bele Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια! Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ χρησιμοποιωντας την διευθυνση 192.168.1.254 ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.Πριν λιγες μερες ειχε προβλημα το δικτυο της Forthnet στην πολη μου(πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα) και εκεινη την ημερα ειχα disconect. Για καμποση ωρα μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις και εβλεπα οτι το ρουτερ συγχρονιζε κανονικα αλλα δεν επαιρνε ip γιατι μου ελεγε οτι authentication failed. Απο εκει και επειτα δεν μπορουσα καν να μπω στο μενου του ρουτερ αν και τα windows συνδεονται με το δικτυο αλλα μου λεει οτι εχω περιορισμενη προσβαση. Τι εκανα; Ολα τα συνηθισμενα δηλαδη, reboot, reset και σημερα το εβγαλα τελειως απο το ρευμα και το ξανασυνδεσα μετα απο μια ωρα ωστοσο συνεχιζει να μην ανταπικρινεται οταν βαζω την 192.168.1.254. Το περιεργο ειναι οτι ολα τα λαμπακια φαινονται κανονικα πρασινα. Φυσικα για internet ουτε λογος. Λετε να εφαγε κολλημα το μηχανημα και να μην γινεται να το σωσουμε; Παω για αλλαγη; Αν ναι θα μου δωσουν αλλο δωρεαν απο τη Forthnet; Ευχαριστω!
dewn735 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 O υπολογιστής σου τι ip έχει πάρει;Μπορεί να μη παίζει το dhcp του modem και να χρειάζεται να "καρφώσεις" την ip (πχ 192.168.1.1)
bele Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αυτη την στιγμη εχει ip 169.254.133.210. κατι που μου φαινεται επισης περιεργο γιατι παντα επαιρνε ip π.χ. του τυπου 192.169.1.70 κτλπ .Τι κανω τωρα;
dewn735 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Control panel -> Network connections -> Ανοίγεις το Local Area Connection -> Properties -> Επιλέγεις το internet protocol -> Properties Επιλέγεις "Use the following ip address" και δίνεις ip: 192.168.1.1 Και subnet mask 255.255.255.0. Οκ, save, apply και ό,τι άλλο σου πει, περιμένεις να ξαναπάρει ip (αν δεν το κάνει, ανοίγεις cmd και δίνεις ipconfig /release και μετά ipconfig /renew) και ξαναπροσπαθείς edit: default gateway τη διεύθυνση του router
bele Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εβαλα την ip που μου ειπες και το subnet mask στο ip4 αλλα δεν εβαλα dns. Προς το παρων τιποτα Εεε δεν γινεται να δωσω καρφωτα την default ip του ρουτερ στο δικο μου pc Eκτος αν εννοεις την προεπιλεγμενη πυλη οπου εβαλα 192.168.1.254 χωρις να μπορω ακομα να εχω προσβαση
rohas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μπορεί να εχει απενεργοποιηθει το dhcp του router οποτε να μην δινει ΙΡ στον υπολογιστη σου ή μπορει να εχει "πεθανει" και το router ή και να έχει αλλάξει η ΙΡ του. Πατα απο πισω το κουμπι του modem/router για να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις (βαλε οδοντογλυφιδα,συνδετηρα για αρκετα δευτερολεπτα ενω ειναι ανοιχτο το modem),μετα ορισε να παιρνει αυτοματα ΙΡ ο υπολογιστης σου, συνδεσε τον υπολογιστη με το modem/router και δες εαν παρεις ΙΡ.Εαν παρεις μετα μπες στο modem με την 192.168.1.254 (Administrator / κενο password = τα defaults credentials της συσκευης) Εαν δεν παρεις ΙΡ μαλλον εχει "πεθανει" το thomson
dewn735 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εβαλα την ip που μου ειπες και το subnet mask στο ip4 αλλα δεν εβαλα dns. Προς το παρων τιποτα Εεε δεν γινεται να δωσω καρφωτα την default ip του ρουτερ στο δικο μου pc Eκτος αν εννοεις την προεπιλεγμενη πυλη οπου εβαλα 192.168.1.254 χωρις να μπορω ακομα να εχω προσβαση Μπας κι έχει κλατάρει απλά το καλώδιο του ethernet; Έχεις δοκιμάσει με άλλο;
bele Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εχω δοκιμασει και με αλλο ethernet και με wifi.Oυτε η επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις εδωσαν λυση παλι δεν μπορω να συνδεθω.Μαλλον εχει πεθανει..πρωτη φορα μου μενει ρουτερ ετσι στα χερια απλα και μονο λογω disconnect. Δοκιμασα να συνδεθω με ενα alcatel-lucent cellpipe της hol που ειχα, αλλα, μαλλον, δεν μου δεχεται το username για την συνδεση PPPoE επειδη ειναι [email protected] και το ρουτερ της hol εχει το κουτσουρεμενο-πειραγμενο firmware της hol. Ειναι φυσιολογικο αυτο να μην παιζει αλλο ρουτερ απο αλλη εταιρια; Μπορειτε να μου πειτε ακριβως τις ρυθμισεις του wan που πρεπει να κανω μηπως παταω λαθος κατι; Αν παω το, μαλλον, πεθαμενο thomson πισω στη forthnet θα μου το αλλαξουν δωρεαν με ενα καινουργιο;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια! Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ χρησιμοποιωντας την διευθυνση 192.168.1.254 ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.Πριν λιγες μερες ειχε προβλημα το δικτυο της Forthnet στην πολη μου(πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα) και εκεινη την ημερα ειχα disconect. Για καμποση ωρα μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις και εβλεπα οτι το ρουτερ συγχρονιζε κανονικα αλλα δεν επαιρνε ip γιατι μου ελεγε οτι authentication failed. Απο εκει και επειτα δεν μπορουσα καν να μπω στο μενου του ρουτερ αν και τα windows συνδεονται με το δικτυο αλλα μου λεει οτι εχω περιορισμενη προσβαση. Τι εκανα; Ολα τα συνηθισμενα δηλαδη, reboot, reset και σημερα το εβγαλα τελειως απο το ρευμα και το ξανασυνδεσα μετα απο μια ωρα ωστοσο συνεχιζει να μην ανταπικρινεται οταν βαζω την 192.168.1.254. Το περιεργο ειναι οτι ολα τα λαμπακια φαινονται κανονικα πρασινα. Φυσικα για internet ουτε λογος. Λετε να εφαγε κολλημα το μηχανημα και να μην γινεται να το σωσουμε; Παω για αλλαγη; Αν ναι θα μου δωσουν αλλο δωρεαν απο τη Forthnet; Ευχαριστω! καμια σχεση η αποσυνδεση καμια σχεση οτι ειχε προβλημα η forthnet>το authentication failed ειναι οτι για καποιο λογο η εχεις βαλει τα στοιχεια username/password λαθος η κατι προβλημα απο forthnet και δεν περνανε τα στοιχεια σου.κανενα τελος παντως απο ολα αυτα δεν ειναι ικανο να κανει αυτο το προβλημα στο ρουτερ σου. οποτε ξανακανε Hard reset στο ρουτερ.θα το κρατησεις πατημενο το κουμπακι μεχρι να σβησουν και να αναψουν ολα.αν εχεις δευτερο pc δοκιμασε να μπεις με δευτερο Pc και με αλλο καλωδιο δικτυου μπας και ειναι κατι με το Pc. O υπολογιστής σου τι ip έχει πάρει;Μπορεί να μη παίζει το dhcp του modem και να χρειάζεται να "καρφώσεις" την ip (πχ 192.168.1.1) οταν βγαζει περιορισμενη προσβαση πολλες φορες δεν εχει παρει καν Ip και βγαινει το κλασσικο σημα με το θαυμαστικο. Αυτη την στιγμη εχει ip 169.254.133.210. κατι που μου φαινεται επισης περιεργο γιατι παντα επαιρνε ip π.χ. του τυπου 192.169.1.70 κτλπ .Τι κανω τωρα; η 169 ip που βλεπεις απλα σημαινει οτι δεν εχεις παρει Ιp καν οποτε κατα καποιο τροπο παιρνεις μια ψευτο Ip απο τα windows χωρις νοημα και λογο.οποτε μην σε παραξευνευει η 159.254.κτλ. Control panel -> Network connections -> Ανοίγεις το Local Area Connection -> Properties -> Επιλέγεις το internet protocol -> Properties Επιλέγεις "Use the following ip address" και δίνεις ip: 192.168.1.1 Και subnet mask 255.255.255.0. Οκ, save, apply και ό,τι άλλο σου πει, περιμένεις να ξαναπάρει ip (αν δεν το κάνει, ανοίγεις cmd και δίνεις ipconfig /release και μετά ipconfig /renew) και ξαναπροσπαθείς edit: default gateway τη διεύθυνση του router οταν βαλεις καρφωτα δεν χρειαζεται να κανεις Release/renew.δεν πετυχαινει κιολας λογω των καρφωτων Ip. Εβαλα την ip που μου ειπες και το subnet mask στο ip4 αλλα δεν εβαλα dns. Προς το παρων τιποτα Εεε δεν γινεται να δωσω καρφωτα την default ip του ρουτερ στο δικο μου pc Eκτος αν εννοεις την προεπιλεγμενη πυλη οπου εβαλα 192.168.1.254 χωρις να μπορω ακομα να εχω προσβαση kai dns να μην βαλεις πρεπει να μπει στο ρουτερ.οι dns της forthnet ειναι 194.219.227.2 και 193.92.150.3 και 194.219.227.1 .διαλεξε και παρε οποιον θες.αλλιως μπορεις και για dns να βαλεις την Ip 192.168.1.254 δηλαδη την Ip του ρουτερ.. Μπορεί να εχει απενεργοποιηθει το dhcp του router οποτε να μην δινει ΙΡ στον υπολογιστη σου ή μπορει να εχει "πεθανει" και το router ή και να έχει αλλάξει η ΙΡ του. Πατα απο πισω το κουμπι του modem/router για να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις (βαλε οδοντογλυφιδα,συνδετηρα για αρκετα δευτερολεπτα ενω ειναι ανοιχτο το modem),μετα ορισε να παιρνει αυτοματα ΙΡ ο υπολογιστης σου, συνδεσε τον υπολογιστη με το modem/router και δες εαν παρεις ΙΡ.Εαν παρεις μετα μπες στο modem με την 192.168.1.254 (Administrator / κενο password = τα defaults credentials της συσκευης) Εαν δεν παρεις ΙΡ μαλλον εχει "πεθανει" το thomson αν κλεισει ο dhcp με καρφωτες θα πρεπε να παιξει.επισης μετα απο hard reset ο dhcp γινεται on. to username Administrator και το κενο password ειναι μονο για το cli interface του ρουτερ.απο το web interface δεν υπαρχει κωδικος. Μπας κι έχει κλατάρει απλά το καλώδιο του ethernet; Έχεις δοκιμάσει με άλλο; ναι καλο θα ηταν να δοκιμασει και με αλλο καλωδιο και με αλλο Pc.αν δεν πετυχει να κανει τοτε hard reset.αν δεν πετυχει ουτε αυτο τοτε ας δοκιμασει να ριξει firmware καινουριο πανω να δει αν θα ξεμπλοκαρει. εδω ειναι τα firmware http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/ και στο ιδιο site εχει και τον wizard>τρεχει τον wizard και μετα βαζει το firmware.αν ο wizard δεν βρει τον ρουτερ τοτε να κλεισει το ρουτερ να πατησει το Reset συνεχεια μεσα και να ξεκινησει το ρουτερ με πατημενο το reset.το Thomson θα μπει σε tftp mode απευθειας για να περασει το firmware.ολα αυτα αφου εχει κανει δοκιμη με αλλο pc. Εχω δοκιμασει και με αλλο ethernet και με wifi.Oυτε η επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις εδωσαν λυση παλι δεν μπορω να συνδεθω.Μαλλον εχει πεθανει..πρωτη φορα μου μενει ρουτερ ετσι στα χερια απλα και μονο λογω disconnect. Δοκιμασα να συνδεθω με ενα alcatel-lucent cellpipe της hol που ειχα, αλλα, μαλλον, δεν μου δεχεται το username για την συνδεση PPPoE επειδη ειναι [email protected] και το ρουτερ της hol εχει το κουτσουρεμενο-πειραγμενο firmware της hol. Ειναι φυσιολογικο αυτο να μην παιζει αλλο ρουτερ απο αλλη εταιρια; Μπορειτε να μου πειτε ακριβως τις ρυθμισεις του wan που πρεπει να κανω μηπως παταω λαθος κατι; Αν παω το, μαλλον, πεθαμενο thomson πισω στη forthnet θα μου το αλλαξουν δωρεαν με ενα καινουργιο; δεν φταιει το disconnect βρε συ.αν δεν μπορεις να βαλεις στο alcatel lucent το @forthnet.gr τοτε δοκιμασε σκετο το Username σου πχ poulinos.ath.forthnet.gr και ετσι θα πρεπει να μπει.αλλιως δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις το firmware Με generic.κανονικα ολα τα ρουτερ παιζουν σε ολες τις εταιρειες εκτος αν καποιος το εχει κλειδωσει με username πχ @Hol.gr κτλ οποτε ναι εκει θα εχεις θεμα. οι ρυθμισεις ειναι pppoe/llc vpi 8 vci 35 username px [email protected] η σκετο Poulinos.ath.forthnet.gr και το password σου.λογικα θα πρεπει μεσα στο ρουτερ να δεις να εχει παρει ip.
bele Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Λοιπον καινουργια ενημερωση στο προβλημα.Αρχικα δοκιμασα και με 2ο pc με καλωδιο αλλα δεν εγινε τιποτα.Μετα εβγαλα το thomson και εβαλα ενα παλιο philips του connx το οποιο δεχτηκε το username και το password γιατι στο log που παρακολουθουσα ειδα username & password: seccess.Στην αρχη μου ελεγε οτι η adsl ειναι fysical up και πατουσα connect.Μετα απο αρκετες προσπαθειες και υπομονη το router πηρε ip στο wan αλλα παλι δεν ειχα internet Oσον αφορα το thomson δεν μπορω να το κανω hard reset...παταω με εναν συνδετηρα το κουμπι πισω για αρκετα δευτερολεπτα ωσπου να σβησουν ολα τα λαμπακια εκτος απο το power που γινεται κοκκινο, περιμενω ωσπου να γινουν ξανα ολα πρασινα κανονικα, παταω την διευθυνση και παλι δεν μπορω να μπω στο μενου.Επισης παρατηρησα οτι οταν το αφησω λιγο μετα απο reboot τα λαμπακια γινονται πρασινα σαν δηλαδη να εχει παρει κανονικα ip και το internet να ειναι up αλλα παλι δεν εχω.Εδωκαι ενα χρονο που εχω βαλει forthnet δεν ειχα παρομοιο προβλημα..το πολυ πολυ κανα restart το router και εστρωνε. Να δηλωσω βλαβη στη γραμμη;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Λοιπον καινουργια ενημερωση στο προβλημα.Αρχικα δοκιμασα και με 2ο pc με καλωδιο αλλα δεν εγινε τιποτα.Μετα εβγαλα το thomson και εβαλα ενα παλιο philips του connx το οποιο δεχτηκε το username και το password γιατι στο log που παρακολουθουσα ειδα username & password: seccess.Στην αρχη μου ελεγε οτι η adsl ειναι fysical up και πατουσα connect.Μετα απο αρκετες προσπαθειες και υπομονη το router πηρε ip στο wan αλλα παλι δεν ειχα internet Oσον αφορα το thomson δεν μπορω να το κανω hard reset...παταω με εναν συνδετηρα το κουμπι πισω για αρκετα δευτερολεπτα ωσπου να σβησουν ολα τα λαμπακια εκτος απο το power που γινεται κοκκινο, περιμενω ωσπου να γινουν ξανα ολα πρασινα κανονικα, παταω την διευθυνση και παλι δεν μπορω να μπω στο μενου.Επισης παρατηρησα οτι οταν το αφησω λιγο μετα απο reboot τα λαμπακια γινονται πρασινα σαν δηλαδη να εχει παρει κανονικα ip και το internet να ειναι up αλλα παλι δεν εχω.Εδωκαι ενα χρονο που εχω βαλει forthnet δεν ειχα παρομοιο προβλημα..το πολυ πολυ κανα restart το router και εστρωνε. Να δηλωσω βλαβη στη γραμμη; nai πρωτα συγχρονιζει και μετα σηκωνει ppp.κανονικα θα πρεπε να ειχες ιντερνετ αρκει να εχεις βαλει τις Ip στο αυτοματο για το philips.για το Τhomson σωστα οταν το κανεις Reset Το Power γινεται κοκκινο.μετα αυτοματα θα συνδεθει με την forthnet θα τραβηξει μονο του το Username/password (δηλαδη auto setup) και μετα θα αναψουν ολα αρα δουλευει.εγω πιστευω οτι κατι γινεται με το pc.σβησε την καρτα δικτυου και ασε να την ξαναπερασουν τα windows.βλαβη στην γραμμη δεν εχει νοημα .οτι δεν μπαινεις στο interaface του router δεν ειναι θεμα γραμμης.αλλο pc δεν εχεις?
bele Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ναι εχω δοκιμασει ασυρματα με laptop(win7) και με καλωδιο ethernet με σταθερο pc (win xp).Aρα κατα 99% δεν ειναι θεμα υπολογιστη.Ωραια...μπορω να δεχτω οτι το thomson ισως εχει καποια βλαβη και δεν μπαινει στο interface ..αλλα πώς γινεται με αλλο ρουτερ να παιρνει wan ip , να συγχρονιζει και παλι να μην εχει internet; Τι εννοεις οτι αν να εχω βαλει τις ip στο αυτοματο για το philips; Υ.Γ. Ευχαριστω για το ενδιαφερον και sorry που σας σπαω τα νευρα, απλα ειναι περιπτωση πουν δεν εχω ξανασυναντισει οσο καιρο ασχολουμαι με τα δικτυα, και, επισης, δεν μπορω να μεινω πολυ καιρο χωρις internet γιατι χρειαζομαι συνεχη εημερωση με θεματα της σχολης μου μιας και σπουδαζω στο εξωτερικο.Ολο αυτον τον καιρο μπαινω με ταχυτητες dial up απο ενα ξεκλειδωτο wifi ενος γειτονα απο το οποιο αν κρινω απο την ταχυτητα πρεπει να μπαινει η μιση γειτονια
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ναι εχω δοκιμασει ασυρματα με laptop(win7) και με καλωδιο ethernet με σταθερο pc (win xp).Aρα κατα 99% δεν ειναι θεμα υπολογιστη.Ωραια...μπορω να δεχτω οτι το thomson ισως εχει καποια βλαβη και δεν μπαινει στο interface ..αλλα πώς γινεται με αλλο ρουτερ να παιρνει wan ip , να συγχρονιζει και παλι να μην εχει internet; Τι εννοεις οτι αν να εχω βαλει τις ip στο αυτοματο για το philips; Υ.Γ. Ευχαριστω για το ενδιαφερον και sorry που σας σπαω τα νευρα, απλα ειναι περιπτωση πουν δεν εχω ξανασυναντισει οσο καιρο ασχολουμαι με τα δικτυα, και, επισης, δεν μπορω να μεινω πολυ καιρο χωρις internet γιατι χρειαζομαι συνεχη εημερωση με θεματα της σχολης μου μιας και σπουδαζω στο εξωτερικο.Ολο αυτον τον καιρο μπαινω με ταχυτητες dial up απο ενα ξεκλειδωτο wifi ενος γειτονα απο το οποιο αν κρινω απο την ταχυτητα πρεπει να μπαινει η μιση γειτονια δεν ξερω τι να πω.αν εχεις κανα φιλο να δοκιμασεις το Thomson αλλιως μιλα με forthnet να στο αλλαξουν.εκτος αν θες να δοκιμασεις firmware update που σου ειπα.τωρα για το αλλο τι ip πηρες?ελπιζω οχι καμια 10.χ.χ.χ στο Tcp ip της καρτας δικτυου εννοουσα να βαλεις τις Ip στο αυτοματο μην εχουν μεινει απο το Thomson και ειναι αλλο το gateway Και δεν παιζει μετα. κλειδωσε το δικτυο του γειτονα με mac address filtering να μπαινεις μονο εσυ
bele Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ok ευχαριστω poulinos.Δηλωσα τελικα στη forthnet βλαβη μιας και στο αλλο ρουτερ παιρνω κανονικα ip νομιζω κατι σαν 92.15...... oποτε αν με εξυπηρετησουν συντομα θα ενημερωσω το τοπικ με την λυση του προβληματος Χαχαχα..το σκεφτηκα το mac filtering αλλα οπως φαινεται ο γειτονας δεν ειναι τοσο χαζος γιατι εχει αλλαξει το log in password απο το interface του ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ok ευχαριστω poulinos.Δηλωσα τελικα στη forthnet βλαβη μιας και στο αλλο ρουτερ παιρνω κανονικα ip νομιζω κατι σαν 92.15...... oποτε αν με εξυπηρετησουν συντομα θα ενημερωσω το τοπικ με την λυση του προβληματος Χαχαχα..το σκεφτηκα το mac filtering αλλα οπως φαινεται ο γειτονας δεν ειναι τοσο χαζος γιατι εχει αλλαξει το log in password απο το interface του ρουτερ. 92 αμα παιρνεις κανονικη Ip ειναι οποτε κατι αλλο γινεται.ενημερωσε μας να δουμε τι γινεται γιατι δεν στεκει ολο αυτο.το Thomson οκ αλλα με το αλλο ρουτερ να εχεις θεμα και παλι δεν γινεται . καλα μπορει να του το αλλαξε καποιος αλλος του γειτονα .η μπορει να ειναι καποιος αλλος ο κωδικος μπορει να το αλλαξε καποιος αλλος οποτε αμα θελει να το κλειδωσει να μπορει να μπει μονο αυτος μεσα. εκτος αν το γειτονας λειπει οποτε δεν τον νοιαζει που σουρνεται η γραμμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα