dub Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εδώ και δύο μέρες εχω παραλαβει ένα λαπτοπάκι 11.6 ιντσών της Asus. Ήθελα κατι μικρό αλλά ψιλο-καλό για να μπορώ εκτός του ιντερνετ σερφαρίσματος να κάνω και καμμιά δουλιτσα. Το μηχανάκι είναι - για τα δικά μου τα δεδομένα - πολυ καλό. Θέλησα λοιπόν να το τεστάρω αν μπορει να κάνει ένα απροβλημάτιστο djing. Εστω και για το σπίτι. Οπως το πήρα λοιπόν και χωρις να εγκαταστήσω ΤΙΠΟΤΑ εβαλα μόνο τους drivers της εξωτερικής κάρτας που έχω (native instruments traktor 2) και το προγραμμα της traktor για djiing (traktor 2).Συνεδεσα τη κάρτα ήχου σένα μκιτη Newmark που αγορασα και ξεκίνησα. Ουτε αντιικο εχω ενεργοποιήσει!! Διαβάζοντας διάφορα φορουμ εχω κάνει διάφορες ρυθμίσεις στο μηχανάκι και τελικά τρέχει απροβλημάτιστα το traktor!!! Tεστάρεται εδώ και δύο μέρες με πάνω από 6 ώρες ΣΥΝΕΧΟΥΣ μιξαρισμάτος χωρις να εχω ουτε ένα drop out. Eντυπωσιάστηκα γιατί και στον επιτραπέζιο και στο λαπτοπ της συζύγου ολο σφάλματα παίρνω. Και ερχομαι (επιτέλους !!) στην απορία: οπως εχω σετάρει το μηχανάκι μπορώ το όλο πακέτο ΜΟΝΟ για djing να το "σώσω" κάπως, να κάνω ένα 2ο σεταρισμα με σκοπό ολα τα άλλα χωρίς djing και να εναλλάσομαι ανάμεσα στα δύο σεταρισματα? Yποθέτω πως οχι γιατί κάποιες ρυθμίσεις αφορούν το "σύστημα" (πχ απενεργοποίηση στο usb το Power saving). Aν όντως δεν γίνεται αυτό φαντάζομαι γίνεται με εγκατάστασης σε άλλο παρτιτιον ξανά του λειτουργικού ώστε να έχω δύο επιλογές στο μπουτάρισμα. Σωστά. Αν η 1η επιλογή απορρίπτεται μετά στη 2η εχω και εκεί μερικές απορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα