Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι προσφορά λέει μόνο με 29 ευρώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, αυτά τα 29 είναι μόνο για τους 2-3 πρώτους μήνες και μετά πάει στα 50 ευρώ ή παραμένει για πάντα

μου κάνει εντύπωση γιατί το πακέτο των 10GB είναι 40 ευρώ...

μήπως κρύβεται κάτι στα ψιλά γράμματα, στο σίτε τους δεν είδα κάτι σχετικό...

Δημοσ.

24,9€ είναι για πάντα.

Το έκανε χθες ένας φίλος.

Απλά σκέψου και το aftersales πριν προχωρήσεις σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Δημοσ.

Απλά σκέψου και το aftersales πριν προχωρήσεις σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος.

τι εννοείς;

δεν με ενδιαφέρουν τα 42Mbps, και τα 5-7 να πιάσει καλά είναι, ο όγκος δεδομένων με ενδιαφέρει γιατί με τη Vodafone τελευταία όλο 150+ πληρώνω, δεν πάει άλλο

αυτό που θέλω είναι να πληρώνω όσο λέει, 29 χωρίς ψιλά γράμματα, και να μπορώ μετά από ένα χρόνο να κόψω τη σύνδεση άμα θέλω

αν γνωρίζεις κάτι για τις "παγίδες" πες μου τι να προσέξω, γιατί λεω να κόψω αυτό που έχω να πάρω το φοιτητικό πακέτο (25-5ΓΒ) αλλά αφού το άλλο είναι μόνο 30ευρώ 30ΓΒ τότε συμφέρει....

Δημοσ.

Τι πρόγραμμα έχεις με την Vodafone με το οποίο φτάνεις το ποσό των 150+€;

Μέχρι και αύριο η Wind το δίνει στα 20€ online.

Edit: after sales εννοώ την υποστήριξη που θα έχεις σαν πελάτης σε τυχόν προβλήματα με τον εξοπλισμό σου, με το δίκτυο κλπ.

Επίσης καλού κακού, ενημερωσου (όχι από κατάστημα) για την 3G κάλυψη εσωτερικού χώρου στα σημεία/περιοχές που θα το χρησιμοποιείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...