Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνομαι για να αγοράσω ενα laptopάκι και θέλω γνώμες/προτάσεις..

Χρήση

• κυρίως για εργασία
  • Visual Studio
  • SQL server
  • Virtual servers..
  • Photoshop (βαρια αρχεία, αλλά όχι βαριά χρήση ..)
  • Απλά παιχνιδάκια για time-killing (ή low settings..) (αλλα αν καλύπτει τα άλλα και το πρόβλημα είναι εδώ το αγνοούμε..)

Ανάγκες

• 1080+ ανάλυση (νομίζω πως είναι αναγκαία για πολύ source code στην οθήνη ... απόψεις δεκτες :) )
  • ελαφρύ
  • μπόλικη μνήμη (6GB+)
  • έυχρηστο (και εδώ μπαίνουν οι προσωπικοί παράγοντες.. πχ ποιότητα πληκρολογίου/οθόνης/αντοχή κλπ..)
  • μεγάλη αυτονομία
  • μέχρι 1.000-1.200 €
  • αθόρυβο + δροσερό (σε χερια που στηρίζονται πάνω του)
  • 13.3-15.6 ιντσες οθόνη
  • (προτιμώ Ivy Bridge επεξεργαστή αλλα δεν είναι και dealbreaker..)

Εχω βρει το ASUS Zenbook Prime (UX31A), αλλά έχει 4GB μνήμη max, δεν είναι customizable για μεγαλύτερο δίσκο (αλλά μπορώ να το δεχτώ αυτό) και επίσης έχω διαβάσει πως το πληκτρολόγιο είναι προβληματικό καθώς και αρκετό backlight-bleeding από την οθόνη (δεν ξέρω αν έχει σημασία για την δουλειά που το θέλω..)

Lenovo/Thinkpad δεν έχω βρεί που να πληρεί τις ανάγκες..

Ούτε Dell έχω βρεί...

Τί έχετε να προτείνετε ?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνομαι για να αγοράσω ενα laptopάκι και θέλω γνώμες/προτάσεις..

Χρήση

• κυρίως για εργασία
  • Visual Studio
  • SQL server
  • Virtual servers..
  • Photoshop (βαρια αρχεία, αλλά όχι βαριά χρήση ..)
  • Απλά παιχνιδάκια για time-killing (ή low settings..) (αλλα αν καλύπτει τα άλλα και το πρόβλημα είναι εδώ το αγνοούμε..)

Ανάγκες

• 1080+ ανάλυση (νομίζω πως είναι αναγκαία για πολύ source code στην οθήνη ... απόψεις δεκτες :) )
  • ελαφρύ
  • μπόλικη μνήμη (6GB+)
  • έυχρηστο (και εδώ μπαίνουν οι προσωπικοί παράγοντες.. πχ ποιότητα πληκρολογίου/οθόνης/αντοχή κλπ..)
  • μεγάλη αυτονομία
  • μέχρι 1.000-1.200
  • αθόρυβο + δροσερό (σε χερια που στηρίζονται πάνω του)
  • 13.3-15.6 ιντσες οθόνη
  • (προτιμώ Ivy Bridge επεξεργαστή αλλα δεν είναι και dealbreaker..)

Εχω βρει το ASUS Zenbook Prime (UX31A), αλλά έχει 4GB μνήμη max, δεν είναι customizable για μεγαλύτερο δίσκο (αλλά μπορώ να το δεχτώ αυτό) και επίσης έχω διαβάσει πως το πληκτρολόγιο είναι προβληματικό καθώς και αρκετό backlight-bleeding από την οθόνη (δεν ξέρω αν έχει σημασία για την δουλειά που το θέλω..)

Lenovo/Thinkpad δεν έχω βρεί που να πληρεί τις ανάγκες..

Ούτε Dell έχω βρεί...

Τί έχετε να προτείνετε ?

Αν εξαιρεσεις την μνημη (που την αναβαθμιζεις στα 8gb με 20ευρω), εδω εισαι:

http://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Vaio-SV-S1511N3E-i5-3210M-4GB-640GB.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά,

έχω αρχίσει να ψάχνω και ODM custom builders στην ευρώπη ..

ενδιαφέρον έχει το sony (αν και προτιμω σκουρόχρωμα.. ερώτηση τα πλήκτρα ξεβάφουν με το πέρασμα του χρόνου ? και είναι λειτουργικό το πληκτρολογιο για πολύ χρήση ?)

Δημοσ.

Το Sony S15 είναι αρκετά καλή περίπτωση, αλλά έχει ένα θέμα με την οθόνη - το κόκκινο το δείχνει πορτοκαλί. Το τσέκαρα σήμερα στα public και για μένα είναι αρκετά εμφανές το πρόβλημα.

Αναζητώ κι εγώ ένα laptop για παρόμοια χρήση, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Τo S15 φαινόταν μια χαρά, σε καλή τιμή για τα specs που έχει, αλλά το θέμα της οθόνης είναι dealbreaker.

Δημοσ.

Krakkhed,βρήκες κάτι που να σε ικανοποιεί;Ρωτάω γιατί ψάχνουμε το ίδιο ακριβώς.Εγώ είμαι κοντά στο sony s15,αλλά με προβληματίζει αυτό με το κόκκινο-πορτοκαλί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...