Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!Χθες το βράδυ μου έβγαλε ένα μήνυμα ο υπολογιστής που γράφει τα εξής :

Instructions For Fixing Hard Disk Errors:

We strongly recommend that you backup your computer to avoid potential data loss.

After you have backed up your computer, you should contact your computer manufacturer or other hardware technical support to determine if the disk with errors needs to be repaired or replaced.

We recommend that you store these printed instructions together with the media used to back up your data (for example, the CDs or USB flash drive used to store your backup), so that everything you need to fix your computer is in one place.

The following information is provided to help the hardware technical support person diagnose the hard disk with errors.

Disk Name: WDC WD3200BEKT-60V5T1 ATA Device

Volume: C:\;D:\;E:\

Το μήνυμα επανέρχεται κάθε τρεις και λίγο και μου έχω τις εξής επιλογές:είτε να κάνω back up και να διορθώσω τον σκληρό δίσκο ή να κάνω recovery.Τι είναι αυτό το πρόβλημα όμως;Δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Κάποιο laptop να φανταστώ;;

Τρέξε το Hard Disk Sentinel και ανέβασε εδώ εικόνα από την πρώτη οθόνη που θα βγάλει για να δούμε αν όντως έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Αν έχεις σημαντικά αρχεία πάνω αντέγραψε τα όσο ποιο γρήγορα μπορείς σε άλλο μέσο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρότι αδαής να υποθέσω ότι είναι έτοιμος να "καεί" ο σκληρός δίσκος ή στην καλύτερη ένα format θα με σώσει;Αρχεία δεν έχω αποθηκευμένα παρά μόνο τα windows και άλλα προγράμματα.Για όλα τα υπόλοιπα έχω εξωτερικό σκληρό.Και ναι!πρόκειται για laptop.

post-198205-0-32397500-1342178070_thumb.jpg

Δημοσ.

Παρότι αδαής να υποθέσω ότι είναι έτοιμος να "καεί" ο σκληρός δίσκος ή στην καλύτερη ένα format θα με σώσει;Αρχεία δεν έχω αποθηκευμένα παρά μόνο τα windows και άλλα προγράμματα.Για όλα τα υπόλοιπα έχω εξωτερικό σκληρό.Και ναι!πρόκειται για laptop.

Αντιγράφεις άμεσα ότι χρειάζεσαι από το δίσκο και τον αντικαθιστάς. Δε διορθώνεται με φορμάτ.

Δημοσ.

^^Μπορεί να δοκιμάσει με το sentinel την πλήρη έκδοση να κάνει disk->Surface Test->Reinitialize disk surface αν δεν αλλάξει κάτι τότε ναι «πέταμα» κατά προτίμηση τον πετάς σε αυτό το θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/page__hl__%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82 .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντιγράφεις άμεσα ότι χρειάζεσαι από το δίσκο και τον αντικαθιστάς. Δε διορθώνεται με φορμάτ.

Πόσο χρόνο ζωής να έχει ακόμα;Και πως στο διάολο το έπαθε;Και,και,και,και..........Τι να πω;

Δημοσ.

Πόσο χρόνο ζωής να έχει ακόμα;

Δεν μπορεί αν ξέρει κανείς,εδώ καινούργιος δίσκος μπορεί να χαλάσει...

Και πως στο διάολο το έπαθε;

Ένα χτύπημα ένα ταρακούνημα, υπερθέρμανση ό,τι και να πεις μπορεί αν ευθύνεται.

Και,και,και,και..........Τι να πω;

Αμ εμείς;;Τι να πούμε;;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.θα κάνω format και αν εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα θα τον αλλάξω.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.θα κάνω format και αν εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα θα τον αλλάξω.

Όσα φορμάτ και να κάνεις, η εικόνα του hds δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός κι αν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις τη συμβουλή του TheELF στο ποστ #5.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσα φορμάτ και να κάνεις, η εικόνα του hds δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός κι αν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις τη συμβουλή του TheELF στο ποστ #5.

Πήγα να το κάνω μα δεν με άφησαν τα windows.Μου βγάζει error πως δεν μπορεί να γίνει στο c,desktop και σε άλλες 2 διαδρομές.

Δημοσ.

Πήγα να το κάνω μα δεν με άφησαν τα windows.Μου βγάζει error πως δεν μπορεί να γίνει στο c,desktop και σε άλλες 2 διαδρομές.

Κατ' αρχήν δε μπορείς να κάνεις φορματ το δίσκο απ' τον οποίο έχουν ξεκινήσει τα win. Κατά δεύτερον, το φορμάτ δεν έχει να κάνει με καταλόγους - δε γίνεται να κάνεις φορμάτ πχ μόνο στον κατάλογο c:\desktop ή στο c:\temp.

Για να κάνεις φορματ πρέπει είτε να μπουτάρεις με άλλο μέσο (πχ hiren's από dvd rw) είτε να συνδέσεις τον δίσκο σαν δεύτερο σε άλλο σύστημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατ' αρχήν δε μπορείς να κάνεις φορματ το δίσκο απ' τον οποίο έχουν ξεκινήσει τα win. Κατά δεύτερον, το φορμάτ δεν έχει να κάνει με καταλόγους - δε γίνεται να κάνεις φορμάτ πχ μόνο στον κατάλογο c:\desktop ή στο c:\temp.

Για να κάνεις φορματ πρέπει είτε να μπουτάρεις με άλλο μέσο (πχ hiren's από dvd rw) είτε να συνδέσεις τον δίσκο σαν δεύτερο σε άλλο σύστημα.

Δεν έχω κάνει format ακόμα.Όσο δεν πέφτει η θερμοκρασία τόσο με κάνει και βαριέμαι!"τη συμβουλή του TheELF στο ποστ #5" έκανα και έβγαλε το παραπάνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

για πεταμα ειναι ο δισκος τζαμπα προσπαθεις

Το ξέρω.Τελικά format δεν έκανα γιατί βαρέθηκα.Όσο αντέξει και μετά η αλλαγή.Δυστυχώς με βρήκε σε άτυχη προσωπική οικονομικη συγκυρία εξ ου και η καθυστέρηση αλλαγής του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...