kavouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καληπέρα παιδιά... Ψάχνω να βρω καλώδιο δικτύου για να μεταφέρω internet απο ενα κτίριο στο γειτονικό(απόσταση 30-40 μέτρα)... Το καλώδιο θα πηηαίνει κάτω απο τη γη, αλλα θα το έχω περασμένο σε σπιράλ..Οπότε ψάχνω κάτι ανθεκτικό... Έχω βρει δύο καλώδια και ψάχνω να βρω τις διαφορές τους... http://www.multielectrostore.gr/products/?id=22927 http://www.e-wireless.gr/product.php?id=347 Το θέμα είναι γιατι το πρώτο είναι τοσο πιο ακριβό απο το δεύτερο... Τα 305 μέτρα απο το πρώτο έχουν 213 ευρώ ενω απο το δεύτερο 127 ευρώ... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο καλώδιο? Να πω οτι δεν έχω πρόβλημα να πάρω κουλούρα με πολλά μέτρα(έστω και 300) γιατι στο μέλλον θα χρειαστώ πολλές φορές τέτοιο καλώδιο... Ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 απλα ο ενας μπορει να το πουλαει κουλουρα οποτε ειναι πιο φτηνο ενω ο αλλος μπορει να σου πει οτι πχ 70 λεπτα το μετρο αλλα αμα παρεις κουλουρα τοτε ειναι πιο φτηνα.κατα τα αλλα το ubiquiti ειναι industrial grade οποτε δεν θα εχεις θεμα.θα περαστει και μεσα απο πλαστικο σωληνα οποτε θα εισαι μια χαρα.cat5e ειναι αν και θα σηκωσει και gigabit ανετα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Υπαρχουν καλωδια με shield και jel, ειναι οτι καλυτερο για τετοιες περιπτωσεις αλλα δεν ξερω που πωλουνται στην Ελλαδα και ποσο εχουν. Παντως και ενα τυπικο cat5 θα κανει δουλεια, μην ξοδεψεις παραλογα χρηματα. Αφου θα το βαλεις μεσα σε σπιραλ δεν κινδυνευει λογικα απο το 2ο βασικο εχθρο τα ποντικια η τις κατσαριδες που υπαρχει περιπτωση να το τιμησουν.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 με shield κτλ οπως ftp και τετοια το κακο ειναι οτι θα ανεβασει και αλλο το κοστος.τωρα αν ειναι τοσο γκαντεμης να του φαει το ποντικι και τον σωληνα τι να πω.παντως σε ενα γνωστο σε φωτοβολταικο παρκο απλο Utp μεσα απο πλαστικο σωληνα και ολα οκ.
kavouras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Όντως δεν αξίζει η διαφορά για το konig το καλώδιο, αφου βγαίνει 210 ευρώ ενω το ubiquiti στα 130 ευρώ...Edit: Μόλις πήρα τηλέφωνο με το multielectrostore.gr και μου είπαν οτι όλη η κουλούρα κάνει 190 ευρώ, ενω η τιμή για το ubiquiti είναι χωρίς ΦΠΑ άρα πάει κοντά στα 160 ευρώ...Τί λέτε αξίζει αυτή η διαφορά? Και τα δυο απ οτι καταλαβαίνω είναι ftp.... Το πρόβλημα είναι οτι μόλις μίλησα με το e-wireless.gr και δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν ξέρουν αν θα ξαναφέρουν... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Όντως δεν αξίζει η διαφορά για το konig το καλώδιο, αφου βγαίνει 210 ευρώ ενω το ubiquiti στα 130 ευρώ...Edit: Μόλις πήρα τηλέφωνο με το multielectrostore.gr και μου είπαν οτι όλη η κουλούρα κάνει 190 ευρώ, ενω η τιμή για το ubiquiti είναι χωρίς ΦΠΑ άρα πάει κοντά στα 160 ευρώ...Τί λέτε αξίζει αυτή η διαφορά? Και τα δυο απ οτι καταλαβαίνω είναι ftp.... Το πρόβλημα είναι οτι μόλις μίλησα με το e-wireless.gr και δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν ξέρουν αν θα ξαναφέρουν... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί? για το Konig απλα η τιμη ηταν ανα μετρο οχι συνολικα για 305 μετρα δηλαδη κουλουρα που βγαινει πιο φτηνα.θα σου λεγα ebay τα εχει φτηνα αλλα το μεταφορικο ειναι αρκετο.κατα τα αλλα ειτε Konig παρεις ειτε ubiquiti η αλλα τοσα που κυκλοφορουν δεν θα εχεις θεμα.σιγουρα θα βρεις και κουλουρα σε κανα καυκα κτλ.
PALLiS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Στο e-wireless υπάρχει εναλλακτικό καλώδιο. Παραλαβή καλωδίου Ubiquiti γίνεται στις 23/07. Από τα καινούρια μοντέλα. Μάλλον ο άνθρωπος που σας ενημέρωσε δεν ήταν σωστά ενημερωμένος. Προτιμήστε επικοινωνία με την φόρμα επικοινωνίας, γιατί θα σας απαντήσει το αρμόδιο άτομο στο ερώτημά σας. PALLiS Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Όντως δεν αξίζει η διαφορά για το konig το καλώδιο, αφου βγαίνει 210 ευρώ ενω το ubiquiti στα 130 ευρώ...Edit: Μόλις πήρα τηλέφωνο με το multielectrostore.gr και μου είπαν οτι όλη η κουλούρα κάνει 190 ευρώ, ενω η τιμή για το ubiquiti είναι χωρίς ΦΠΑ άρα πάει κοντά στα 160 ευρώ...Τί λέτε αξίζει αυτή η διαφορά? Και τα δυο απ οτι καταλαβαίνω είναι ftp.... Το πρόβλημα είναι οτι μόλις μίλησα με το e-wireless.gr και δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν ξέρουν αν θα ξαναφέρουν... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ενταξει τηλεφωνικα μπορει να μην το εψαξε και αυτος ποτε θα παραλαβει για αυτο να το ειπε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα