Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , μόλις έκανα format λόγω αλλαγής HW .

Έχω έναν SSD για τα windows και τους drivers και άλλον ένα σκληρό για να κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα .

Σε αυτόν το δίσκο υπάρχει ο φάκελος "Program files" κάνω δεξί κλικ διαγραφή μου βγάζει μύνημα "Θα χρειαστει να πάρετε άδεια διαχειριστή για διαγραφή αυτού του φακέλου" πατάω "Συνέχεια" και μου λέει επανάληψη ξανα και ξανα .

Τι πρέπει να κάνω για να διαγράψω το φάκελο ;

Υπάρχει μόνο ένας χρήστης .

Δημοσ.

Φίλε μου αν σε άφηνε να διαγράψεις το φάκελο αυτό μετά θα άνοιγες θέμα με τίτλο "τα προγράματα μου δεν λειτουργούν". Αστον στην ησυχία του.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα , να τα διαγράψω για να κάνω ξανα εγκατάσταση .

Δεν είναι στο C:

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τον διαγράψεις πριν, κάνε την εγκατάσταση στον C (δες ποια προγράμματα τρέχουν ακόμα :P ) σβήσε αυτά που δεν τρέχουν και όλα καλά,μπορείς να συνεχίζεις να λες στης εγκαταστάσεις να τα περνάνε εκεί τα προγράμματα.

Δημοσ.

Έχω και προγράμματα τα οποιά δεν τα θέλω πλέον και δεν μπορώ να τα διαγράψω ούτε έναν έναν τους φακέλους τους .

Νομίζω το πρόβλημα είναι στα αρχεία .dll που έχουν ...

Δημοσ.

Έχω και προγράμματα τα οποιά δεν τα θέλω πλέον και δεν μπορώ να τα διαγράψω ούτε έναν έναν τους φακέλους τους .

Νομίζω το πρόβλημα είναι στα αρχεία .dll που έχουν ...

Ρε αδερφέ αυτό σου λέω,τώρα δεν μπορείς επειδή είναι περασμένα στα windows που έχεις,κάνε την νέα εγκατάσταση και θα μπορείς να σβήσει και ένα-ένα και ολόκληρο τον programm files.

Δημοσ.

Τον έσβησα με το unlocker .

Τώρα έχω ένα ακόμα πρόβλημα , σε έναν άλλω δίσκο με αρχεία ~1.5TB μου είναι κλειδωμένος και θέλει δικαιόματα κλπ ...

Ο unlocker δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...