γοριλακι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι παλιό μέλος, αλλά δεν θυμόμουν το username μου κι έτσι έφτιαξα νέο λογαριασμό. Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα, πάτησα με το πόδι μου το netbook και η οθόνη του netbook μου έχει σπάσει. Δυστυχώς το σπάσιμο είναι αρκετά μεγάλο και με ενοχλεί αρκετά. Το netbook όμως, λειτουργεί κανονικά. Ούτε έχω προβλήματα φωτεινότητας οθόνης κτλ. Θελω να προσπαθήσω να αντικαταστήσω μόνη μου την οθόνη. Απ' ότι κατάλαβα δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο. Απλά είμαι άσχετη εντελώς απο hardware και έχω κάποιες απορίες Πως θα βρω ποια ακριβώς οθόνη χρειάζομαι? Απο που θα την αγοράσω? Κατα την γνώμη σας αξίζει η διαδικασία? το netbook είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-G-Note-White-26-232-WHP.htm και το αγόρασα πριν κανα δίμηνο είναι απαραίτητο για το διαβασμα μου και δεν έχω την δυνατότητα να παρω καινουργιο, αφηστε που μου βγηκε πολύ καλό και γρηγορο και δεν θελω να το εγκαταλειψω
Adwnis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 καλυτερα να μην το πατουσες...τωρα πρεπει να το πας σε κανένα ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων να στο κανει!
baskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 καλυτερα να μην το πατουσες...τωρα πρεπει να το πας σε κανένα ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων να στο κανει! Ναι με 2 πτυχία,διδακτορικό και κατα προτίμηση ερευνητη πανεπιστημιου.. Περα απο την πλακα οι μαστορες που υπάρχουν δεν εχουν ολοι αναλογα πτυχία. Βασικά περισσότερο μετράει η εμπειρια. Αλλά αν παει σε μάστορα δε βλεπω να τη γλυτωνει με λιγοτερο απο 100ευρω οπότε μαλλον δεν αξιζει. Απο την αλλη δεν ειναι τοσο απλη η διαδικασία ,και μαλιστα για καποιον με λίγες γνωσεις οπως λες και μονη σου..Οπότε δε ξέρω κατα πόσο θα τα καταφερεις..
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ωχ turboX.. να ήταν καμια σοβαρή μαρκα θα υπήρχαν ελπιδες να βρουμε καμια φθηνή οθονιτσα απο κανα ebay αλλα τώρα τρεχα γυρευε να βρεις τι οθονη φοράει το turboX και ποιες του ταριάζουν! Η περιπτωση να παει ειτε στο πλαισιο ειτε σε καποιο ιδιωτη για επιδιορθωση αυτομάτως μεταφράζεται σε καμια 150αρα το λιγοτερο.... κοινως αλλο μισο netbook!
γοριλακι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ρωτησα για τιμες σε τεχνικο απο 80-130 ευρώ αναλόγως το ανταλλακτικο, θα ψαξω και ebay αν καταφερω και βρω την οθονη που φοραει.
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ένα φιλαράκι πήγε έναTurbo-X στο Πλαίσιο (μετά από καθημερινή χρήση με overclock για 5 χρονιά, το λέωαυτό γιατί πότε δεν μου έχει χαλάσει κανένα Turbo-X που τα έχετε υποτιμήσει όλοι)επειδή του έσπασε η οθόνη και του πήραν 100€ οθόνη 15,6''
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ένα φιλαράκι πήγε έναTurbo-X στο Πλαίσιο (μετά από καθημερινή χρήση με overclock για 5 χρονιά, το λέωαυτό γιατί πότε δεν μου έχει χαλάσει κανένα Turbo-X που τα έχετε υποτιμήσει όλοι)επειδή του έσπασε η οθόνη και του πήραν 100€ οθόνη 15,6'' Δεν υποτιμισα κανένα turboX .. αυτο που ειπα είναι ότι απο την στιγμη που δεν είναι καποιας γνωστής εταιρεις ειναι δυσκολο να βρεις τι οθόνη περνει για να την αλλαξεις μονος και να βγεί φθηνά... 100Ε που ειμαι σχεδον σιγουρος ότι θα είναι παραπαναω... δεν είναι και λιγο... μιλαμε για το 1/3 της τιμης του netbook...
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν υποτιμισα κανένα turboX .. αυτο που ειπα είναι ότι απο την στιγμη που δεν είναι καποιας γνωστής εταιρεις ειναι δυσκολο να βρεις τι οθόνη περνει για να την αλλαξεις μονος και να βγεί φθηνά... 100Ε που ειμαι σχεδον σιγουρος ότι θα είναι παραπαναω... δεν είναι και λιγο... μιλαμε για το 1/3 της τιμης του netbook... 1. Γενικά μιλάω... 2. 100 για Netbook σίγουρα δεν είναι λίγα και να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα το έφτιαχνα κιόλας...
poscore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πάρε την πιο φτηνή εξωτερική οθόνη και σύνδεσέ το. Παρόμοια κατάσταση έχω και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα