stelioseos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλησπερα Εχω το γνωστο προβλημα με τους υποτιτλους Oταν βαζω ταινια 3d σε σκληρο, στερεοσκοπικη, και ενω τους εμφανιζει κανονικα σε 2d,μολις γυρναει σε 3d η ταινια οι υποτιτλοι βγαινουν μισοι αριστερα και μισοι δεξια απο την οθονη. Απο οτι διαβασα το καταλληλο προγραμμα μεταρτροπης υποτιτλων ειναι το 3dsubtitler Αν και το κατεβασα δεν μου τρεχει ουτε σε windows vista 7 64 bit(εκανα και αναβαθμιση java) αλλα ουτε και σε windows vista 32 bit (2o pc) Υπαρχει αλλο αντιστοιχο ή ειναι το μοναδικο? Επισης δοκιμασα και το srt23dass και δεν ξερω αν κανει την ιδια δουλεια αλλα δεν βρηκα και οδηγιες για ολα αυτα που βγαζει... Eπισης το αλλο προγραμμα που χρειαζεται mkvmerge δεν το βρηκα πουθενα και εχω κατεβασει το mkvtoolnix Ειναι αντιστοιχο; Πολυ ταλαιπωρια για να απολαυσουμε κανονικα μια ταινια 3d.... Αν μπορει καποιος φιλος-η να βοηθησει ευχαριστω πολυ.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το μεταφέρω στην ενότητα "Video και Audio Software"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα