Swinrrr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Βρε παίδες, μόνο το english openCart υπάρχει η έχει και κάποια ελληνική εκδοσή?
merianos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μπορείς να κατεβάσεις την Ελληνική μετάφραση από το site του OpenCart η οποία είναι διαθέσιμη ως πρόσθετο. Εδώ είναι και η επέκταση για να την κατεβάσεις : http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3191&filter_username=Frontier
Swinrrr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 To κατέβασα αλλά δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω , πηγαίνω extentions -> module αλλά εκεί δεν βλέπω κάτι ... Πως εγκατάσταση γίνετε?
gk13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα Swinrr Αντιγράψτε το φάκελο greek μέσα στην εγκατάσταση OpenCart που έχετε, στο κατάλληλο σημείο (μέσα στο φάκελο catalog/languages). - Φροντίστε ο φάκελος να έχει - όπως και τα περιεχόμενά του - τα κατάλληλα permissions όπως αναγράφονται στο εγχειρίδιο του OpenCatalog. - Εισέλθετε στον administrator του OpenCatalog, μεταβείτε στο μενού System > Localization > Languages. - Εισάγετε μια νέα γλώσσα με τις εξής παραμέτρους: Language Name: Greek Code: gr Locale: el_GR.UTF-8,greek Image: gr.png Directory: greek Filename: greek Status: Enabled Sort Order: 2 (ή όποιο άλλο διαθέσιμο αριθμό έχετε, αν π.χ θα είναι μόνο τα Ελληνικά βάλτε 1) - Πατήστε Save και η γλώσσα έχει εγκατασταθεί.
axristos2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλημέρα, έκανα και εγώ το ίδιο αλλά όταν θέλω να επεξεργαστώ το opencart δεν μου το βγαζει στα αγγλικά. Μόνο όταν βλέπω το κατάστημα σαν πελάτης το βλέπω στα ελληνικά. Σαν admin μόνο στα αγγλικά. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα