Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι να αλλαξει pc αφου τον καλυβει? και εγω εχω ενα συστημα 8 ετων με pentium 4 το οποιο με υπερκαλυβει για την δουλεια που τον θελω,ταινιες,κατευαστηρι,ιντερνετ και λιγο office.δηλαδη πρεπει να εχω 2 τουμπανα pc για να βλεπω στον 1 ταινιες και να κατευαζω?

οπως λοιπον με καλυβει ο ενας υπολογιστης για την δουλεια που τον θελω,ετσι προφανως θα καλυβει και τον ts..

ενα καθαρισμα θελει,αλαγη παστας και ισως αγωρα καποιων ποιο ησυχων fans και γινεται σαν καινουργιο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

«Καλύπτει» είναι, για όνομα.

O πέντιουμ παίζει HD? (εφόσον λέει πως κατεβάζει ταινίες).

Αν έχει στοκ ψύκτρα, θα θορυβεί λιγάκι...

εμενα παιζει μια χαρα full HD ταινιες

Δημοσ.

Δεν είναι πολιτική αναλυση αλλα μια λογική παρατήρηση... Αν διαφωνείς καπου πεστο κουβάντε κανουμε...

Εχω ζήσει και ζω και τους δυο κόσμους..

Οι βοριοευρωπαιοι ειχαν και έχουν το χρήμα ώστε να τους επιτρέπεται η πολυτελεια του υπερκαταναλωτισμου (αν και γενικα δεν το έχουν αυτο το χουι, τρια χρονια στην Σουηδια με μεσο μισθο Σουηδου τουλαχιστον 2000Ε τον μηνα και κόστα ζωής αντε ενα 15% πανω απο την Ελλαδα και δεν εχω δει οικογενεια ακομη με πανω απο ένα αυτοκινητο και αυτο όχι παντα τελευταιας κοπης, με το ιδιο να ισχυει και για υπολοπα πράγματα. Εχουν μια παροιμια "ειναι ηλιθιος οποιος αγοράζει παραπανω πραγματα απο όσα χρειαζεται.)

Απο την άλλη μερια οι Νοτιοι και δεν μιλάω μονο για την Ελλαδα.. θελαν να έχουν οτι και οι βοριοι χωρις όμως να έχουν τα φοντα (βλ. χρήματα) οποτε αντι να κατσουν στα αυγα τους και να αρκεστουν σε αυτα που έχουν τι εκαναν? Πηγαν και επεκτησαν ότι και οι βοριοι ή και παραπάνω σε πολλες περιπτώσεις με δανικα και αγύριστα.

Υπεραπλοθστευμένα όλα τα παραπανω μεν αλλα αληθινα σε γενικές γραμμες δε.

Μαλλον εγω παρανοησα,συμφωνω με τα παραπανω την ιδια αποψη εχω και εγω εχοντας ταξιδεψει αρκετα στην Ευρωπη και οχι μονο .Βεβαια οι Σουηδοι ειναι γνωστοι ως ιδιαιτερα σφιχτοι π.χ πανε στα γενεθλια ο καθενας με το ποτο που πινει και φευγει με αυτο κ.α.Εμεις παλι ειμαστε στο αλλο ακρο με τα γνωστα αποτελεσματα.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι να αλλαξει pc αφου τον καλυβει? και εγω εχω ενα συστημα 8 ετων με pentium 4 το οποιο με υπερκαλυβει για την δουλεια

οπως λοιπον με καλυβει ο ενας υπολογιστης για την δουλεια που τον θελω,ετσι προφανως θα καλυβει και τον ts..

καλυπτει καλυτερα.

Δημοσ.

Για ποιο λογο εχεις επιφυλαξεις?

Η σκονη (και η ξερη παστα που κι αυτη αλλαζει) ειναι ο μοναδικος λογος που γινεται πιο ζεστο και πιο θορυβωδες με τα χρονια ενα μηχανημα. Αν την απομακρυνει, δεν υπαρχει καμια επιφυλαξη οτι το συστημα θα επανελθει στα ιδια επιπεδα που ηταν οταν το αγορασε απο θεμα θερμοκρασιας και θορυβου.

Λες με τα χρονια τα κυκλωματα να γινονται πιο "θερμοαιμα" απο μονα τους, λογω ηλικιας? Κλαιωωωωωωωω!!!!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τον εντονο ζηλο που δειξατε με τις απαντησεις σας και που πραγματικα ενσκυψατε πανω απο το προβλημα ενος συμφορουμιτη σας.Χαιρομαι ιδιαιτερα που μια απλη ερωτηση, ενα απλο προβλημα , αποτελεσε την αφετηρια για ενα γονιμο διαλογο με αντιπαραθεσεις και διαφωνιες.Ειλικρινα δεν περιμενα οτι το θεμα θα εφτανε μεχρι το σημειο να αναλυετε τη δυτικη καταναλωτικη νοοτροπια σε σχεση με την γρηγορη εξελιξη της τεχνολογιας.Πολυ σωστες αποψεις και διαφωτιστικα συμπερασματα.Παρατηρησα παντως οτι ολοι συμφωνουν ως προς δυο βασικα (σιγουρα δεν ειναι τυχαιο) :1)Καθαρισμα εσωτερικου του επεξεργαστη,2)αλλαγη παστας cpu,3)εσχατη λυση: αλλαγη υπολογιστη.Αυτη θα ειναι και η σειρα των λυσεων που θα δοκιμασω κατα λογικη και οικονομικη αναγκαιοτητα απο την ηπιοτερη στην επαχθεστερη.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγω που εχω αυτοκινητο 40ετιας και δεν προκειται να το αλλαξω σε ποια κατηγορια ειμαι?

Εισαι προφανως στην κατηγορια "δεν με νοιαζει τι αμαξι εχω δεν δινω δεκαρα" ,απο την αλλη μπορει να αλλαζεις υπολογιστη καθε 6 μηνες, η απλα να εισαι κανενας τσιφουτης-σπαγγος, αναφερω μερικες περιπτωσεις ως παραδειγμα δεν λεω πως ισχυει για σενα γιατι δεν σε γνωριζω.

Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τον εντονο ζηλο που δειξατε με τις απαντησεις σας και που πραγματικα ενσκυψατε πανω απο το προβλημα ενος συμφορουμιτη σας.Χαιρομαι ιδιαιτερα που μια απλη ερωτηση, ενα απλο προβλημα , αποτελεσε την αφετηρια για ενα γονιμο διαλογο με αντιπαραθεσεις και διαφωνιες.Ειλικρινα δεν περιμενα οτι το θεμα θα εφτανε μεχρι το σημειο να αναλυετε τη δυτικη καταναλωτικη νοοτροπια σε σχεση με την γρηγορη εξελιξη της τεχνολογιας.Πολυ σωστες αποψεις και διαφωτιστικα συμπερασματα.Παρατηρησα παντως οτι ολοι συμφωνουν ως προς δυο βασικα (σιγουρα δεν ειναι τυχαιο) :1)Καθαρισμα εσωτερικου του επεξεργαστη,2)αλλαγη παστας cpu,3)εσχατη λυση: αλλαγη υπολογιστη.Αυτη θα ειναι και η σειρα των λυσεων που θα δοκιμασω κατα λογικη και οικονομικη αναγκαιοτητα απο την ηπιοτερη στην επαχθεστερη.Ευχαριστω!

χαχαχαχαχ πολυ καλος

Δημοσ.

Εισαι προφανως στην κατηγορια "δεν με νοιαζει τι αμαξι εχω δεν δινω δεκαρα" [...]

Παίζει κι η κατηγορία γουστάρω/αγαπάω τ αμάξι μου.

+1 @ τελευταίο σχόλιο του klinika nekros :)

Δημοσ.

Παίζει κι η κατηγορία γουστάρω/αγαπάω τ αμάξι μου.

+1 @ τελευταίο σχόλιο του klinika nekros :)

Και εγω αγαπουσα τον παππου μου δεν τον εχω ακομα μαζι μου ομως ,αντιλαμβανεσαι νομιζω?

Δημοσ.

Και εγω αγαπουσα τον παππου μου δεν τον εχω ακομα μαζι μου ομως ,αντιλαμβανεσαι νομιζω?

Εγώ ναι, εσύ δε θες. Τ αφήνω εδώ μιας και είναι άσχετο με το θέμα και δεν παίζει να βγει και άκρη.

Δημοσ.

Εβγαλες και ταξινόμησες τα σωστά συμπερασματα από ενα καλό διαλογο.

Το παλιο αξιζει μια ακόμα ευκαιρία εφοσον ανταπόκρινεται σαυτα που ζητας. Με λιγα ευρω και λίγη δουλεια πιστεύω θα τα καταφερεις. Αλλα και αν ακόμα η βλάβη ειναι ¨ανιατη¨ θα βγεις σοφοτερος,

Μονο μη ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το το τελικο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

οκ παιδες θα ψαξω να βρω αυτο το ειδικο μηχανημα που ριχνει αερα με πιεση για να καθαρισω τη σκονη ,θα επιχειρησω και αλλαγη παστας και θα σας πω αν βελτιωθηκε η κατασταση.

Δημοσ.

Στο βενζιναδικο της γειτονιας σου ειναι το πιο ..φθηνό.Δοκιμασε μηπως εντοπίσεις το θορυβο πατωντας προσεκτικα και ελαφρια για δευτερόλεπτο με το δακτυλό σου στο κεντρο του ανεμιστήρα , που υποψιαζεται, αν τον εντοπιζεις τον αλλαζεις και ξεμπερδευεις.(προσοχή στο δάκτυλο και στα ρεύματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...