Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το pc μου έχει επεξεργαστή i3 πρώτης γενιάς (330) 4 GB ram στα 1333 motherboard GA-H55M-D2H και θέλω να προβώ στην αγορά ενός ssd.

H motherboard με περιορίζει μιας και δεν έχει sata 3 αλλά δεν έχει και θύρα pci expressx1 για να βάλω adaptor, ακόμα στον ssd θα φορτώσω μόνο λειτουργικό μιας και η

ενσωματομένη κάρτα γραφικών δεν προβλεπετε για τίποτα περισσότερο.. Σε επιδόσεις ποιοι πιστευετε ότι ξεχωρίζουν ( intel 3xxx, ocz vertex) να μείνω στο πρότυπο που

υποστηρίζω (sata 2) να κοιτάξω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η κάρτα γραφικών με τον ssd πώς συνδέεται? Εφόσον είσαι και με sata 2, πάρε τον φτηνοτερο (agility 3). Δεν θα δεις διαφορές με τους άλλους. Ούτε και με sata 3 θα έβλεπες διαφορές, αλλά αν σε έπαιρνε στο μπάτζετ θα μπορούσες να δεις και άλλους "καλύτερους" για ψυχολογικούς λόγους.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η κάρτα γραφικών με τον ssd πώς συνδέεται? Εφόσον είσαι και με sata 2, πάρε τον φτηνοτερο (agility 3). Δεν θα δεις διαφορές με τους άλλους. Ούτε και με sata 3 θα έβλεπες διαφορές, αλλά αν σε έπαιρνε στο μπάτζετ θα μπορούσες να δεις και άλλους "καλύτερους" για ψυχολογικούς λόγους.

Οχι όχι φίλε εννοούσα ότι λόγω την ενσωματωμένης κάρτας γραφικών στον επεξεργαστή δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια οπότε και ένας ssd μικρής σχετικά χωρητικότητας ( 60-80 )

δεν θα με χάλαγε.. Εκείνο τον ocz τον έχω κοιτάξει και εγώ όπως και τον intel 330 που μου φαίνεται πολλή καλός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...