Προς το περιεχόμενο

M6 Google Android 4.0 HD 1080P SMART TV Box Media Players Bult-in Wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θέλω να είναι τούμπανο με ram κ cpu και να έχει tuner dvb-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω δει 1-2.. αλλα δε μου γέμισαν το ματι!

Δημοσ.

τελικά το πήρα, είναι 1,5Ghz me 1G ram και υποστηρίζει flash επιδή είναι Android 4.0 η τελευταία έκδοση που θα υποστηρίζει flash.

terry308... μένω Hong Kong σε πληροφορώ ακόμα και από το ίδιο εργοστάσιο να πάρεις ένα πράγμα, παίζει ρόλο ποιος στο πουλάει. Πχ αν το πάρεις από επίσημο κατάστημα έχει εγγύηση και λειτουργεί. Ενώ το ίδιο προϊόν από απευθείας σελίδα ίντερνετ είναι... άσε. Άσε που άμα γίνει κάτι τρέχα να βγάλεις άκρη αν είναι από εξωτερικό, εκτός αν έχεις χρόνο να τρέχεις...

Άσε που αν το παραγγείλεις απ έξω πλέον μπαίνει φόρος στα πάντα. Παλοιά έστελνα σε φίλους κινητά και τώρα τους μπαίνει φόρος 40% + 100 ευρώ έξοδα τελωνείου. Εσύ θα το ρισκάρεις... εννοείται πως δεν σου επιστρέφουν χρήματα αν γίνει τέτοιο πράγματ από υπαιτιώτητα πελάτη στις σελίδες της Κίνας

**όσο για το Fuel Saver εγώ το έχω βάλει και εκτός από ότι μείωσα τα καυσαέρια κάνω και οικονομία ;)

Μένεις Hong Kong και ψωνίζεις από Ελληνικά site? Πρέπει να είσαι ο μοναδικός στο κόσμο! Εκτός αν στο Hong Kong όλοι μπαίνουν στα .gr για να βρούνε καλές τιμές όπως αντίστοιχα στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν το ebay και ψωνίζουν απο Κίνα-Hong Kong.

Για το Θέμα τελωνείου δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω.

Όσο για τους Ιονιστές καυσίμου... Μην ξεχάσεις να βάλεις και τo electricity saver στο σπίτι για να διορθώνεις τα συνημίτονα και να γλιτώνεις 30-70% στην ΔΕΗ και επίστης να φοράς τα νανοβιονικά βραχιόλια και γιλέκα και κάλτσες και σώβρακα κτλ κτλ για ισορροπία, υγεία, σεξ, χρήμα, μεγαλύτερο dps στο WOW κτλ κτλ.

• Like 4
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μένω Χονγκ Κονγκ είπα, όχι ότι δεν έζησα και ότι δεν έρχομαι ποτέ στην Ελλάδα. Την άλλη φορά θα σε ρωτήσω από που να αγοράσω όμως μιας και είσαι πολύ ψαγμένος...

Θέμα τελωνείου τι να σχολιάσεις... ;

Τώρα το τελευταίο τι να πω... τα έβαλες όλα σε ένα καλάθι... 

Ο καθένας ότι μπορεί φίλε μου. Καλό κουράγιο...

μεγαλύτερο dps στο WOW... (το ετών 31 ισχύει;) μετά το σεξ και το χρήμα αυτό σου ήρθε στο μυαλό;

Δημοσ.

Τα προιοντα απο Χονγκ Κονγκ ερχονται το πολυ σε 40-50 μερες........μια απαντηση δηλαδη κανει 8 μηνες να φτασει? :P

Περιμενω την απαντηση σου στις 8 Δεκεμβριου 2013. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...