξι επειδή ή αφήνει το αμπραγιαζ πολύ γρήγορα ή πατάει φρένο και σταματάει με ταχύτητα μέσα.. Και εγώ επειδή λυπάμε το αμάξι,6 μήνες δεν έχω που το πήρα ρωτάο,μήπως υπάρχει κάποιος simulator για "newbie" οδήγους; Εγώ του αγοράζω την τιμονιέρα και τα σχετικά,το μόνο που θέλω είναι ένας simulator ο οποίος συμπεριφέρετε σαν κανονικό αμάξι,με ολα τα σχετικά. Δηλαδή για να αλλάξει ταχύτητα να πατάει το αμπραγιάζ,να του σβήνει οταν κάνει κάτι λάθος και οσο για τα χειριστήρια θα του αγοράσο ακριβά ωστε να γίνει σωστά η δουλειά.. Ευχαριστό
psilos1975 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτο που ζητας δεν υπαρχει... αλλιως θα το ειχαν ολες οι σχολες οδηγων.
dewn735 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Διατηρώ πάρα πολλές ενστάσεις και αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο μια τιμονιέρα και μια πεταλιέρα μπορούν να αντικαταστήσουν τη μάθηση με δάσκαλο οδήγησης σε αυτοκίνητο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό το σκοπό. Παρόλα αυτά, μπορείς να δοκιμάσεις κανένα παιχνίδι του στυλ Need For Speed, ή σε καθαρά simulation το http://citycardriving.com/ Έχε φυσικά στα υπόψην ότι μια αξιόλογη τιμονιέρα έχει minimum ένα 200άρι ευρώ, και ότι ο υπολογιστής σου θα πρέπει να έχει μια σχετική άνεση ώστε να σηκώσει τέτοιου είδους παιχνιδια.
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για την ακρίβεια υπάρχει κάτιάλλα δεν ξέρω άμα είναι ακριβός αυτό που ζητάς η τιμονιέρα που ζητάς είναι αυτήκαι το παιχνίδι το Drive Simulator 2011 άλλα δεν ξέρω άμα είναι αυτό που ζητάς άμααφήνει απότομα το αμπραγιάζ να σβήσει, αυτή είναι η πρώτη λύση, η δεύτερη λύση είναιπίσω πίσω τα καθίσματα και οι δυο στην θέση του οδηγού τα πόδια σου στα πετάλιακαι τα δικά του από πάνω για να καταλάβει την συμπεριφορά που πρέπει να έχει (ξέρωμπορεί να μην το δεχτεί για διαφόρους λογούς άλλα δοκίμασε) ή αλλιώς του λες σεμια διαδρομή να προσέχει συνεχεία τα πόδια σου στα πετάλια εγώ από τα 15 μου έμαθανα οδηγάω με την δεύτερη προσπάθεια (βέβαια ήμουν με την Logitech Rally Vibration Feedback Wheel όλη μέρα στα χέριαμου)
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Mία λύση είναι η G27 που έχει συμπλέκτη και H shifter μαζί με το Test Drive Unlimited 2 ωστόσο ο συμπλέκτης είναι πολύ πιο κοντός και σίγουρα δεν μπορεί να προσομοιώσει αυτόν του αυτοκινήτου. Αυτό ως αρχική λύση που ζήτησες, από κει και πέρα αφού λες ότι πάτε σε αλάνες αλλά λυπασε το αυτοκίνητο βρες ένα άλλο με 300-500€ χωρίς χαρτιά,ασφάλειες και λοιπά να μάθει εκεί. Για τι ηλικιά όμως μιλάμε, γιατί αν είναι 16-17 περιμένεις ένα χρόνο να πάει να του τα μάθει ο δάσκαλος, αν είναι κάτω από 14 δε νομίζω να χρειάζεται από τώρα να ξέρει να οδηγάει.
nimda Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αντι να δωσεις ενα σορο λευτα για τιμονιερες και τα ρεστα, νοικιασε ενα αμαξι για μια μερα και παρτον να το ξεσκισει, δεν μπορει, μεσα σε μια, δυο ωρες το πολυ θα το εχει βρει με τον συμπλεκτη, οποτε μετα δεν θα υπαρχει λογος να λυπασε το δικο σου αμαξι.
zeniath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ή μπορείς να του κάνεις δώρο μαθήματα για δίπλωμα; Λέω γω τώρα...
nikolakisgk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ή μπορείς να του κάνεις δώρο μαθήματα για δίπλωμα; Λέω γω τώρα... Το παιδί είναι 14 Συνεχίζουμε με τον δικό μου αμάξι,κάτι κάνει..
zeniath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Και γιατί να μάθεις σε ένα 14 χρονο να οδηγεί αμάξι παρακαλώ;
john_avlakiotis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όντως... πάρτου κανά game boy να παίζει και πες του να αφήσει τα αμάξια.. Μην γυρίσεις και καμιά μέρα σπίτι και θα δεις ότι λείπει το αμάξι σου μαζί με τον μικρό.. Και θα γίνει καμιά μαλάκία..
akisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 LFS και G25 ή G27 για να μην ταλαιπωρείς και το αυτοκίνητο ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα