NeuroN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εχω 800 με 1000 ευρω μαξ. κ ελεγα για αναβάθμιση του σταθερού αλλα μόλις μου ήρθε η ιδέα για λάπτοπ που να του συνδέσω μια οθόνη και ενα πληκτρολόγιο και βουαλα! λάπτοπ+σταθερο. Τι διαφορά έχει στις επιδόσεις ενα λάπτοπ σε αντίθεση με ενα σταθερό σε αυτά τα λεφτά? Τη γνώμη σας γενικα.. Αναβάθμιση εννοώ mobo cpu+ψύκρα ram gpu psu.
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Χοντρικά, μιας και δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου και δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση, με 500-600€ για τα parts που πες κάνεις πολύ καλό σύστημα. Αν πας τώρα σε laptop, στο μέλλον δε θα χεις τέτοιου είδους δίλημμα μιας και η αναβάθμισή του είτε θα ναι ασύμφορη οικονομικά είτε αδύνατη. Αν δε χρειάζεσαι πραγματικά τη φορητότητά του ή αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου, ο σταθερός είναι καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου.
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εγω στη θεση σου θα πουλουσα το υπαρχων συστημα και θα εκανα μια νεα συνθεση εξαρχης. αν ομως εχεις αναγκη για φορητοτητα, τοτε αλλαζει το θεμα, αν οχι 1000 φορες να πας σε desktop
nickts1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 με αυτά τα λεφτα μπορείς να κάνεις και τα δύο πιστεύω, ή να αγοράσεις desktop και laptop καινούρια, πουλώντας το τωρινό σου PC.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λαπτοπ παιρνεις αν έχεις σοβαρή και πρωτεύουσα ανάγκη την φορητότητα (ή αν είσαι κοπέλα). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως και να το δεις συμφέρει το desktop. Το ερώτημα είναι ποιό είναι το τωρινό σου pc και τι κάνεις/θέλεις να κάνεις με αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Φιλε σου προτεινω να αναβαθμισεις και οχι να αγορασεις λαπτοπ επειδη το λαπτοπ ειναι πιο ακριβο λογω του μεγεθους του ενω οι επιδοσεις ενος σταθερου σε ιδια λεφτα ειναι υπερδιπλασιες...το εχω εξακριβοσει πολλες φορες.μπορεις να δεις τηβ διαφορα και μονος σου
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στα €1000 μαπα λαπτοπ οποτε παρε desktop. ε ενταξει, οχι και μαπα το λαπτοπ αν εχεις budget 1000 ευρω αλλα ενταξει με 1000 ευρω φτιαχνεις πολλαπλασια καλυτερο desktop
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Φιλε αμα επιλεξεις αναβαθμιση βαλε στην λιστα και ενα καλο tower εκτος κι αν εχεις...λογικα χτιζεις gaming pc.σου προτεινω να παρεις ενα full tower case kai oxi midi...σου προτεινω αυτο που εχω εγω...μου αρεσει παρα πολυ το design αλλα και οι αποδοσεις....turbo-x atlas iii pure black...
Giorgos09 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ε ενταξει, οχι και μαπα το λαπτοπ αν εχεις budget 1000 ευρω αλλα ενταξει με 1000 ευρω φτιαχνεις πολλαπλασια καλυτερο desktop Το λεω επειδη στα €1000 τα λαπτοπς ειναι φουρνοι. Στα €1000 και κατι αρχιζουν οι αξιοπιστες προτασεις αλλα και παλι ειναι κριμα να μην φτιαξει ενα τουμπανακι desk top.
Jargon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αν δεν παίζει παιχνίδια, δεν του σπάσουν τα νεύρα με τους απίστευτα αργούς σκληρούς που έχουν τα laptops (πλην SSD αλλά με 1000?), χρειάζεται φορητότητα, δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε storage και μπορεί να δουλεύει άνετα σε μικρή οθόνη τότε laptop. Αν όχι τότε σφαίρα στο desktop που αναβαθμίζεται και θα είναι και σαφώς πιο γρήγορο.
gballas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Φίλε μου η φορητότητα είναι μεγάλο πράγμα.. είναι άνεση. Ακόμα και αν δεν παίρνεις το λαπτοπ σου κάθε μέρα στη δουλεία ή στο πανεπιστήμιο, το να μπορείς να το έχεις στο σαλόνι & να λιώνεις στον καναπέ, ή να πας σε ένα φίλο σου, γενικά να έχεις πάντα και παντού το pc σου.. όπως και να το κάνεις βολεύει. Εγώ είμαι χρόνια με laptop (+ssd) + εξωτερική οθόνη και βολεύομαι άπειρα. Εδώ σκέφτομαι στο απότερο μέλλον να αγοράσω το MS Surface pro σαν main pc. Δεν παίζω βέβαια games και δεν έχω απαιτήσεις για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Απλά με 1000 ευρώ θα κάνεις ορισμένους συμβιβασμούς. Με άλλα λόγια συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Jargon και τα υπόλοιπα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα