PhantoM47 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλημέρα! έψαξα στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι ανάλογο οποτε μπαίνω κατευτιαν στο ψητό Για συγκεκριμένους λόγους είμαι αναγκασμένος σε ένα pc μου να έχω win2000 NT μετά από ένα χτύπημα στον δίσκο και format και ξαναπέρασμα όλα από την αρχή όταν είναι κλειστό το pc και το ανοίγω 80% από τις φορες που θα το ανοίξω δεν θα μπορεί να μπει σε κάποια σελίδα στο internet ενώ μπορώ και κάνω ping και όλα δουλεύουν super (τουλάχιστον έτσι δείχνει από το cmd) οποιον browser και να ανοίξω λέει αδύνατη η σύνδεση και το πρόβλημα λύνεται με ποσοστό 95% με μια επανεκκίνηση ( μονο αν πατήσω restart όχι αν κλείσω και ξανανοίξω το pc)και αν δεν πιάσει με την πρώτη με δεύτερο restart φτιάχνει...πολλές φορες για 10-20 λεπτά αφού ανοίξω το pc και μπαίνω κανονικά στο internet ξαφνικά αρχίζει και χάνει την μιση σελίδα και πετάει αδύνατη σελίδα σε κάποια adds που θα έχει η σελίδα και μετά από 20-30 δευτερόλεπτα βγαίνει και πάλι off... ψαχνοτας για κάποια λύση μπήκα στο event viewer και ανακάλυψα ότι μου βγάζει 2 error το πρώτο είναι SQLCTR70 και το άλλο το έχει με θαυμαστικό και λέει PerfDisk... ειδικά το perfdisk είδα πως μια μέρα συγκεκριμένα μέσα σε 3-4 ώρες το είχε βγάλει πάνω από 500φορες επανελημμένα !! θα ηθελα λυπον να μαθω αν ξερει καποιος να με βοιθισει τι ειναι αυτα τα error που βγαζει το event viewer και αν πρεπει καπως να τα λυσω! και ακομα καλυτερα αν ξερει να με βοιθισει και με το προβλημα του ιντερνετ θα το εκτιμουσα πολυ αν και κυριος αυτο που με νιαζει πιο πολυ ειναι αν αυτα τα error που βγενουν Συγγνώμη για το πρήξιμο δεν είναι και τόσο πρόβλημα να κάνω μια επανεκκίνηση αλλα είδα αυτά τα error και φοβήθηκα μήπως είναι κάτι σοβαρό !
damastes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 απο το πρώτο search στο google, γράψε σε ενα command prompt >diskperf -n
PhantoM47 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 απο το πρώτο search στο google, γράψε σε ενα command prompt >diskperf -n έκανα και εγώ search στο google δεν κατάλαβα όμως αν αυτά τα error είναι κάτι σημαντικό και υπάρχει κίνδυνος για τον δίσκο μου! είδα πως διορθώνεται αλλα ήθελα να μάθω τι είναι πριν αρχίζω και πειράζω!! δεν είμαι στην θέση να μπορώ να πιραματιζομε και πολύ με το συγκεκριμένο pc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα