summerfunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχω έναν πύργο ο οποίος μάλλον είχε ιο και όταν τον ανοίγω δεν μπαίνει καν στα windows. Θέλω να πάρω τα αρχεία μου απ τον σκληρό και θέλω να δω αν μπορώ να τον συνδέσω με το notebook για να γίνει η διαδικασία.. Τα έχω συνδέσει με ένα καλώδιο δικτύου cross ftp c5, στο notebook φαίνεται ότι έχω συνδεθεί σε δίκτυο αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση. Ο πύργος έχει τα xp και το notebook τα 7. Υπάρχει καμία τύχει να πάρω τα αρχεία μου???
rounsmith Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πάρε ένα usb to ide και βγάλε τον δίσκο σου από τον πύργο και συνέδεσε το usb to ide/sata και μετέφερε τα αρχεία στο notebook. Τo usb to ide/sata ίσως να σου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον. Link Ενδεικτικα ένα λινκ για Usb to ide/sata.
summerfunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 σε υπερευχαριστώ!!!!!!!! και έχω σπάσει το κεφάλι μου πως θα πάρω τα αρχεία απ το νεκρό πύργο μου!!!!
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μπορείς να ξεκινήσεις τον πύργο σου και με κάποια live διανομή π.χ. ubuntu και να γράψεις τα αρχεία σε εξωτερικό δίσκο, φλασάκι ή dvdιά. ΜπορείςΠρέπει να σκανάρεις πρώτα τον δίσκο και να τον καθαρίσεις από τους ιούς αφού διαφορετικά θα μολύνεις τα πάντα,δες εδώ μια πρόχειρη λίστα http://www.livecdlist.com/purpose/windows-antivirus . Μπορείς να κάνεις και repair με το δισκάκι τον windows και να μην χρειαστεί τίποτα άλλο(εκτός από το σκανάρισμα πριν το κάνεις)
summerfunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 να τα κάνω αυτά απ τον πύργο μου δεν νομίζω γιατί δεν ανοίγει καν... οταν πάει να μπει στα windows μαυρίζει και πάμε πάλι απ την αρχή... οπότε δεν μπορώ καν να δω τα αρχεία μου απ τον πύργο... και επίσης ψάχνω το δισκάκι των windows και δεν υπάρχει πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 να τα κάνω αυτά απ τον πύργο μου δεν νομίζω γιατί δεν ανοίγει καν... οταν πάει να μπει στα windows μαυρίζει και πάμε πάλι απ την αρχή... οπότε δεν μπορώ καν να δω τα αρχεία μου απ τον πύργο... και επίσης ψάχνω το δισκάκι των windows και δεν υπάρχει πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για αυτό έδωσα link για live cd, και τα ubuntu και τα άλλα μπορείς να τα γράψεις σε δισκάκια και ξεκινάνε τον πύργο σου αυτόνομα,άσχετα με το αν υπάρχουν καν windows. Σκάναρε σίγουρα τον δίσκο πριν αντιγράψεις αρχεία γιατί αλλιώς θα μολύνεις και το netbook.
summerfunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αχα!!! δεν το κατάλαβα!!!! δλδ τα γράφω σε cd και τα βάζω στον πύργο και τον ανοίγουν?? σόρυ παιδιά αλλά δεν είμαι σχετική, πιστεύω ότι το καταλάβατε!!!!
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ναι έτσι είναι, κάτι σαν ελαφρύ windows που τρέχουν μόνο από το cd/dvd. Κατέβασε π.χ. από εδώ http://www.avira.com/en/download/product/avira-antivir-rescue-system Avira AntiVir Rescue System το ISO και κάνε το cd με το cdburnerXP, δες και εδώ πως γράφεις το iso σε δισκάκι http://cdburnerxp.se/help/Data/burn-iso Είναι αναγκαίο να καθαρίσεις τον δίσκο από ιούς πριν οποιαδήποτε άλλη κίνηση.
summerfunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου, πραγματικά πολύτιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα