Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ταινία DVD5 και θέλω να ενσωματώσω Ελληνικούς υπότιτλους να την δω στο PC όμως η ταινία χωρίζεται σε 4 μέρη έχω τρέξει το πρώτο αρχείο μετονομάζοντας τους υπότιτλους πού είναι 1 αρχείο SRT και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά, το 2ο το 3ο και το 4ο πως θα παίξουν με υπότιτλους;

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι έχει μέσα 4 αρχεία vob τότε δες εδώ πως να περάσεις υπότιτλο και να φτιάξεις νέο dvd.

DvdFlick οδηγός εδώ

Τα αρχεία είναι VTS (VIDEO_TS) με το πρόγραμμα που με προτείνεις πάντως δεν γίνεται γιατί ούτε καν τα αναγνωρίζει αυτά τα αρχεία.

Δημοσ.

Μια χαρά τα ανοίγει απλά πας στο άνοιγμα εκεί που λέει all suported types και βάζεις το all files το πρόβλημα είναι ότι πριν πρέπει να ενώσεις τα vob για να δεχτεί τον υπότιτλο για ολόκληρη την ταινία και όχι μόνο για ένα από τα vob.

Για να το κάνεις αυτό κατέβασε το mkvtoolnix τρέξε το mmg.exe και ρίξε μέσα το πρώτο vob,θα τραβήξει αυτόματα και τα άλλα, θα βγάλει και σχετικό μήνυμα,αν το θες μόνο για τον Η/Υ ρίξε μέσα και το srt και πάτα κάτω το start muxing,πρόσεξε που θα το αποθηκεύσεις (Output filename),το mkv που θα βγει βάλε το στο dvdflick και μετά όπως λέει ο οδηγός.

Στο project settings->video->advanced βάλε το Copy MPEG-2 streams για να μην χάσεις ποιότητα και να το κάνει και γρήγορα.

Δημοσ.

Να αρχίσω νέο Θέμα ή μπορώ να ρωτήσω εδώ για προγραμματάκι να ενσωματώνει υπότιτλους σε dvdrip και γενικά σε ταινιούλες; δλδ να μην είναι περιορισμένο σε ένα τύπο μόνο!! αν έχει και επιλογές συγχρονισμού θα ήταν ότι καλύτερο!! Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Το mkvtoolnix που λέω πάνω δέχεται σχεδόν όλα τα αρχεία,απλά το τελικό θα είναι με κατάληξη .mkv χωρίς να ενοχλεί σε τίποτα αυτό,όσο μιλάμε για τον Η/Υ.

Για avi δουλεύεται πολύ και το AVIAddXSubs .

Αν θες να παίζουν σαν avi σε dvd που παίζουν avi αλλά δεν έχουν λογότυπο DivX τότε χρειάζεται επανακωδικοποίηση π.χ. με το Free make Video Converter ή το format factory

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...