LambisElef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, έχω ένα Kome Cinema της Philips, το οποίο είναι αρκετά παλιό (5 - 6 χρονών), με αποτέλεσμα να μην έχει θύρα HDMI, αλλά μόνο Scart και S - Video. Η τηλεόραση είναι σχετικά καινούργια (1 έτους περίπου), είναι και αυτή Philips, και έχει θύρες HDMI και Scart. Όμως, όταν συνδέω την τηλεόραση με το Home cinema μέσω Scart με την τηλεόραση, και την προγραμματίζω ότι η συσκευή πού συνδέω είναι home cinema, δεν έχει θύρα Scart στις επιλογές, μόνο HDMI. Έτσι, λαμβάνει to Home Cinema ως DVD Player και όταν παρακολουθώ τηλεόραση δεν λειτουργεί το home cinema. Σε μια άλλη τηλεόραση που το σύνδεσα, όμως, δούλευε. Μήπως υπάρχει κάποιο καλώδιο Scart to HDMI; Φαντάζομαι πως αν υπάρχει, θα λειτουργήσει το Home Cinema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Οχι τετοιο καλωδιο δεν υπαρχει. Ειναι κυκλωμα ενεργο με υψηλο κοστος. Το home cinema dvd player δεν εχει? Παιζει τελικα η δεν παιζει? Μην χρησιμοποιηεις το χαζο auto setup της philips. Κανε το παράκαμψη και επελεξε μεσω του source το scart που το εχεις βαλει. Αν και δεν καταλαβα τι εννοεις οτι το αναγνωριζει σαν dvd. Σαν τι έπρεπε δηλαδη? Για να ακους τοβ ηχο απο την tv θελει και επιπλεον συνδεση. Πες μας μοντελο tv και home cinema. Η εαν εχουν optical? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Η τηλεόρασή μου είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/449027/Philips-40PFL5206H.html για το Home Cinema δεν ξέρω. Didital Audio Out δεν έχουν, η τηλεόραση δεν έχει S- Video, το Hme Cinema έχει S-Video. Το Home Cinema δουλεύει. Και DVD παίζει, το δοκίμασα και σε μια άλλη παλιά τηλεόραση που έχω (8 χρονών και...) και λειτουργούσε άψογα. Το τηλεκοντρόλ δεν έχει κουμπί για Source. Όταν βλέπω τηλεόραση, το Home Cinema παρόλο πού το έχω ανοιχτό, δεν δουλεύει. Μόνο όταν βάζω ένα DVD στο Home Cinema λειτουργούν τα ηχεία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το Home cinema εχει απο πισω ταμπελακι με τον κωδικο του μοντελου. Πως δεν το ξερεις? Με ελλιπή στοιχειά πως θα σε βοηθήσουμε? Περαν αυτου δεν εχω αντιληφθεί πλήρως το προβλημα, δεν εισαι σαφής. Δεν εχεις εικονα στην philips απο το ome cinema? Δεν εχεις ηχο απο τα τηλεοπτικα προγραμματα? Συμπληρωματικά μπας και επεσα μεσα υποθετω οτι ειναι το 2ο. Για να ακους τον ηχο της τηλεορασης οταν βλεπεις τηλεοπτικα προγραμματα στα ηχεια του Home Cinema (αν καταλαβα καλα) θες μια επιπλέον συνδεση. Δεν αρκει το scart απο μονο του. Δωσε μοντελα ακριβως για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Όταν θες να ακούγεται ο ήχος της tv στο home cinema, θα πρέπει να διαλέξεις την πηγή στο Ηomecinema.. Αν η τηλεόραση δεν στέλνει ήχο από το scart , τότε πρέπει να τη συνδέσεις μέσω άλλης εξόδου , με είσοδο του home cinema.. πχ. rca Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα