Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με αφηνει να πεταξω ενα αρχειο στην επιφανεια εργασιας.

Δηλαδη πρεπει να κανω αποσυμπιεση ολοκληρο το rar ακομα και αν χρειαζομαι μονο ενα αρχειο του, οταν παω να πεταξω ενα αρχειο στην επ. εργ. μου βγαζει ενα απαγορευτικο.

Δοκιμασα απεγκατασταση/εγκατασταση

Δημοσ.

Δεν πετα μηνυμα. απλα ενα απαγορευτικο, δοκιμασα να πιασω screenshot αλλα επειδη στην ουσια ειναι το ποντικι δεν φαινεται στο screenshot

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Άλλα αρχεία μπορείς να μεταφέρεις;

Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες και δες στις ρυθμίσεις της επιφάνειας εργασίας μήπως έχεις κλειδώσει κάτι ή μήπως έχεις ενεργοποιήσει την προβολή web.

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα. Έχεις ένα .rar, κάνεις διπλό click, ανοίγει το παράθυρο του winrar, επιλέγεις το αρχείο που θες, πατάς extract στο path που θες. Τι σου λέει ή πού σου εμφανίζει κάτι το πρόγραμμα;

Tα solid archives έχουν κάποιες ιδιοτροπίες σχετικά με την αποσυμπίεση μεμονωμένου αρχείου αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή η περίπτωση.

Δημοσ.

Win 7 64 bit Ultimate

Προβολη Web οχι, κοιτα αν πατησω οδηγος κανει κανονικα αποσυμπιεση αλλα αν πχ εχω ενα ραρ με 2 εικονες μεσα και θελω την μια αν την συρω στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει το απαγορευτικο, ενω παλιοτερα μπορουσα να παρω μονο την μια εικονα χωρις να κανω αποσυμπιεση ολο το ραρ

Δημοσ.

Κάνεις διπλό click, ανοίγει το παράθυρο του winrar, επιλέγεις το αρχείο που θες, πατάς extract στο path που θες. Τι σου λέει ή πού σου εμφανίζει κάτι το πρόγραμμα;

Το ότι δεν παίζει το drag n drop στο extraction στο desktop το κατάλαβα. Αλλά επειδή δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα, ρωτάω το παραπάνω μπας και δώσει καμιά επιπλέον πληροφορία.

Δημοσ.

μονο το drag n drop στην επιφανεια εργασιας δεν πιανει ολα τα αλλα κανονικα δουλευουν

υποψιαζομαι οτι πρεπει να ειχα πατησει καποια μαλακια στο comodo να μην αφηνει το winrar τα πεταει χυμα αρχεια στο desktop αλλα και με κλειστο το comodo παλι δεν γινεται τιποτα

Δημοσ.

Όταν κάνεις extract με το winrar μέσω drag n drop, τότε το αρχείο αποσυμπιέζεται πρώτα στο temporary directory του συστήματος και μετά μεταφέρετε στο target directory που χεις επιλέξει. Όταν το κάνεις μέσω του extract button που υπάρχει στο interface του προγράμματος, τότε αποσυμπιέζεται απευθείας εκεί που θες.

Αυτό δε σε βοηθάει στο πρόβλημά σου αλλά γενικά είναι καλύτερη πρακτική απ το (βολικό) drag n drop μιας και πολλές φορές είναι σημαντικά ταχύτερο.

Παίζει να χεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις του λειτουργικού για το %temp%; Με κλειστά όλα τα προγράμματα προστασίας, το πρόβλημα παραμένει; Έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο C: ;

Δημοσ.

Θα ποντάρω κι εγώ στο θέμα με τον temp φάκελο.

Ίσως να πειράχτηκαν τα δικαιώματα του.

Δοκίμασε να αντιγράψεις κάτι χειροκίνητα σε αυτόν. Δώσε εκτέλεση (WINDOWS+R) το %temp% (μαζί με τα % ) για να σου ανοίξει αμέσως.

Δημοσ.

Ναι εχω ελευθερο χωρο στο C κανα 15αρι gb (SSD) και μιλαω για μικρο αρχειακια των 2-3mb

δοκιμασα στον τεμπ ναι, κανει κανονικα αντιγραφη

Δημοσ.

Τότε ή φταίει κάποιος περιορισμός στο πρόγραμμα ή υπάρχει πρόβλημα με το winrar. Δεν ξέρω τι έκανες με το commodo.

Με το 7zip ή το winzip δοκίμασες; Αν έχεις ανοιχτή την εξερεύνηση των windows μπορείς να κάνεις drag-drop εκεί; Ποια έκδοση του winrar έχεις;

Δημοσ.

οχι δεν δοκιμασα, αλλα ετσι κ αλλιως δεν σκοπευω να αλλαξω το winrar γι αυτο το μικρο-προβληματακι.

Ουτε με ανοιχτη την εξερευνηση των windows γινεται τιποτα, την τελευταια (4.20 αλλα ειχα το προβλημα και με την 4.12)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...