Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop το οποιο ηταν ανοικτο και ακουγα μουσικη. Επεσε νερο πανω στο πληκτρολογιο και εσβησε. Απο τοτε δεν αναψε ποτε παλι. Το ανοιξα, εβγαλα την Motherboard (δεν ειχε κανενα σημαδι διαβρωσης) καθαρισα οση σκονη ειχε μαζεψει και το ξαναεκλεισα. Μετα απο αυτο αναβει (αλλα δεν κανει κανενα θορυβο, εκτος του οτι ακουγεται καπως ο σκληρος) και απλα παραμενει ανοικτο το λαμπακι του power και του σκληρου. Η οθονη δεν αναβει ουτε βεβαια λειτουργει κατι αλλο.

Θεωρησα οτι το προβλημα ειναι στην Motherboard, οποτε και αγορασα μια η οποια περιμενω να μου ερθει.

Πιστευεται οτι εκανα καλα ή μπορει να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? (π.χ. οθονη ή επεξεργαστης)

Υ.Γ. Δεν επεσε καθολου νερο στην οθονη.

Δημοσ.

Φυσικα και μπορει να ειναι ΚΑΙ αλλο . Οπος επεξεργαστης μνημες σκληρος κτλ

Δημοσ.

Πιστεύω οτι δεν έκανες καλά γτ αυτό που αγόρασες δεν αξίζει σε σχέση με το λαπτοπ. Εκτός και το λαπτοπ είναι καινούριο! Συνήθως δεν αξίζει να αγοράζουμε μητρικές και κάποια άλλα εξαρτήματα. Εκτός και είσαι "πλούσιος" :)

Δημοσ.

Το laptop είναι 2ετιας. Το κόστος της μητρικής ήταν 80 ευρώ. Άρα δεν είμαι πλούσιος rolleyes.gif

Επεξεργαστή, μνήμες και σκληρό δοκίμασα κάποιους άλλους που είχα.

Δημοσ.

Το κυριοτερο που ρισκαρουμε αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο motherboard ειναι οτι μπορει να εχει τραβηξει ζορια το chipset της καρτας γραφικων και μετα απο ενα μηνα σου πει γεια σας.Δεν ξερουμε ποσα reflow ή οτιδηποτε αλλες πατεντες εχουν γινει πανω του.

Ειπαμε,καρπουζι η μεταχειρισμενη motherboard,οσο και να χτυπας με το χερι σου σαν τους γυφτους,δεν ξερεις τι εχει μεσα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαξα motherboard, αλλαξα σκληρο, αλλα και παλι το laptop απλα αναβει χωρις να κανει καποιο ηχο εκκινησης και η οθονη νεκρη! :(

Τι αλλο μπορει να φταιει ?

Δημοσ.

Βασικά τα πάντα μπορέι να είναι και πρόβλημα οθόνης η κάποιο καλώδιο να μην έχει μπεί σωστά η το CPU όπως είπε παραπάνω ο φίλος...έχω δεί και πρόβλημα που δεν ανοίγει η οθόνη λόγω RAM. Τεστάρεις συνέχεια μεχρι να τα αποκλείσεις όλα. Αν δεν έχεις ανταλακτικά δώσε το κάπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...