sotiris920 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά καινούργιου pc. Ποσό: 700-750e το πολύ. Χρήση: - Απλή χρήση(Internet, ταινίες, μουσική ,απλές εφαρμογές) - Προγραμματισμός κάθε επιπέδου είτε για software είτε για hardware ,σχεδιασμός βάσεων δεδομένων, web development - Gaming - Και λίγη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων. Προγραμματα που θα χρησιμοποιουνται: -Προγραμματιστικά DEV-C++, Eclipse, Matlab, MySQL, Xilinx, VisualStudio...και άλλα -Σχεδιαστικά Photoshop ,Autocad ,3Dmax (η χρήση των σχεδιαστικών προγραμμάτων δεν γίνεται σε εκτεταμένο βαθμό) -Gaming :Να μην έχει πρόβλημα με ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά Οθονη : Θα αγοραστεί το επόμενο διάστημα 22" με αναλυση 1920 X 1080. Αυτή, τη στιγμή υπάρχει μία 17" με ανάλυση 1280x1024 αλλά δεν μας απασχολεί Καταστηματα: Οποιαδηποτε Συναρμολογηση: Θα την κανω εγω. Λειτουργικο: Windows 7 64 pro Όπως καταλαβαίνετε, αν και το ξέρω ότι το budget είναι αρκετά περιορισμένο, θέλω να φτιάξω ο,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για ένα pc γενικής χρήσης ,που θα είναι κατάλληλο για την δουλειά μου, καλό για gaming, όπως και για απλή χρήση. Δώστε μου τα φώτα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
sotiris920 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Παιδιά καμία πρόταση; Μήπως σας έχω μπερδέψει με αυτά που έχω γράψει; Γενικά θέλω να μου προτείνετε κάποια πράγματα για να δω τι καλύτερο μπορώ να πάρω στα λεφτά που διαθέτω μιας και έχω καιρό να αγοράσω καινούριο pc και νιώθω λίγο εκτός κλίματος..
The-Doctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλησπερα! Λοιπον οταν λες να παιζει οτι υπαρχει στην αγορα χωρις προβλημα τι εννοεις; Φουλ γραφικα και φιλτρα και αναλυσεις με τιποτα!
sotiris920 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, όχι,δεν εννοούσα ακριβώς αυτό.Γενικά ,δεν το θέλω για παιχνιδομηχανή, απλά σε περίπτωση που θελήσω να παίξω κάτι,άμα δεν είναι βαρύ ναι να μπορώ να παίξω σε full γραφικά αλλά άμα είναι πολύ βαρύ δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις.Μου φτάνει απλά να παίζουν και σε medium απλά να μην αντιμετωπίζω προβλήματα.
The-Doctor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, όχι,δεν εννοούσα ακριβώς αυτό.Γενικά ,δεν το θέλω για παιχνιδομηχανή, απλά σε περίπτωση που θελήσω να παίξω κάτι,άμα δεν είναι βαρύ ναι να μπορώ να παίξω σε full γραφικά αλλά άμα είναι πολύ βαρύ δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις.Μου φτάνει απλά να παίζουν και σε medium απλά να μην αντιμετωπίζω προβλήματα. Δηλαδη 750 ταβανι και δεν παει τπτ πιο πανω; Οθονη ειπες δεν θες, πληκτρολογιο ποντικι θες; Καμερα; Συμπληρωσε αυτη τη φορμα να γινεις πιο κατανοητος σε ολους http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
sotiris920 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Συμπληρώνω ο,τι δεν έγραψα στο αρχικό μου post. -Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι..υπάρχουν όλα,ούτε camera θέλω. -Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανιά -Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από οπουδήποτε απλά να μπορούν να σταλούν. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται παραπάνω..και ναι φίλε μου,τα 750 είναι ταβάνι ,δεν γίνεται να διαθέσω άλλα :/ (εκτός αν μου πεις για 10 ευρώ ας πούμε που εκεί το βλέπουμε)
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πριν πεσουν να με φάνε όλοι... η επιλογή nv καρτας έγινε λογο χρήσης Autocad! καταστημα: visionstudio.gr
sotiris920 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καταρχάς ,ευχαριστώ πολύ stm00192 για την πρότασή σου. Σκεφτόμουν επειδή έχω δύο εξωτερικούς σκληρούς 1tb ο καθένας,να βγάλουμε από την σύνθεση τον hdd και να κρατήσουμε μόνο τον ssd και να ενισχύσουμε τα υπόλοιπα με αυτά τα λεφτά. Πάντως,για κάρτα έχω μία κλίση προς τις ati αλλά επειδή δεν είμαι και ο πιο ειδικός είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καταρχάς ' date='ευχαριστώ πολύ stm00192 για την πρότασή σου.Σκεφτόμουν επειδή έχω δύο εξωτερικούς σκληρούς 1tb ο καθένας,να βγάλουμε από την σύνθεση τον hdd και να κρατήσουμε μόνο τον ssd και να ενισχύσουμε τα υπόλοιπα με αυτά τα λεφτά. Πάντως,για κάρτα έχω μία κλίση προς τις ati αλλά επειδή δεν είμαι και ο πιο ειδικός είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.[/quote'] Μια χαρα τοτε... Βγαζεις τον σκληρο και βαζεις μια 560ti αντι της απλης! Και εγω προς AMD κλινω αλλα αν στο Autocad δουλευεις 3d μοντελα η nv θα βοηθησει πολυ λογω cuda! Και δεν ξερω αν βοηθαει και στο 3d max!
sotiris920 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας και πάλι, μετά από λίγους μήνες υπομονής για να συγκεντρώσω μεγαλύτερο ποσό και να τα πάρω όλα μαζί ξαναστέλνω για να μου προτείνετε αν μπορείτε και όταν βρείτε χρόνο ότι καλύτερο νομίζετε για να πάρω τελικά το σύστημα... Ποσό τελικά : 1000€ Απαιτήσεις και χρήση: Οι ίδιες με το αρχικό post Τι χρειάζομαι : Τα πάντα εκτός από hdd,ποντίκι,CD/DVD-rom και ηχεία Πιο συγκεκριμένα,την πρότασή σας για mobo,cpu,gpu,τροφοδοτικό,ram,κουτί,ssd,οθόνη(22" ή 23"), πληκτρολόγιο(δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο) και κάποια ψύχτρα(αν χρειάζεται) Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων
sotiris920 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Κώστα ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Έκατσα και έφτιαξα και γω μία σύνθεση να μου πείτε πως σας φαίνεται, αν έχετε τίποτα ενστάσεις - καλύτερες προτάσεις και αν εχω κάνει και καμιά χαζομάρα γιατί ας πούμε π.χ.σε θέμα mobo δεν ξέρω και τόσα πολλά και το φοβάμαι..
Manos5686 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπόν πρώτα..τροφοδοτικό πας σε thermaltake αυτό που σου έβαλε ο Κώστας..(και ποιοτικό και φθηνό) Σε μνήμες πάς εδώ(και λιγότερο ακριβές και όχι ψηλές ώστε να χωρέσει το μέλλον μια καλή ψύκτρα) Η οθόνη που διάλεξες δεν είναι Ips..Μπορείς να πας σε αυτήν 21,5 με ips η σε 22 ίντσες απο το you.gr εφόσον θες ξεκλείδωτο επεξεργαστή για OC θα πας σε μητρική εδώ
sotiris920 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δύο-τρία τελευταία και παραγγέλνω 1-καταρχάς με την σύνθεση οπότε την παρακάτω είμαι κομπλέ έτσι;(χωρίς την οθόνη) 2-Σε κάρτα γραφικών μπρορώ να βρώ κάτι καλύτερο σε παρόμοια τιμή; 3-Με όριο 170€ ποια 22"-23" οθόνη θα μου προτείνατε;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) ΤΙΜΗ 237.65 € πιστευω οτι αξιζει με τοση μικρη διαφορα στην τιμη. για οθονη,κοιτα αυτην LG LCD LED 23'' IPS231P-BN ΤΙΜΗ 180.04 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα