Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο εύκολο να το πάω και να το μετρήσουν , από πυκνωτές δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει με της τιμές που έχουν πάρει πια τα καινούργια τροφοδοτικά , αφού και εγώ δεν βάζω ποτέ ακριβά καθώς δεν έχω και τρομερές απαιτήσεις.

Αυτό εδώ πως το βλέπετε θα άντεχε να τροφοδοτήσει , 2 dvd μια δισκέτα ένα σκληρό τη μητρική και φυσικά κάρτες γραφικών κτλπ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700156

Και μια ερώτηση

Με το τροφοδοτικό που έβαλα , μένουν ανοιχτά κάποια περιφερειακά , αλλά όχι το pc όπως τα ηχεία και το χαμπακι , για να μην πάει ο λογαριασμός της Δεης πολύ πάνω το κλεινό από πίσω αλλά μόλις το ανοίγω ξανά τα ιδία , τη μπορεί να φταίει ;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που παίρνουν ρεύμα αυτά ?

Συνήθως μένουν αναμμένα μερικά δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο μέχρι να αποφορτιστούν αλλά όχι περισσότερο.

Τα ηχεία δεν έχουν δική τους τροφοδοσία από ξεχωριστή πρίζα?

Για το πόσα Watt χρειάζεσαι δες εδώ --> http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Βαλε τις συσκευες σου και θα πάρεις μια ιδέα.

Σημασία όμως έχει και η ποιότητα του τροφοδοτικού για να μην έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

Παίρνουν ρεύμα από usb , αυτό το ξέρω αλλά εδώ μια μέρα το άφησα ολόκληρη νύκτα και ακόμα να σβήσει , και τα ηχεία από usb

Ευχαριστώ ωραίο εργαλείο , έβγαλα ότι θέλει 350 watt περίπου

από ποιότητα με 15 ευρώ δεν παίρνεις τίποτα αλλά τη δουλειά του να κάνει , δεν είναι τρομερό ποσό οπότε και να χαλάσει σε 2 χρόνια το αλλάζω , άλλο 50 και άλλο 15 ευρώ :D

Δημοσ.

Μη σου χαλάσει και τίποτε αλλο μαζι·

Μη σου χαλάσει και τίποτε αλλο μαζι· Για τα υπόλοιπα περίμενε , κανενα πιο έμπειρο.δεν μου εχει τύχει ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...