Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

315475_343505919060930_1633876713_n.jpg

Επίσημη ελληνική σελίδα στο Facebook

Trailers:

Official trailer

Official trailer #2

Trailer με ελληνικούς υπότιτλους στο Facebook

Οι προηγούμενες ταινίες του είναι: Borat, Ali.G In da house και Bruno.

Εμένα μου άρεσαν και οι τρεις πάρα πολύ, αγαπημένη μου το Borat, αλλά και το Bruno το λάτρεψα.

Δημοσ.

Απίστευτη καφρίλα. Αν σας αρέσει το χυδαίο και χοντροκομμένο χιούμορ του Κοέν, είναι πολύ καλή. Εμένα μου αρέσει πάντως :mrgreen: . Οι πολιτικές/κοινωνικές/κλπ κριτικές και σχόλια είναι αρκετά μειωμένες από ότι στις άλλες ταινίες, αλλά δεν με πείραξε. Επίσης βρήκα και μια σκηνή αλλαγμένη. Στο τρέιλερ όταν δίνει το ρουμπίνι στην Megan Fox, εκείνη λέει

"Τί με πέρασες, για καμία Καρντάσιαν;", ενώ στην ταινία λέει " Η Κέιτι Πέρι είπε ότι πήρε ρόλεξ".

Δεν ξέρω γιατί την άλλαξε αλλά στο τρέιλερ είναι σαφώς πιό πετυχημένη και καυστική. Επίσης μου άρεσε η καμέο εμφάνιση του

Έντουαρντ Νόρτον

, ή ξέρεις να αυτοσαρκάζεσαι ή όχι :-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ την είδα και πραγματικά την λάτρεψα την ταινία! Καυστικός όπως πάντα και με απίστευτο χιούμορ, αλλά και ακαταμάχητη σκηνοθεσία και σκηνογραφία. Πείτε κι εσείς γνώμες, τώρα που μάλλον θα την είδατε οι περισσότεροι

Δημοσ.

Εντάξει, κλασσική ταινία Sacha Baron Cohen, καφρίλα και μπόλικα politically incorrect αστεία. Μου άρεσε αν και φοβάμαι πως αρχίζει να επαναλαμβάνεται επικίνδυνα. Οι καλύτερες σκηνές της ταινίας για μένα ήταν

α) Η σκηνή στο ελικόπτερο. Mmmmm 911, it's the best!

β) Εκεί που περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και προσπαθεί να μπει στο ξενοδοχείο, που παίζει διασκευή του Everybody Hurts στα αραβικά.

γ) Όταν τσακώνεται με την άλλη και καταλήγει να περιπλανιέται πάλι στους δρόμους, εκεί που βλέπει σε γιγαντοοθόνη ειδήσεις για το τέλος της δικτατορίας στη Wadiya και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Εν τω μεταξύ είναι και το άλλο, σε μερικές φάσεις βλέποντας την ταινία σκεφτόμουν ότι στη θέση του Cohen θα μπορούσε να είναι ο Adam Sandler για παράδειγμα και δεν θα άλλαζε τίποτα. Ίσως φταίει το Zohan (όχι ότι μοιάζουν οι χαρακτήρες, απλά ο Cohen που και που πετάει κάτι Εβραϊκά) και να πρόκειται περί άκυρου συνειρμού. Απλά "τρόμαξα" λίγο, γενικά τον Cohen τον εκτιμώ αρκετά λόγω του Ali G Show στο οποίο έδειξε -για μένα- πως είναι ποιοτικός κωμικός, δεν θα ήθελα να τον δω να καταλήγει να κάνει μαλακίες. Είμαι περίεργος να δω πώς θα τα πάει στην ταινία για τον Mercury αν και όταν βγει, θα είναι κάτι το διαφορετικό γι' αυτόν όσο να 'ναι.

Δημοσ.

γιατι η αλλη η σκηνη

που κρεμεται απο το σκοινι και προσπαθει να πεταξει βαρος απο πανω του και βγαζει ενα τουβλο και το πεταει κατω και του λεει ο αλλος"τι το θες αυτο το τουβλο μαζι σου??" και του απανταει"για να εξισοροπει μετο αλλο τουβλο" και βγαζει ενα αλλο και το πεταει και αυτο..εκει ελιωσα μιλαμε..καλα εχει παραπολλες σκηνες που λυθηκα αλλα αυτην ειναι η αγαπημενη μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...