alexc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Συγγνωμη για το πριξιμο αλλα ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη!!! στο πρωτο μερος βαζουμε (#main) το div δηλαδη που θα εμφανισει αυτο που θελω.. στο δευτερο κομματι στην παρενθεση >$("#main").html("number2"> </a>") θα βαλω αυτα που θελω να μου εμφανιζει στο div. εγω ομως θελω να παταω πανω σε μια εικονα και οτιδηποτε μου παραπεμπει η εικονα αυτη να εμφανιζεται στο div main καταλαβες??Πως θα κανω την παραθεση στο main με αυτον τον τροπο? προσπαθω τα παντα!!!
egoeimai1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέσα στο body θα γράψεις > <button id="btn">Press</button><br/> <div id="main"></div> και μέσα στο $(document).ready(function(){}); >$('#btn').click(function(){ $('#main').html("Emfanisi oti theleis!!!"); });
sukalas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εάν σώσεις σε ένα .html το περιεχόμενο του target της εικόνας που θα πατάς αυτό θα δουλέψει. > $('#eikonadiv').click(function() { $('#targetdiv').load('taget.html'); }); Εγώ το έκανα για φορτώσω ένα iframe από googlemaps σε ένα άλλο div. Σε περίπτωση μου θες να φορτώσεις απλά εικόνα μπορείς να το κάνεις με την toggle και στο css να φορτώσεις εικόνα προσοχή η toggleClass δουλεύει με class > $('#eikonadiv').click(function() { $('#targetdiv').empty(); $('#targetdiv').toggleClass("desiredclass"); kai > .desiredclass{ position:absolute; width:100px; height:100px; background-image: url(desired_eikona.png)!important; background-repeat: no-repeat; background-size: auto; } δες εδώ απο μία εργασία μου , μπορεί να βοηθήσει. http://motogps.freeiz.com/places.html# εδιτ: εννοείται ότι μιλάω για jQuery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα