Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχω αρχίσει και αγοράζω τα παρακάτω κομμάτια για να φτιάξω ένα pc ,το χρησιμοποιώ για gaming και θέλω να ασχοληθώ και με o/c θέλω να μου προτείνετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης custom, με ενδιαφέρει μόνο ψύξη στον επεξεργαστή μιας και είμαι πρωτάρης στο o/c και μετά θα μπει ψύξη και άλλου Αυτό το τροφοδοτικό θα αντέξει και αντλία??? http://www.skroutz.g...s-TX650-V2.html Κουτί : THERMALTAKE VO200M6W2N SNOW EDITIONΕπεξεργαστής: INTEL CORE I5-2500K 3.30GHZ LGA 1155 BOX Μητρική: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Ram: KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8 GB (2X4GB) HYPER X BLU DDR3 DUAL CHANNEL KIT Κάρτα γραφικών: http://www.skroutz.gr/s/1975643/Club-3D-Radeon-HD-7850-royalQueen.html ή http://www.skroutz.gr/s/448572/Asus-Radeon-HD-7850-2GB-DirectCU-II.html SSD: OSZ VTX3-25SAT3-120GB VERTEX 3 SATA 3 2.5’’
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θανουκο το τροφοδοτικο δεν θα εχει κανενα προβλημα στο να αντεξει τα ρευματα.αλλα γιατι θελεις υδροψυξη και οχι καμια καλη αεροψυχτρα?
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θανουκο το τροφοδοτικο δεν θα εχει κανενα προβλημα στο να αντεξει τα ρευματα.αλλα γιατι θελεις υδροψυξη και οχι καμια καλη αεροψυχτρα? Θέλω να ασχοληθώ με υδρόψυξη μου φαίνετε πολύ ενδιαφέρων Μιας και θέλω να κάνω o/c στο pc
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Υπολογιζεις για μια αξιολογη περιπου στα 250-280 ευρω για αρχη αλλα αμα θες μετα να βαλεις και αλλα πραγματα το ποσο ανεβαινει.
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς block,αντλίες κλπ Ως παλιότερη στο o/c κάτι παραπάνω θα ξέρετε
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς block,αντλίες κλπ Ως παλιότερη στο o/c κάτι παραπάνω θα ξέρετε Εγω προσωπικα απο O/C δεν ξερω τιποτα απλος ασχοληθηκα με το να βαλω υδροψυξη στο δικο μου συστημα για το γαμ*το. Τωρα εσυ εκτος απο CPU θες και τιποτα αλλο να βαλεις στο νερο?
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εγω προσωπικα απο O/C δεν ξερω τιποτα απλος ασχοληθηκα με το να βαλω υδροψυξη στο δικο μου συστημα για το γαμ*το. Τωρα εσυ εκτος απο CPU θες και τιποτα αλλο να βαλεις στο νερο? Προς το παρόν φιλέ μόνο cpu θέλω να ψήξω αργότερα θα υπάρξουν και αναβάθμισης Ο υπολογιστής τώρα φτιάχνετε και απλά θέλω να έχω και ένα πρώτο πλάνο πια κομμάτια πρέπει να αγοράσω
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Προς το παρόν φιλέ μόνο cpu θέλω να ψήξω αργότερα θα υπάρξουν και αναβάθμισης Ο υπολογιστής τώρα φτιάχνετε και απλά θέλω να έχω και ένα πρώτο πλάνο πια κομμάτια πρέπει να αγοράσω Θες ψυγειο,μπλοκ,tank,αντλια,ρακορ,σωληνα,fans. Σου στελνω ενα πμ λιγο μιλα εκει.
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Θα ήθελα να μου προτείνετε και εσείς block,αντλία κτλ Ο επεξεργαστής μου είναι socket 1155
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καταρχήν να δηλώσω ότι είμαι άσχετος από υδροψύξεις και o/c. Θέλω παρόλαυτα να σημειώσω κάτι: Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον χόμπι, αν το δεις έτσι. Αν το κάνεις για τις -όποιες- επιδόσεις, δες το αλλιώς. Το ποσό που θα επενδύσεις είναι τρομαχτικά δυσανάλογα όχι μόνο του πραγματικού (καθημερινή χρήση) αλλά ακόμα και του πλασματικού (benchmarks) κέρδους σε επιδόσεις. Αν το βλέπεις περίπου σαν ψαροντούφεκο (μ αρέσει να βουτάω κι ας μην πιάσω τίποτα) προχώρα και υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ που ξέρουν και θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα.
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καταρχήν να δηλώσω ότι είμαι άσχετος από υδροψύξεις και o/c. Θέλω παρόλαυτα να σημειώσω κάτι: Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον χόμπι, αν το δεις έτσι. Αν το κάνεις για τις -όποιες- επιδόσεις, δες το αλλιώς. Το ποσό που θα επενδύσεις είναι τρομαχτικά δυσανάλογα όχι μόνο του πραγματικού (καθημερινή χρήση) αλλά ακόμα και του πλασματικού (benchmarks) κέρδους σε επιδόσεις. Αν το βλέπεις περίπου σαν ψαροντούφεκο (μ αρέσει να βουτάω κι ας μην πιάσω τίποτα) προχώρα και υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ που ξέρουν και θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα. Δεν το κάνω για τις επιδόσεις το κάνω για αυτό που λες περίπου σαν ψαροντούφεκο (μ αρέσει να βουτάω κι ας μην πιάσω τίποτα)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ok, σόρυ για την παρέμβαση. Απλά έχει πάρει τόσο μυθικές διαστάσεις το θέμα του o/c που θέωρησα ότι ήταν καλό να το γράψω. Θα σε κατατοπίσουν σίγουρα τα παιδιά.
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ok, σόρυ για την παρέμβαση. Απλά έχει πάρει τόσο μυθικές διαστάσεις το θέμα του o/c που θέωρησα ότι ήταν καλό να το γράψω. Θα σε κατατοπίσουν σίγουρα τα παιδιά. Μια χαρά τα λες, καλά έκανες και το είπες
Thanoucos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παιδιά προτείνετε αντλία,block,ψυγείο κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα